28 Mart 2024 Perşembe

10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR   15:29   VAHAP SEÇER, İKİNCİ 5 YILLIK DÖNEMDE MERSİN`E YENİ PROJELER KAZANDIRMAYA HAZIRLANIYOR    15:12   VAHAP SEÇER, ÇAMLIYAYLA`DA HALKLA BULUŞTU: “ÇAMLIYAYLA’YI İMRENİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”   14:23   BTP LİDERİ HÜSEYİN BAŞ: “SEÇİMDEN HEMEN SONRA BİR ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ VAR GÜNDEMDE. BUNA ‘DUR` DİYEBİLECEK BİR KADROYLA KARŞILARINA ÇIKALIM”   14:09   MEZİTLİ BELEDİYESİ`NDEN İLÇEDEKİ EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ   14:07   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZYİĞİT, “GELİNCİK TEPESİ’NDE SEYİR TERASI OLUŞTURACAĞIZ”   14:01   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEKLERİNİ SÖYLEDİ  
 
     
   

Mezitli’nin DEVA’sı Hazır


Demokrasi ve Atılım Partisi Mezitli 1. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Önder Usta güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 

Tarih : 12 Haziran 2021 Cumartesi 00:17   Okunma : 760

Demokrasi ve Atılım Partisi Mezitli 1. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Mehmet Önder Usta güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

DEVA Partisi Mersin İl Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleşen kongreye Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’nun yanı sıra DEVA Partisi Sektörel Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, Halklar İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, İlçe Başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Divan başkanlığını İl Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner, divan kurulu üyeliklerini Erdemli İlçe Başkanı Fatih Dere, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Küçükoğlu ve Tarsus İlçe Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Haluk Barış Tuğrul yaptı.

“KISA SÜREDE ÖRGÜTLENMEMİZİ TAMAMLAYARAK KONGREMİZİ YAPIYORUZ”

Kongrede yaptığı konuşmada görev süreci ve çalışmaları hakkında bilgiler aktaran DEVA Partisi Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta, “20 Kasım 2020 tarihinde genel merkez yönetim kurulumuzun aldığı karar ve il başkanımızın teveccühleri ile kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildim.

Kısa sürede kurucu ilçe yönetim kurulunu oluşturarak siyasi partiler kanununa uygun olarak resmi kuruluşumuzu tamamladık. Fiziki olarak tüm bölge halkının kolay ulaşabileceği ve partimizin herkes tarafından dikkat çeken ve fark edilir bir lokasyonu tercih edip teşkilatımıza yakışır bir şekilde binamızı tutup tüm gereksinimlerini tamamladık. Böylece tarihi roma dönemine uzanan ilimizde,  siyasi yönetime yön veren yaklaşık 250 bin’e yakın vatandaşımızın yaşadığı, 40 mahallesi olan, çok önemsediğimiz Z kuşağının yoğunlukla yaşadığı 40 bin öğrenci kapasiteli Mersin Üniversitesi ana kampüsünün de bulunduğu Mezitlimiz de partimizin kapılarını açmış olduk” dedi.

Kısa bir sürede 1. Olağan kongreyi yapıyor olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Usta, “Bugün Mezitli ekibi olarak gerekli tüm işlemleri yerine getirerek 1. Olağan kongremizi gerçekleştirmenin heyecanı ve gururunu yaşamaktayız.

Böylesine mühim bir ilçenin partimiz bünyesinde siyasi sorumluluğunu almış olmanın verdiği ciddiyeti, yapacağımız çalışmalarımızda göstereceğimizi bir kez daha belirtmek isterim. Bunun için şimdiden tüm ekibime teşekkür ederim. Ayrıca ekibim adına 1. Olağan Kongremize katılımlarınız için sizlere de teşekkür eder hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” diye konuştu.

“MERSİN’DE SAHADA OLAN TEK PARTİ DEVA PARTİSİDİR”

Mersin’de 9 ilçede yönetimlerin belirlendiğini ve ilçe başkanı ve yöneticilerin sahada aktif olarak çalışmaya devam ettiklerini belirten Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, “Belirlenmiş bir seçim sürecinde olmamamıza rağmen DEVA Partisi olarak gün aşırı ziyaretlerde bulunuyor ve sorunları tespit edip çözüm önerilerimizi aktarıyoruz. Çok değerli ve önemli geri dönüşler alıyoruz. Hatta Mersin’de sahada olan tek parti DEVA Partisidir diyebiliriz. Şuan rahatlıkla söyleyebilirim ki DEVA Partisi iktidar için hazır ve bu yönde projelerini kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor. Daha Çarşamba günü Genel Başkanımız Ali babacan ve Genel Başkan Yardımlarımız Mersin’e gelerek Tarım Eylem Planı hakkında projelerini paylaştı. Bunu yapan başka parti de yok. Mersin’in en önemli ilçelerinden birisi olan Mezitli kongremizi de yapıyoruz. Kısa sürede tüm kongrelerimizi tamamlayarak Ağustos ayında Genel başkanımız Ali Babacan’ın da katılımıyla ilk kongremizi yapacağız” şeklinde konuştu.

“DEVA PARTİSİ MERSİN’İN TÜM SORUNLARINA HAKİM VE ÇÖZÜM İÇİN PROJELERİMİZ HAZIR”

81 ilde teşkilatların büyük oranda tamamlandığı bilgisini veren DEVA Partisi Halklar İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan ise, “Mersin gibi büyük bir şehirde kısa sürede üstelik pandemi koşullarına rağmen il ve ilçe teşkilatlarımızı tamamladık ve bugün beşinci ilçe kongremizi de yapıyoruz.  Mersin sorunlarına hakim olan bir partiyiz. Kronikleşmiş hale geldiğini görüyoruz. Mersin için; turizm şehir derseniz ulaşım sorununun olmaması gerekiyor. Ama bir Çukurova Bölgesel Havaalanı bile 8 yıldır tamamlanamamış. Ben Ankara’dan gelebilmek için uçakla dahi gelsem en az 5 saatimi ayırmam gerekiyor Mersin’e ulaşmak için. Tarım şehir derseniz sulama, pazarlama gibi sorunların olmaması gerekiyor. Çiftçilerimiz ürünlerini döküyor. Mersin Limanı Bölgenin en büyük limanı ve değerlendirilemiyor. Ama çaresiz değiliz. DEVA Partisi olarak bu sorunların hepsine halkımız ve hepsi için hazırladığımız projelerimiz var. Çiftçimizi ‘Ananı da al git’ denilen anlayıştan kurtaracağız. Mersin’e özel önem veriyoruz. İlk defa bir genel başkan bir şehirde üç gün kaldı. Ardından iki ay geçti tekrar Mersin’e geldi. Önümüzdeki aylarda bu kez 1. Mersin İl Kongresi için gelecek. Mersin’e ne denli büyük önem verdiğini bu kadar sık ziyaret etmesinden de anlayabilirsiniz. Bunu Mersin’de ailesi oturan bir birey olarak söylüyorum. Genel Başkanımız ve ilgili teşkilat başkanlarımız Mersin için özel çalışma yaptı.” dedi.

“ÇOK ÇALIŞARAK ÜLKEMİZİ İÇERİSİNE DÜŞTÜĞÜ BU DURUMDAN KURTARABİLİRİZ”

DEVA Partisinin kurulmasının ardından çok sağlıklı ve önemli bir birliktelik oluşturduklarını ifade eden DEVA Partisi Sektörel Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydemir, “Çok değerli insanlarla yolumuza devam ediyoruz. Hepsi kendi alanlarında başarılı ve dinamik isimler. Daha çok çalışarak ülkemizi içerisine düştüğü bu durumdan kurtarabiliriz. İktidar bir çalışırsa biz beş çalışmak zorundayız. Her mahalleye her sokağa her köye gitmeliyiz. Bizim parti programımız bir yerden alınma değil her sorun için çözüm önerileri içeren bir program. Hukuk konusunda, istihdam konusunda, kadın konusunda, çevre konusunda aklınıza hangi sorun geliyorsa her konuda çözüm önerilerini ortaya koyduk. Özellikle geçtiğimiz günlerde Mersin’in de aralarında bulunduğu Çukurova’da Tarım Eylem Planını açıkladık. Son derece somut ifadelerin olduğu eylem planımızı sektörün temsilcilerine anlattık. İlk 90 günde ve sonraki bir yılda yapacaklarımızı tek tek sıraladık. Çok önemli geri dönüşler aldık. Artık halkımız da umudun ve devanın DEVA Partisinde olduğunu görüyor” dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerle Mehmet Önder Usta başkanlığında oluşan yönetim Kurulu üyeleri; Mehmet Yılmaz, Mustafa Yavuz, Ahmet Yıldırım, Hatice Demişışık, Fatma Baş, Zeliha Yılmaz, Yalçın Boz, Öznur Gönen, Ali Özbay, Ali Bingöl,  Erol Yılmaz, Fuat Irmak, Ali Kuşça, Hüsniye Müge Tufan, Ebru Gezer, Oktay Yıldız, Serkan Gümüştaş, Çağatay Vural, Mehmet Gündoğdu,  Cuma Erol şeklinde sıralanırken, yedek üyeliklere ise; Büşra Mehri, Gökhan Gülbahar, Ali Bayram Aslan, Melih Ceylan, Sultan Seda Öngel, Sergen Sadin, Murat Eladı, Ali Nazif Nalbantoğlu, Hayrettin Yılmaz ve Kemal Akkoyun olarak belirlendi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, MEZİTLİ, DEVA, PARTİSİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA