20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Başkan Dinçer’den 8 Mart Kadınlar Günü kutlaması


Yayınladığı mesajla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “Cennetin ayaklarının altına serildiği tüm kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

 

Tarih : 8 Mart 2018 Perşembe 11:01   Okunma : 1327

Yayınladığı mesajla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, “Cennetin ayaklarının altına serildiği tüm kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum” dedi.

Dinçer yaptığı yazılı açıklamasında dünya nüfusunun yarısını kadınların oluşturmasına rağmen, kadınların sahip olması gereken hakları hala elde edemediğine dikkat çekti. Kadınların yaşamın her alanında eşit olması gerektiğine vurgu yapan Dinçer, “ Kadın erkek eşitliği uygarlığın ve demokrasinin bir gereğidir. Bunu en iyi şekilde gören Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, bir çok Avrupa ülkesinden önce kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanıyarak, onların karar mekanizmasında yer almanın önünü açmıştır. Seçme seçilme hakkını tüm kadınlardan önce elde eden Türk kadını, bugün ise maalesef siyasette yeterince temsil edilememektedir” dedi.

Kadınlarımızın yaşamın her alanında fedakarlığı, üretkenliği, girişimciliği ve duyarlılığı temsil ettiğini kaydeden Başkan Dinçer, bu anlamda kadınların ülkemizin aydınlık geleceğinin en önemli planlayıcıları olduğunun altını çizdi.

Teşkilat olarak kadınlarımızın hayata daha çok katılımlarını sağlamak, ekonomik özgürlüklerine katkı sunmak adına kadın girişimciliğin desteklenmesi projelerine imza attıklarını kaydeden Başkan Dinçer; “ Söz konusu projelerimizle yüzlerce kadınımızı iş ve meslek sahibi yaptık. Bu tür projelerimizi önümüzdeki süreçte de devam ettireceğiz. Kadınlarımızı istihdamın önemli bir parçası haline getirme,  yaşama katılımlarını sağlama ve önümdeki engellerin kaldırılması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Açıklamasında kadına yönelik şiddete de dikkat çeken Başkan Dinçer  şöyle devam etti; “Ülkemizde ve dünyada kanayan bir yara olan kadına yönelik şiddet, taciz, tecavüz ve kadın cinayetleri artık son bulmalıdır. Sadece 2017 yılı içerisinde 409  kadın cinayeti işlenmiş, binlerce kadınımız şiddete uğramış. Bu gibi durumlarda verilecek caydırıcı olacak şekilde arttırılmalı. Ama en önemlisi eğitimli bir nesil yetiştirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü kutluyor, Cennetin ayaklarının altına serildiği tüm kadınlarımızın önünde saygıyla eğiliyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

 

Paylaş :
Etiketler :  ESOB, TALAT DİNÇER, 8 MART DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA