19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Silifkelilerden,Muharrem İnce’ye %80 ‘HAYIR’ sözü..


CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, 16 Nİsan referandum öncesinde Silifkelilerle buluştu. İnce, Silifke’de davul zurna eşliğinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

 

Tarih : 24 Mart 2017 Cuma 23:57   Okunma : 22349

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışmaları kapsamında Mersin’in Mut ilçesinin ardından Silifke’de halka seslendi. Trafiğe kapalı olan Atatürk Anıt Meydanında konuşan Muharrem İnce, referandum maddelerini anlatarak AKP hükümetini eleştirdi.

Muharrem İnce, “Hollanda referandumdan ‘evet’ çıkmasını istiyor. Hollanda kesinlikle AKP'lidir. Kesin ‘evet’ çıkmasını istiyor. Neden? ‘Evet’ çıkarsa Türkiye bir tek adam dönemine girecek. Tek adam yönetimine girince Türkiye'yi yönetmek çok kolay olacak. Tek adamı ele geçirdin mi, Türkiye'yi ele geçirmiş olacaksın. Batılıların istediği ‘evet’ çıkmasıdır. Ama ben Türk milletine güveniyorum ‘hayır’ diyecektir buna” dedi.

İnce'ye, CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, CHP Mersin Milletvekili Hüseyin Çamak, Geçmiş Dönem Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve CHP'li yöneticiler de eşlik etti.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’nin konuşmasından satır başları şöyle;

“Şimdi bakın meydan meydan geziyor Binali Yıldırım. Bu sistemi kaldırın. Başbakanlığı kaldırın diyor. Ben lüzumsuzum ben gereksizim diyen kendini yok eden bir adam var. Bakın evet diyin diyor. Çanakkale geçilmez dediler geçtik diyor. Yahu o sözü sana söylemediler ki İngilizlere Fransızlara söylediler. Dolar diyor dolmasa ne olur dolsa ne olur diyor. Bolu’lulara diyor ki sizler Bolu beyin torunları. Bolu beyi eziyet edendir zulüm edendir. Biz Köroğlu’nun torunuyuz, Dadaloğlu’nun torunuyuz, İstanbul’a geldiklerin de “Geldikleri gibi giderler” diyen Mustafa Kemal vardır biz onun torunlarıyız.

Muharrem İnce işkembeden atmaz. Yıl 2004. Rauf Denktaş Türkiye’de miting yapmak istiyor. Recep Tayyip diyor ki git Kıbrıs’ta yap diyor.

Bu mitingi akşama televizyonlarda görecek misiniz? Hayır göstermeyecekler.

Biz kendimiz yasaklıyoruz yurtdışında miting yapmak yasak diye. Sonra biz danışıklı dövüşüklü Hollanda ile birbirimize giriyoruz. Milliyetçilerden böylelikle oyları alırız. Tezgâh hazır. Dertleri şu evet çıksın da Türkiye’nin itibarı ne olursa olsun. Türkiye umurlarında değil.

Başbakan Binali Yıldırım'ın üçüncü köprüye ilişkin söylemlerini hatırlatan İnce, “Almanlar bizi çekemiyormuş. Binali Yıldırım öyle anlatıyor. Niye; köprü yapmışız biz, Almanlar bizi çekemiyormuş. Niye çekemesin Adamlar o köprüyü 100 sene önce yapmış zaten. Senin yaptığın köprüden Almanlar’ın yaptığı arabaya binerek geçiyorsun, sen ne konuşuyorsun. Bir de şunu diyor ki ‘üçüncü köprüyü yaptık, görmüyor musun' Üçüncü köprüyü yaptığına göre birinci ve ikinci köprüyü yapmışlar demek ki. Birinci köprü 1973'te yapıldı. 45 sene önce bu millet yaptı. Köprü yaptın Allah razı olsun, teşekkür ederim. 6070 lira parayı verip geçiyoruz. Yahu o dolarların hepsi ayakkabı kutularına sığmaz ki, artan ile de köprü yapacaksın tabi ki”

“15 TEMMUZ'UN SEBEBİ 2010 REFERANDUMU”

Yargının FETÖ/PDY terör örgütüne teslim edildiğini öne süren İnce, 15 Temmuz darbe girişiminin nedeninin 2010 yılında yapılan referandum olduğunu iddia ederek, “2010 yılında referandumda ‘hayır' dedik, onlar ne dedi ‘evet' dedi. Ne oldu 2010'da yargıyı FETÖ'ye teslim ettiler. 15 Temmuz'un olma sebebi 2010 referandumudur. O zaman yargıyı teslim ettiler. Açılım sürecinde PKK ile pazarlık yaptılar. Biz ‘hayır' yapmayın dedik, onlar ‘evet' dediler. Dadaloğlu, Köroğlu, ‘hayır' dedi. Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye'nin işgaline ‘hayır' dedi. Bizde demokrasinin katledilmesine ‘hayır' diyoruz” diye konuştu. 

Paylaş :
Etiketler :  chp, silifke, muharrem ince, bünyamin uçar.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA