19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Köstebek Çöpler Çoğalıyor..


Mezitli Belediyesi tarafından oluşan kötü koku ve görüntünün önüne geçebilmek amacıyla geçtiğimiz yıl 4 noktada pilot olarak uygulamaya geçilen çöplerin yeraltına alınması işlemi genişletiliyor. Başarı kazanan uygulama sonrası 31 farklı noktada da konteynerler yeraltına indirildi.

 

Tarih : 19 Ekim 2017 Perşembe 04:44   Okunma : 1333

Mezitli Belediyesi’nin çöp konteynerlerini yer altına alma uygulaması devam ediyor. Geçtiğimiz yıl 4 noktada hayata geçirilen ve başarı sağlanan uygulamanın ikinci etabına geçildi. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirledikleri 31 farklı pilot noktada çöp konteynerlerini yeraltına aldı. Uygulama 120 metreküplük bir çöp dağının yer altında tutulması anlamına da geldiği gibi personel, zaman ve maliyet yönünden önemli bir fayda sağlıyor.

DAHA TEMİZ SOKAKLAR

Çöplerin yer altına alınmasıyla önemli bir geri dönüş aldıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Hem görsel açıdan hem de insan sağlığı açısından önemli bir çalışmaya imza attık. Mutlu kent Mezitli’de, sokaklarımızın caddelerimizin daha temiz olabilmesi için gayret gösteriyor. İlçemizin sağlığı acısından yaptığımız bu çalışmalarımız vatandaşlarımız tarafından da büyük memnuniyetle karşılanıyor” dedi.

ZAMAN VE MALİYETTE KAR SAĞLIYOR

Uzmanların özellikle Mersin gibi sıcak kentlerde bu uygulamanın yapılmasına vurgu yaptıklarını ifade eden Başkan Tarhan, “Çöp konteynerlerinin yer altına alınmasıyla, kötü koku ortadan kalkmış olacak ve daha güzel bir görüntü ortaya çıkacak. Daha temiz bir Mezitli için attığımız bu tür adımlarla, Mezitli’yi çağdaş modern görümüyle herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kent haline getireceğiz” diye konuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, köstebek çöpler, chp.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA