29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Erdemli iş insanları ödül töreni..


Erdemli Belediyesi, ilçenin ekonomik gelişimine katkı sunmak, kent dinamiğini harekete geçirmek, ilçeye yatırım yapılmasını sağlamak, İlçede istihdamı arttırmak, iş insanlarını özendirmek ve kentin planlı büyümesi için iş insanları arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacı ile ilk kez ‘’Erdemli

 

Tarih : 19 Eylül 2017 Salı 03:14   Okunma : 2514

Erdemli Belediyesi, ilçenin ekonomik gelişimine katkı sunmak, kent dinamiğini harekete geçirmek, ilçeye yatırım yapılmasını sağlamak, İlçede istihdamı arttırmak, iş insanlarını özendirmek ve  kentin planlı büyümesi için iş insanları arasında birlik ve beraberliği sağlamak amacı ile ilk kez ‘’Erdemli iş insanları ödül töreni’’ düzenledi.

Ödül töreni siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi.

İş adamlarını belirlemede, Erdemli Vergi Dairesi, İŞ-kur, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlükleri, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ziraat Odası ve Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği görev aldı.

Seçici kurul, ‘’Yılın İşadamı, Yılın İşkadını, Yılın İşvereni, Yılın Girişimcisi, Yaşam Boyu Başarı Ödülü, Toplumsal Katkı Ödülü, gibi 7 kategoride değerlendirme yaptı. Yapılan seçim sonucunda, ödüle layık görülen işadamları belirlendi. Ödüle layık görülen işadamlarına ödülleri Wonasıs Otelde düzenlenen törenle verildi.

Ödül töreni öncesi konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ödüllerin seçimine belediyenin müdahil olmadığını seçimi tamamen bağımsız seçici kurulun yaptığını söyledi.

Toplumların gelişmesinde en önemli unsur çalışmak, üretmek ve değer katmaktır diyen Tollu, ‘’İnsanların hem bireysel hem de sosyolojik olarak büyüyen bir ivmeye sahip olabilmesi için istikrar en önemli koşuldur. Tüm bunların yanı sıra üreten, çalışan ve değer katan herkes madden olduğu kadar manen de desteklenmelidir. İşte bu sayede toplumsal güçten bahsedebiliriz.

Erdemlimizin gelişimine bir nebze de olsa katkı sunmak, ilçemizin güçlü bir yapıya kavuşmasını desteklemek amacıyla Erdemli Belediyesi olarak ‘’Erdemli İş İnsanları Ödül’’ töreni düzenledik. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Öncelikle bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Belediyemizin ev sahipliğinde tertip edilen bu organizasyona Erdemli İş-kur Müdürlüğümüz, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğümüz, Erdemli Müftülüğümüz, Vergi Dairesi Müdürlüğümüz, Ticaret ve Sanayi Odamız, Esnaf ve Sanatkarlar Odamız, Ziraat Odamız ve Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneğimiz seçici kurulda bizlere bağımsız olarak destek verdiler.

Bu kurumlarımız yapılan ilgili seçici kurulu oluşturmuşlar ve resmi kayıtlardan elde edilen verilere göre, son derece şeffaf bir şekilde 2017 yılında düzenlediğimiz bu organizasyonun birincilerini seçmişlerdir. 

Amacımız birilerini birinci seçmek, birilerini bir diğerinden üstün tutmak değildir. Sizlerin de olduğu gibi bizlerin de yani hepimizin ortak bir amacı vardır. O da büyüyen, gelişen Erdemli'dir.  Bu amaç doğrultusunda hareket etmeli, birbirimize destek olmalı, güç birliği yapmalıyız. Başka memleketimiz yok bizim. Havasını soluduğumuz, ekmeğini yediğimiz, para kazandığımız, nefes verdiğimiz bu memlekete, bu amaç doğrultusunda hizmet etmek bizlerin boyun borcudur. Gelin; kişisel çekişmelerimizi, siyasal ya da sosyal ayrışmışlıklarımızı bir kenara bırakalım. Gelin, bizi biz yapan değerlere, bu kente ve bu kentin insanlarına sıkı sıkıya sarılalım’’ dedi. 

Hepimiz bu şehrin insanları ile çalışıyoruz vurgusunu yapan başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Bu insanlarımız ya yanımızda çalışıyorlar ya alışverişlerimizi bu insanlarla birlikte yapıyoruz ya da bu insanlarla en azından bu kentin sokaklarında selamlaşıyor, bir merhabanın tadına varıyoruz. Bizler, hepimiz bu kentin insanlarıyız. Bizler bu şehrin çok kıymetli parçalarıyız. Bu parçaların bir araya gelmesiyle toplum olabiliriz. Dolayısıyla birlik olmak, güçlü olmak varken neden ayrışalım ki? Bakınız ülkemizin etrafı bizim iyi olmamızı istemeyen düşmanlarla dolu. Onlar bile zayıf bir Türkiye için birlik içerisindeyken, biz onlar kadar akıllı değil miyiz? Gelin sevgili dostlar birlikten kuvvet doğar düsturundan hareketle, birbirimizi sevelim. Başka Erdemli, başka Mersin, başka Türkiye yok. Biz, beraber olmaya mecburuz.

Bu toprakların insanları çok çekti. Yeri geldi Kurtuluş mücadelesinde, yeri geldi Çanakkale’de, Kıbrıs’ta, yeri geldi hain terörle mücadele etti ama bir karış toprağını vermedi. Yeri geldi limonu para etmedi, domatesi satılmadı ama asla bu ülkeye, bu millete ihanet etmedi. Öyleyse bu şehrin yöneticileri, kanaat önderleri, iş insanları olarak çalışmak, çok çalışmak; bizler için hem bir onur hem de bir zaruret hali olmalıdır.

Bu duygu ve düşünceler etrafında, bu duygu ve düşüncelere vurgu yapmak için bir aradayız. Amacımız birilerini değil, hepimizi mutlu etmektir. Toplumun tamamının mutluluğu bizlerin bu topraklara olan güveninde ve bizlerin birlikteliğinden geçer. İşte bu organizasyonu bizler bunun için tertip ettik. Sizlerle buluştuk. Ödüller bu anlamda birer araçtır amaca ulaşmak içindir. Bu etkinlikle aynı zamanda siz değerli iş insanlarımızı teşvik etmeyi arzuluyoruz. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve sizlerin de desteği ile her yıl tekrar etmeyi planladığımız bu organizasyonun daha çok vergi, daha çok istihdam, daha çok hayır, daha çok girişimcilik ve yeniliklere vesile olmasını diliyorum. 

Ödül alan herkesi canı gönülden tebrik, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum. Tatlı bir rekabet içerisinde bütün iş insanlarımıza da iş hayatlarında başarılar diliyorum. Katılımlarınız ve vurgusunu yapmak istediğimiz birlik ve beraberlik olgusuna desteklerinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Unutmayınız; gerçek başarı bizlerin elinde.’’

Erdemli Kaymakamı Avni Kula da yaptığı konuşmada, böyle bir organizasyonu gerçekleştirmesinden dolayı belediye başkanı Mükerrem Tollu başta olmak üzere Erdemli'nin Erdemli işadamlarına teşekkür ettiğini belirtti.

Bu tür etkinliklerin gelişerek devam etmesinden yana olduğunu vurgulayan Kaymakam Kula, ‘’Artık dünya eksen değiştiriyor. Ekonomi yavaş yavaş batından doğuya kayıyor. Bunun sancıları da bazı ülkelere demokrasi ve insan hakları bahanesi ile saldırılar, bazı yerlerde iç karışıklıklar çıkartılarak çektiriliyor. Onun için bizim çalışmama gibi bir lüksümüz yok. Bayrağımızın dalgalanmasını sağlamak, özgür bir şekilde bu topraklarda yaşamak istiyorsak, daha çok çalışmalıyız ve üretmeliyiz. Özellikle de ekonomik alanda iş adamlarımızın daha çok gayretli olacaklarına tüm Türkiye’nin gelişeceğine yürekten inanıyorum. Ödül alan iş adamlarımızı da kutluyorum’’ dedi.

Erdemli ve Mersin’in iş, sanat ve siyaset insanlarını buluşturan etkinlikte modern dans gösterisi, çello dinletisi ve bando takımı konseri izleyiciyle buluştuktan sonra ödül töreninde ödüller sahiplerini buldu. CNN Türk Haber Sunucusu Burak Törün’ün sunuculuğunda gerçekleşen program katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.  Bu yıl birincisi gerçekleştirilen etkinlikte ödül alanlar şu isimlerden oluştu:

Yılın İş adamı:

Alata  Akaryakıt Ürünleri, Otomotiv, Nakliyat Ve İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet  Şimşek.

Yılın İş Kadını:

Erdemli Üçüncü Noteri Nejla Yenilmez.

Yılın İşvereni:

Karagözler Gıda Lojistik Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karagöz.

Yılın Girişimcisi:

GÜRSA Arıcılık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gürbüz.

Toplumsal Katkı Ödülü:

Ayyıldız Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı (Rahmetli) Mithat Topal adına oğlu Hakan Topal.

Sosyal Sorumluluk Özel Ödülü:

Aşevi  projesi ile Türkiye Diyanet Vakfı Erdemli Şube Başkanı ve Erdemli Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu.

Yaşam Boyu Başarı Ödülleri

Komşu Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Nezir Arslan, Sarılar Petrol yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı, Proje Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Türker, Sinan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nuh Yüksel Güngör. Erginler Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ergin, Özşenler Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şen, Doktor Şükrü Gönül, Durali Çevik, İşadamı Mehmet Gür ve İş Adamı Halil Eren.

Paylaş :
Etiketler :  mükerrem tollu, erdemli belediyesi, iş insanları ödül töreni.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA