24 Nisan 2024 Çarşamba

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

CHP’li gençlerden Zafer Bayramı futbol turnuvası..


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silifke Gençlik Kollarının, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenleyeceği futbol turnuvasına kayıtlar sürüyor.

 

Tarih : 22 Temmuz 2017 Cumartesi 08:51   Okunma : 1585

CHP’li gençlerin ‘Takımını Kur Gel, Heyecana Ortak Ol’ sloganıyla başlattıkları Ödüllü Futbol Turnuvasına, kayıtlar 28 Temmuz 2017 tarihinde sona eriyor. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan CHP Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, “31 Temmuz 2017 tarihinde kura çekimini yapacağımız turnuvamızın açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştireceğiz. Açılışımıza İlçe Kaymakamımızı, belediye başkanımızı ve ilçe başkanlarımızı davet edeceğiz. Zafer Turnuvamıza şuana kadar 20 takım müracaat etmiş olup, birinciye 750 TL, ikinciye 500 TL, üçüncüye ise 250 TL para ödülü verilecektir. Bu turnuvamızı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla gerçekleştirecek olup, final maçımızla Zafer Bayramımızı en iyi şekilde kutlayacağız

Unutmayalım ki insan olmanın, toplu yaşamanın, sağlıklı olmanın, tanışıp dost olmanın en çıkar yolu spordur. Spor yapılırken de hem sağlık için, hem dostluk için ve hem de sonuç da kazanmak için yapılır. Ancak asıl amaç kazanmak değil spor yapmaktır. Spor yapan taraflardan birisi olmaktır. Kazanılan başarılar, kazanılan kupalar şiltler zamanla unutulup gider. Dostluklarsa ölünceye kadar devam eder. Kısacası spor dostluktur, spor sağlıktır, spor en güzel yaşam tarzıdır. Tüm halkımızı ve gençlerimizi 30 Ağustos Zafer Turnuvamıza bekliyoruz” dedi.

“ZAFER TURNUVASINA İSTEYEN HERKES KATILABİLİR”

Başkan Genç, açıklamasının devamında turnuvanın kurallarını belirterek, “Turnuvaya isteyen herkes katılabilir. Karşılaşmalar 25+25 dk. süre ile 6 PAS halı sahada yapılacaktır. Takım listeleri 7 as, en az 1 yedek, toplamda da en fazla 10 kişiden oluşup daha sonra listelere ek yapılamayacaktır. Maçların başlamasından sonra takım kadrolarında değişiklik yapılmayacaktır. Takım kaptanları başvuru formu, katılım bedeli (Katılım Ücreti 150 TL) ile birlikte CHP Silifke İlçe Binası 2. Kat Danışmaya 28 Temmuz 2017 Cuma günü saat 17:00 a kadar teslim etmelidir. Maçlar katılım sayısına göre eleme ve Lig Usulü olacaktır. İlk maçlar 1 Ağustos Salı günü başlayacaktır. Maç saatleri ve tarihlerini turnuva koordinatörlüğü belirleyecektir. Maç hakemleri turnuva koordinatörü tarafından belirlenecek olup, Turnuva öncesi takım kaptanları maç kadrolarını teslim etmelidir. Turnuva maç saatleri CHP Silifke Gençlik Kolları Facebook (www.fb.com/CHPSilifkeGenclikKollari) sayfasından ilan edilecektir. İlan edilen maç saatleri değiştirilemez. Turnuva koordinatörlüğü 1 gün önceden takım kaptanlarını bilgilendirmek koşulu ile maç tarihini ve saatini değiştirebilir. Maça çıkmayan takım hükmen yenilmiş veya elenmiş sayılır. Maçlarda ofsayt kuralı hariç tüm futbol kuralları geçerlidir. Bizlerin bu turnuvada buluşmasına vesile olan ve maddi manevi katkılarını esirgemeyen tüm sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  chp silifke gençlik kolları, silifke belediyesi, bünyamin uçar, mustafa turgut.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA