25 Nisan 2024 Perşembe

23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ   16:08   İZMİR`DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI İŞ BIRAKTI... TABİP ODASI BAŞKANI KAYNAK: SAĞLIKTA ŞİDDET POLİTİKTİR. SAĞLIKTA ŞİDDET VARSA, HİZMET YOK   15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    13:13   CHP, SAĞLIKLA İLGİLİ TORBA YASANIN İPTALİ İÇİN AYM`YE DAVA AÇTI: “BAZI ŞİRKETLERİN KARLARINI MAKSİMİZE ETMEK İÇİN TBMM ÇALIŞTIRILIRSA CHP BUNLARIN İPTALİ İÇİN AYM`YE GELMEYE DEVAM EDECEK”   12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:46   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI  
 
     
   

Bostan,"Çıkar Odaklarının Maşalığını Ve Taşaronluğunu Yapıyorlar"


AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Levent Ali Bostan, son günlerde web sayfaları ve sosyal medyada asılsız yapılan paylaşımlar hakkında mesaj yayımladı.

 

Tarih : 19 Kasım 2017 Pazar 12:13   Okunma : 1331

AK Parti Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Levent Ali Bostan, son günlerde web sayfaları ve sosyal medyada asılsız yapılan paylaşımlar hakkında bir mesaj yayımladı.
 
Yayımladığı mesajda web sayfaları ve sosyal medya üzerinde yapılan yıpratma amaçlı yazılan yazılara itibar edilmemesini aktaran Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Levent Ali Bostan,"Bugünlerde yine teşkilatlarımızın içine fitne tohumları atmak isteyen bazı haber siteleri ve sosyal medya üzerinden paylaşım yapan şahısların amacı teşkilatlarımızı yıpratmaktır. Bu paylaşımları yaparak teşkilatlarımızı yıpratan arkadaşlar, geriye dönüp baktığımızda yine hep aynı kişiler olmuştur"dedi.
 
"İFTİRA VE FİTNELERLE BİR YERLERE GELEMEZSİNİZ"
 
Web sayfaları ve sosyal medya üzerinden paylaşım yapan şahısların, belli bazı çevrelerin, çıkar odaklarının taşeronluğunu ve maşalığını yaptığını kaydeden Bostan, "Son zamanlarda İl Başkanımız Sayın Cesim Ercik'e görevden el çektirildi, görevden alındı gibi asılsız haberler yaparak boş ve suni bir algı oluşturmaya çalışılmaktadır. İl Başkanımız görevinin başındadır. Bugünlerde yine teşkilatlarımızın içine fitne tohumları atmak isteyen bazı haber siteleri ve sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaktadırlar. Tek amaçları teşkilatlarımızı yıpratmaktır. Bu paylaşımları yapan şahıslar, belli bazı çevrelerin, çıkar odaklarının taşeronluğunu ve maşalığını yapmaktadırlar. Bu kişilerin AK Parti teşkilatlarıyla hiçbir ilgileri ve bağları yoktur. Siyaset ahlakına sığmayan, seviyesizce iftiralar atan zavallılar, çamur atarak ve İftira siyasetiyle kendilerine yol açmaya çalışmaktadırlar. Bu iftiraları atanlar şunu iyi bilmeli AK Parti de görev istenmez verilir. Mesnetsiz iftira ve fitnelerle bir yerlere geleceklerini sanıyorlarsa yanılırlar. AK Parti bir ailedir, AK Parti içinde fitne ve iftira olmaz. Teşkilatları yönlendirme ve onları yeniden oluşturmaya çalışmak kimsenin görevi değildir. Bu konu tamamen Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirindedir. Millete hizmet yolunda çıktığımız bu davada Mersin AK Parti Teşkilatları olarak 13 İlçe ve İl Yönetimi ile görevimizin başındayız. Kongre süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de devam etmektedir. Bu şuurda olan AK Parti Teşkilatları bilir ki; Bu makam kimseye baki değildir. Yeri ve zamanı geldiğinde herkes görevini kendisinden sonra gelecek kişiye devreder. Mersinli hemşehrilerimizin, Teşkilatlarımızın ve tüm üyelerimizin, web sayfaları ve sosyal medya üzerinden yapılan bu gibi paylaşımlara itibar etmemelerini rica ediyorum." dedi
Paylaş :
Etiketler :  ak parti, mersin il başkan yardımcısı, medya tanıtım başkanı levent ali bostan.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA