19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Bir İnsanlık Projesi,Limon Çiçeği ekipleri her yerde..


Erdemli Belediyesi tarafından kurulan ve “bir insanlık projesi” olarak yola çıkan Limon Çiçeği projesi kapsamında ilçede vatandaşların her türlü dertlerine derman olunuyor. Ekiplerin, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların gıda ve soba yardımlarının yanı sıra ailelerin tespiti ve evde bakım

 

Tarih : 14 Aralık 2017 Perşembe 23:38   Okunma : 1318

 

Erdemli’de hayata geçirilen ve vatandaşlar tarafından da övgü ile bahsedilen Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği projesine bağlı ekipler, kentin her noktasında ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor. Kış aylarında ihtiyaç sahibi ailelere soba ve gıda yardımında bulunan ekiplerin bir taraftan da ihtiyaç sahibi aileleri tespit çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi. Ayrıca yine ihtiyaç sahibi vatandaşların ev ve tıraş gibi kişisel temizlik ihtiyaçlarını da karşılayan Limon Çiçeği ekiplerinin başarısı ilçe dışına taşmış durumda.

Erdemli’nin her noktasında, insanın olduğu her yerde hizmet etmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, nerede insan orada Erdemli Belediyesi ilkesine sadık kalarak hizmet ettiklerini vurguladı. Limon Çiçeği projesinin de bu hizmetlerden bir tanesi olduğunu belirten Belediye Başkanı Tollu, Limon Çiçeğini bir insanlık projesi olarak hayata geçirdiklerinin altını çizdi.

Başkan Tolu: “İnsanın Olduğu Her Yerde Varız”

Büyükşehir yasasıyla genişleyen sınırlardan sonra çok daha fazla hizmet ettiklerini ve bu anlamda daha güçlü çalıştıklarını kaydeden Başkan Tollu, “insanın olduğu her yere gidiyoruz, hizmet ediyoruz ve insanımızı mutlu ediyoruz. Limon çiçeği ekiplerimiz şehrin dört bir yanında devletin hizmetini vatandaşa yansıtıyor. Engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi her vatandaşımızın emrinde, onlara hizmet ediyoruz. Evlerini temizliyoruz, saç ve sakal tıraşı gibi kişisel bakımlarını yapıyoruz, ihtiyaçlarını karşılıyoruz, onların engelsiz taksi uygulamamız ile günlük işlerini yerine getiriyoruz, kısacası onları mutlu ediyoruz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Bu proje içimize sinen en büyük projelerimizden birisidir. O yüzden “bir insanlık projesi” diyoruz. Emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İhtiyaç Sahibi Aileler Tespit Ediliyor

Kış aylarının girmesiyle şu sıralar ihtiyaç sahibi vatandaşlara soba armağan edildiği bildirilirken, gıda yardımlarının, hastalara hasta yatağı, engelli araç ve gereç dağıtımlarının da rutin olarak devam ettiği kaydedildi. Ekiplerin tüm bu işlerin yanı sıra kentin her yerinde ihtiyaç sahibi ailelerin tespiti konusunda da çalışmalarının sürdüğü belirtildi.      

Paylaş :
Etiketler :  limon çiçeği projesi, erdemli belediyesi, mükerrem tollu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA