19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

2790 Öğrenci Belediye Kurs Merkezinde Ücretsiz Eğitim İçin Sınav Verdi


2790 ortaokul ve lise öğrencisi Erdemli Belediyesi etüt merkezinde ücretsiz eğitim alabilmek için kurs merkezinde sınava tabi tutuldu. Dereceye giren öğrenciler Erdemli Belediyesi Etüt Merkezinde ücretsiz eğitim hakkı elde edecek.

 

Tarih : 3 Nisan 2018 Salı 19:34   Okunma : 1749

Erdemli Belediyesi kurs merkezinde ortaokul ve lise öğrencileri için ücretsiz eğitim hakkını elde edebilmeleri adına kayıt kabul sınavıdüzenledi. Erdemli Belediyesi tarafından düzenlenen sınava 2790 öğrenci ücretsiz olarak katıldı.Belediye ve kurs merkezlerinde görev alan eğitimciler eğitim alanında yaptığı ciddi yatırımlarla öğrencilerin başarı grafiğini yükseltmeyi ve en iyi okulları kazanmalarını amaçlarken, açılan eğitim kursları sayesinde velileri de maddi külfetten kurtarmayı hedefliyor.

 

"BİZ, GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ"

Kayıt kabul sınavı sonrası belediye kurs merkezinde açıklamalarda bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tolu, belediye olarak tüm öğrencilere destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerinin altını çizerek, öğrenciye yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini söyledi. Erdemli Belediyesi’nin son dönemde sosyal belediyecilik alanında büyük başarılara imza attığını kaydeden Başkan Tollu, “Öğrencilerimizi periyotlar halinde sınava alıyoruz. 2018-2019 eğitim öğretim yılında dershanemizde eğitim görecek gençlerimizin sınavını yaptık. ‘İyi bir lisede okumak istiyorum’ diyen öğrencilerimiz rekor başvuruda bulundu. Bu Erdemli için çok ciddi bir kazanç. Biz şuana kadar bu alanda ciddi bir başarı grafiği yakaladık. Bunu da inşallah sınavlarda da göreceğiz. Liselere devam eden 350 tane öğrencimizin 170 tanesi Fen Liselerini kazanabilecek durumda.  Diğerleri de Anadolu Liselerini kazanabilecek durumda. Tabi ortaokul ve liseler derken 1.500’e yakın öğrencimizi biz eğitim kurumlarımızda barındırıyoruz. Erdemlili binlerce gönüldaşımızın hemşerilerimiz çocuklarını bize emanet ediyor olması bizim için çok ciddi bir kazanç olduğunu düşünüyorum. 1.500’e yakın aile çocuklarını bize emanet etti. Bizde onların emanetine halel getirmedik. Onların en iyi şekilde yetişmeleri ve en mükemmel bir şekilde hayata hazırlanmaları gayreti içinde olmayı sürdüreceğiz. Kurs merkezimizde en iyi hocalarımızı sınavla istihdam ettik. Değerli hocalarımızla Erdemli’mizin gençlerini en iyi şekilde eğitip en iyi üniversitelerde okumaları için elimizden geleni yapacağız. Biz, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Bu da boşa gitmeyecektir. Çünkü çocuklarımızın başarıları bu ülkenin başarısıdır. Bu bizim için, bu ülkenin geleceği için çok önemlidir. Çocuklarımıza güveniyoruz ve onlara tüm hayatlarında başarılar diliyoruz. Eğitim konusunda hiçbir hizmetten kaçmadan bu çerçevede okullara, öğrencilere ve ailelerine yönelik hizmetler üretmeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, kurs merkezi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA