25 Nisan 2026 Cumartesi

09:50   MERSIN ONU UNUTMADı! ŞEHIT İTFAIYECI NAZMI ÇELIKKAYA DUALARLA ANıLDı   09:19   RESMI GAZETE’DE GECE YARıSı MESAISI: MEB BAKAN YARDıMCıSı DEĞIŞTI, DEV KURUMLARDA ÜST DÜZEY ATAMALAR!   09:16   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA KRITIK GELIŞME: TUNCELI’DE İKI GÖREVLI GÖZALTıNA ALıNDı!   19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"   14:59   BIRLEŞIK KRALLıK’ıN ANKARA BÜYÜKELÇILIĞI: FORMULA 1’IN TÜRKIYE’YE DÖNÜŞÜNÜ MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   14:57   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DOSYA, TÜRKIYE’NIN DE KAYBOLUŞ HIKAYESINI RESMEDEN BIR DOSYADıR"   13:32   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMI SÜRÜYOR. AVUKAT ABDURRAHIM DEMIRYÜREK: "TÜM SIYASI PARTI TEMSILCILERINE ÇAĞRıMıZ, BILFIIL MADENCILERLE BERABER AÇLıK GREVINDE OLUN"   13:28   ERKAN BAŞ’TAN MADEN IŞÇILERINE DESTEK:    10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”  
 
     
   

Başkan Seçer, Büyükşehir Meclis Üyeleriyle İftarda Buluştu


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Tarih : 14 Mayıs 2019 Salı 19:10   Okunma : 1430

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Seçer, "El ele, kol kola ortak payda Mersin, ortak payda Türkiye bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye'ye örnek olacak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Başkan Seçer, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısının birinci birleşiminin ardından meclis üyeleri ile iftarda buluştu. İftar yemeğine, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Aydıncık Belediye Başkanı Ferhat Aktan, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Alican Özbayrak ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.

"Ortak payda Mersin, ortak payda Türkiye bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz"

Seçer, yemekte yaptığı konuşmada, böylesi özel ve mübarek günlerde dostlukların pekiştirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Bu mübarek günde, Ramazan-ı Şerif'te bu tip beraberlikler geleceğe dair bir alt yapı oluşturmada, dostluklarımızın pekişmesinde önemli rol oynuyor" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Mayıs Ayı Toplantısında, karşılıklı diyalog içerisinde aşılmayacak hiçbir sorunun olmadığını gördüklerini ve mecliste çok güzel bir birlik, beraberlik örneği sergilediklerini söyleyen Seçer, "Bazı işleri suhuletle konuştuğumuz zaman çok da güzel sonuçlara erişebileceğimizin işareti olan bir meclis toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıdan sonra kamuoyundan aldığım tepkiler beni son derece mutlu etti. İnsanların böyle görüntülere, böyle tablolara hasret kaldığını gözlemliyoruz. Önümüzde 5 yıl gibi uzun bir süre var. Beraber olacağız, birlikte Mersin'i konuşacağız, Mersin'in sorunlarını çözmek için tartışacağız. Zaman gelecek farklı fikirler ortaya koyacağız. Gerileceğiz, birbirimize öfkeleneceğiz, kızacağız ama sonuç itibariyle bu tartışmalar bittikten sonra yine de el ele, kol kola ortak payda Mersin, ortak paydamız Türkiye bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Demokrasi dediğimiz de tam olarak budur. İnşallah Türkiye'ye örnek olacak şekilde, bundan sonraki çalışmalarımızı da sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

"Türkiye'nin zaman kaybına tahammülü yok. Mersin'in de öyle"

Türkiye'nin siyasi ikliminde zaman zaman sert rüzgarlar estiğine, bu olumsuz etkileşimin en alt seviyede tutulması gerektiğine dikkat çeken Seçer, "Önemli bir süreçten geçtiğimizin hepimiz farkındayız. Türkiye'de de siyasi iklim zaman zaman sert oluyor. Sert rüzgarlar esiyor. Önemli tartışmalara şahitlik ediyoruz. Elbette her birimizin bir siyasi partisi, bir siyasi görüşü var. Ankara'dan esen rüzgarlar zaman zaman bizi olumsuz etkileyebilir ama bu etkileşimi en alt seviyede tutmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunun hem bizim için hem şehrimiz için çok daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Türkiye'nin zaman kaybına ihtiyacı yok, lüksü yok, tahammülü yok. Mersin'in de öyle" ifadelerini kullandı.

Büyükşehir'de var olan sıkıntıların ilçe belediyelerinde de var olduğunu, fakat bunları aşabilecek güce, bilgi birikimine ve enerjiye sahip olduklarını ifade eden Seçer, "Büyükşehir'de gördüğünüz sıkıntılı tablo, ilçe belediyelerinde de var. Maddi anlamda, yönetim anlayışı, bugüne kadar yapılan tahribatlar, ekonomik sıkıntı, birçok alanda önemli sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları aşarız. Bunları aşacak güçte ve bilgi birikimindeyiz. Bunun için de açıkçası ben moralimi bozmuyorum, şevkimi kırmıyorum. Enerjimiz de iyi, birikimimiz de iyi. Birbirimize inancımız da güvenimiz de tam. Hep beraber bu zorlukları aşacağımızı düşünüyorum" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  vahap, seçer, mersin, belediyesi, meclis, üyeleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA