29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Atsız Afşın Yılmaz ve MEP’ten Model Fabrika’ya ziyaret


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve Mersin Ekonomi Platformu üyeleri, MTOSB’de yer alan Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

 

Tarih : 11 Haziran 2021 Cuma 12:01   Okunma : 580

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde (MTOSB) yer alan Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Özcan Demir ve üyeleri, Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Üyesi Halit Altun ve Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım ile bir araya geldiler.

Yapılan çalışmalar hakkında MEP yönetimini bilgilendiren Başkan Tekli, Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’nin her geçen gün daha yenilikçi bir yol izlediğinin altını çizdi.

Mersin iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı MEP’in üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tekli, “Mersin iş dünyasının değerli isimlerini çatısı altında toplayan Mersin Ekonomi Platformu’nun üyesi olmaktan oldukça mutluyum. Model Fabrika ve İnovasyon Merkezimizi ziyaret eden tüm MEP üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Her geçen gün yenilikçi bir yol izleyerek firmalarımıza artı değer katan Model Fabrika ve İnovasyon Merkezimizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de firmalarımıza ve genç girişimcilerimize üst düzey eğitimler vererek firmalarda yaşanan işletme körlüğünün önüne geçmek istiyoruz” dedi.

Ziyaret sırasında konuşan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise, ‘Özel sektörün içerisinden çıkmış biriyim. Sizlerin sorunlarını yakından biliyorum. Belediye Başkanı olduğum gün itibariyle vatandaşın daha hızlı bir şekilde hizmet alabilmesi için ciddi çalışmalar yürüttük. Türkiye’de çevik işletmeler var; biz de belediyemizde çevik belediyecilik sistemiyle hizmet ediyoruz. Bu ülkemizde bir ilk. Dünyada da 3. Belediyeyiz. Yapılan işlerde hızlı refleks gösterebilen, çözümcü bir hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Mevzuatı hızlandırmak adına sürekli belediye personelimizi eğitiyoruz’ dedi.

Başkan Yılmaz, ‘MEP örneği olmayan birliktelik. Kendi dalında öne çıkmış, başarıyı yakalamış insanlardan oluşan bir yapı. Mersin olarak birçok avantajımız var. Birçok üründe Türkiye birincisiyiz. Ama bunun tanıtımını, pazarlamasını yapmak, endüstri haline getirmek noktasında sıkıntılarımız var. OSB’lerimiz bu açıdan çok önemli. Biz OSB’lerimiz ile her türlü iş birliğine açığız. OSB’ler bulunduğu ilçelere çok ciddi istihdam sağlayan alanlar. Bölgemizdeki en önemli sıkıntıların başında da istihdam var. Bölgemize fabrikalar kazandırmak adına görüşmeler yapıyoruz. Fakat bu anlamda en önemli sıkıntı yer sorunu. Bunu hem sayın valimiz, hem de sayın bakanımız ile paylaştım. İstihdam sorununu çözmemiz için mutlaka yeni yatırımlara ihtiyacımız var’ dedi.

Toplantı Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi’nin gezilmesi ile son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, ATSIZ, AFŞİN, YILMAZ, VE, MEB’TEN, MODEL, FABRİKAYA, ZİYARET

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA