24 Nisan 2024 Çarşamba

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

CHP’li Fırat Yıldız : Karanlığa asla geçit vermeyeceğiz..


CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fırat Yıldız yaptığı basın açıklamasıyla CHP Gençlik Koları Üyesi Samet Burak Sarı’nın Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanmasına tepki gösterdi.

 

Tarih : 21 Şubat 2017 Salı 20:53   Okunma : 2067

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Fırat Yıldız yaptığı basın açıklamasıyla CHP Gençlik Koları Üyesi Samet Burak Sarı’nın Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği iddiasıyla tutuklanmasına tepki gösterdi.

CHP Mersin İl Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fırat Yıldız yaptığı açıklamada şunları söyledi.:

Yirmi bir yaşında bir genç; Samet Burak Sarı....

Cumhurbaşkanına hakaretten tutuklandı ve Silivri Cezaevine gönderildi!!! Ne yazık ki; dünden bugüne değişen hiç bir şey olmadı. Devlet on yedi yaşında astı, on dokuzda öldürdü, yirmi birde tutukladı! Devlet her dönem, en çok gençlerden korktu, hala da korkuyor. Ama yılmıyoruz! Birken, bin oluyoruz, olmaya da devam ediyoruz.

   19 Şubat Pazar günü, Forum Mersin AVM' de  "Mavi Gözlü Dev Adam; Yıktıysa Saltanatı, Çocukları da Bilir; Devirmeyi Sarayları " ve " Bizim Kimseye Eğecek Başımız Yok, Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız başlar" yazılı pankartlar açtık ve hep bir ağızdan " İzmir Marşı" söyledik. Kalabalıktık!  Halk sesimize ses verdi. Güvenlikler bizleri hırpaladı, karakolda ifade verdik. Yine Kalabalıktık! Yine umutlu! Kenetlendik! Tek yürek olduk! Bizim gözlerimiz ışıl ışıl, umut dolu! Korkmuyoruz! Yılmıyoruz! Pes etmiyoruz!

   Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız. Onun açtığı yolda, onun ışığıyla daima ileri yürüyoruz ve biliyoruz ki; aydınlık günler yakındır! Bizler; emanetimizi ilelebet müdafa etmeye ant içtik. Bizler özgürlük suyunun tadına baktık bir kere... Karanlığa asla geçit vermeyeceğiz.

   İnadına HAYIR diyoruz!  Sesimiz kısılsa bile sonuna kadar haykıracağız; Hayır! Hayır! Hayır!  Her ne kadar devlet "hayır" diyenleri  terörist ilan etse de, yıldırmaya çalışsa da, durmayacağız. Bizler terörist değiliz. Devletimizi,  Cumhuriyetimizi, Anayasamızı, Geleceğimizi korumak için; sonuna kadar mücadele edeceğiz.  Biz varız, burdayız, dimdik ayaktayız. Kaçmıyoruz da! Korkmuyoruz da!

   Üniversiteli arkadaşlar; Cumhuriyeti  korumak için son çağrı; 26 Şubat!!! Gün Cumhuriyeti koruma günüdür!  İlk oylarınız hepimiz için şimdiden Hayır'lı olsun.

   Bu dava hepimizindir. Çağrımızı alın, sesimize ses verin. Çığlığımız birlikte büyüsün!!!

Hayır'lı günler....

Paylaş :
Etiketler :  hayır, chp, fırat yıldız, Samet Burak Sarı.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA