9 Ocak 2026 Cuma

16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK   16:09   ABD BAŞKANı TRUMP: "VENEZUELA’NıN BÜYÜK PETROL REZERVLERINDEN UZUN SÜRE YARARLANMAYı HEDEFLIYORUZ"   16:07   AK PARTI, EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA ÇıKARıLMASıNA ILIŞKIN TEKLIFI TBMM’YE SUNDU   16:06   DONALD TRUMP: “VENEZUELA DESTEĞI KESILIRSE KÜBA REJIMI HAYATTA KALAMAZ”   21:30   TOROSLAR’DA BIN FIDANLA YEŞIL GELECEK: AĞAÇLANDıRMA SEFERBERLIĞI BAŞLADı   21:10   CHP 2026’YA VITES YÜKSELTTI: ÖZGÜR ÖZEL’DEN “EN UZUN SEÇIM KAMPANYASı” MESAJı   20:55   SINAN ATEŞ DAVASıNDA KRITIK DURUŞMA: “BU BIR TESADÜF DEĞIL, PLANLı BIR CINAYET”   20:42   MERSIN BAROSU’NDAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “BU BIR MESLEK MESELESI DEĞIL, HUKUKUN YAŞAMA MESELESIDIR”   20:28   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN 7/24 TEMIZLIK SEFERBERLIĞI   16:38   ABD’NIN MINNEAPOLIS KENTINDE GÜMRÜK MUHAFAZA GÖREVLISI TARAFıNDAN ÖLDÜRÜLEN KADıNıN ÜÇ ÇOCUK ANNESI OLDUĞU ÖĞRENILDI   16:35   DEM PARTI’DEN TBMM’DE ’HALEP’ TEPKISI: "BUGÜN TÜRKIYE’YE DÜŞEN ORADAKI ÇETELERIN SıRTıNı SıVAZLAMAK DEĞILDIR"   15:21   ÜMIT ÖZDAĞ: “PKK TERÖR ÖRGÜTÜNÜ SURIYE ÜZERINDEN MEŞRULAŞTıRMA GIRIŞIMI, TÜRKIYE’YE KURULMUŞ BIR SIYASI TUZAKTıR”   15:15   CHP’DEN İYİ PARTI’YE ZIYARET... TURHAN ÇÖMEZ: "30 MILYON VATANDAŞ AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA YAŞıYORSA, IKTIDAR SAHIPLERININ HESAP VERMESI GEREKIR"   15:13   19 MART EYLEMLERINDE GÖZALTıNA ALıNAN ODTÜ ÖĞRENCILERI BERAAT ETTI   15:01   NUMAN KURTULMUŞ: SANKI MECLIS’TE TECAVÜZ VE ISTISMAR HER GÜN OLUYORMUŞ GIBI BIR ALGıYı ORTAYA KOYMAK TBMM’YE HAKARETTIR   14:58   CHP’DEN YENI YOL GRUBU’NA ZIYARET… GÖKHAN GÜNAYDıN: "16 MILYON EMEKLIMIZ KAN AĞLARKEN, MECLIS’IN, TÜRKIYE’NIN GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLMASı GEREKIR"   14:57   CHP’LI BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANLARı 16-18 OCAK’TA MERSIN’DE BIR ARAYA GELECEK   13:42   “TOROSLAR’DA ORTAK AKıL BELEDIYECILIĞI: BAŞKAN YıLDıZ, KıRSAL MAHALLELERDE ÇÖZÜM İÇIN SAHADA”  
 
     
   

DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu’ndan Bayram Mesajı


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu; ‘Tedbirler altında kutlanan son bayram olsun’

 

Tarih : 19 Temmuz 2021 Pazartesi 15:27   Okunma : 1052

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Cenkcimenoğlu, bayramların paylaşmanın en güzel örneklerinin yaşandığı değerlerimizden biri olduğunu dile getirdiği mesajında, Korona virüsün etkilerinin artarak devam ettiğine dikkat çekerek tedbirlerin gevşetilmemesi uyarısında bulundu.
Kurban  Bayramında; kucaklaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşma duygularının güçlü olduğuna vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, “Maalesef, bu bayramda da pandemi dolayısıyla, tedbirlerin yoğun olduğu, sosyal mesafeye dikkat ederek, duygularımızı, bayram sevincimizi yaşayacağız” dedi.
Başkan Cenkcimenoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Milletçe temennimiz, tüm insanlığın barış, sevgi ve hoşgörü ortamında huzurlu bir şekilde yaşamını sürdürebilmesidir. Bütün dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de olumsuz etkileyen korona virüs salgını nedeniyle alıştığımız o eski bayramları doya doya yaşayamıyor olsak da, sosyal mesafe kurallarını göz önünde bulundurarak bayram heyecanımızı yitirmemeliyiz.
Sevdiklerimizle birlikte sağlıklı bir bayram diler, sıkıntılarımıza, küslüklerimize, hastalıklarımıza ve pandemi sürecine DEVA olmasını temenni ederim. Tüm halkımızın Kurban Bayramı kutlu olsun” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, DEVA, PARTİSİ, İL BAŞKANI, CENKCİMENOĞLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA