29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Başkan Özyiğit, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki toplantıya katıldı


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında video konferans yöntemiyle düzenlenen ilçe belediye başkanları toplantısına katılan Mersin Yenişehir Belediyesi Başkanı Abdullah Özyiğit, pandeminin başından buyana Yenişehir’de ihtiyaç sahibi binlerce ailenin yardım talebini karşıladıklarını söyledi.

 

Tarih : 7 Mayıs 2021 Cuma 23:08   Okunma : 567

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu’nun, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldiği video konferans toplantısına katıldı. Başkan Özyiğit, pandemi süreci başta olmak üzere Yenişehir’de hayata geçirdikleri çalışmalar hakkında Kemal Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdi.

Toplantıda konuşan ve bu zorlu süreçte binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşın yardım talebine cevap verdiklerini ifade eden başkan Özyiğit, “Pandemi sürecinde 15 çeşit temel ihtiyaç malzemelerini içeren kolileri vatandaşlarımıza ulaştırdık. Bu süreçte 12 bin aileye ayni yardım yapıldı. Ramazan ayı içerisinde 500 haneye 25 yıldır hizmet veren aşevimiz kanalıyla sıcak yemek servisi yapılıyor. Bunlar genellikle yaşlı vatandaşlarımızdan oluşan ailelere gidiyor. Ramazan ayında 5 bine yakın gıda kolisi dağıttık ama talep çığ gibi devam ediyor ve biz onları karşılamaya devam ediyoruz” dedi.

Yenişehir Belediyesitarafından hayata geçirilen Yenişehir Halk Kart uygulaması ile ihtiyaç sahibi 700 ailenin yararlandığını kaydeden Başkan Özyiğit,  her ay 200 TL yükledikleri bukartlarla ihtiyaç sahiplerinin yerel esnaftan alışveriş yaptığını dile getirdi.  Bu yıl üniversiteyi kazan 721 öğrenciye eğitim yardımında bulunduklarına da dikkat çeken Başkan Özyiğit, ayrıca yerel sanatçılara da destek verdiklerini söyledi. Başkan Özyiğit, “Tam kapama sürecinde de sosyal medya hesaplarından ve Yenişehir TV’den konser, tiyatro ve psikolog desteği verdiğimiz gibi bir mini televizyon çalışması başlattık. Buradaki amaçlarımızdan biri de vatandaşlarımıza dokunmak özellikle işsiz kalan müzisyenlerimize destek olmayı düşünüyoruz. Onları halkımızla buluşturmaya çalışıyoruz. Yine aynı şekilde esnafımıza dokunmaya çalışıyoruz, kıraathane sahipleri çok mağdurlar yani bir yıla aşkın süredir iş yapamamaktadırlar. Onlara ayni ve nakdi yardım destek sağlamaya çalışıyoruz. Sokak hayvanlarının beslenme ve gıda takviyelerini yapmaya çalışıyoruz. Belirli istasyonlarda ve gönüllerle birlikte çalışmaya gayret ediyoruz. Öğrenci yurdumuzu tamamladık ve şuanda sağlık çalışanlarımızı orada ağırlıyoruz.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAŞKAN ÖZYİĞİT, KEMAL KILIÇDAROĞLU, CHP, TBMM, YENİŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA