28 Mart 2024 Perşembe

13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR  
 
     
   

Başkan Seçer Boyazılı Muhtarlar İle Bir Araya Geldi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar programı için gittiği Bozyazı ilçesinde, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek, bölgenin sıkıntı ve taleplerini dinledi.

 

Tarih : 26 Mayıs 2019 Pazar 23:37   Okunma : 1534

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iftar programı için gittiği Bozyazı ilçesinde, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelerek, bölgenin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Seçer, muhtarlar ile her zaman diyaloğa açık olacaklarını vurgulayarak, “Muhtarlarla her zaman diyaloğa açık olacağız. Özellikle bütün daire başkanlığımız ve onun alt kadrosu şube müdürleri ile personeller muhtarlarımızla iyi iletişim ve ilişki içerisinde olacaklar” dedi.

Gerçekleştirilen toplantıda bölgenin var olan sıkıntılarını dinleyen Başkan Seçer, muhtarlar ve STK temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunarak, çözüm yöntemleri üzerine konuştu. Özellikle yol, alt yapı, sulama, mezarlık ve ulaşım ile ilgili gelen taleplerle ilgili Başkan Seçer ve daire başkanları muhtarları bilgilendirdi.

“Hiç kimsenin endişesi olmasın”

Başkan Seçer, Bozyazı ilçesine iftar programı amacıyla gelerek, program öncesinde de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar ile bir araya gelip, talep, öneri ve şikâyetleri dinlemek istediklerini dile getirerek konuşmasına başladı.

Konuşmasının devamında büyükşehir kadrolarının ülkenin selameti için çalışacağını ve kimsenin bundan endişe duymaması gerektiğini vurgulayan Başkan Seçer, “Daha çok kısa bir süre önce belediye başkanlığı görevine başladım. Ama süratli başladık. Bence son derece de iyi gidiyoruz. Niyet belli, niyet açık, gizli bir ajandamız yok. Kafamızın arkasında farklı bir düşünce yok. Biz ülkemizi seviyoruz, bu ülkeyi kuran ecdatlarımızın, başta Mustafa Kemal Atatürk'ün izindeyiz. Bu ülkenin birlik ve beraberliği her şeyden önemli. Bu kadrolar ülkemizin selameti için çalışacak. Bu konuda muhtarlarımın, STK’larda görev yapan arkadaşlarımın endişesi olmasın” dedi.

 “Anamur'dan Tarsus'a kadar herkesin takdirini alacağız”

Hayata geçirecekleri hizmetler ile Anamur’dan Tarsus’a kadar tüm hemşehrilerinin takdirini aldıkları noktada başarılı olacaklarını dile getiren Seçer, “Ben 31 Mart’ta hiçbir zaman başarılı olduğumu düşünmedim. Sadece belediye başkanı oldum. Bundan sonra yapacağımız hizmetlerde Anamur'dan Tarsus'a kadar insanların takdirini alırsak, dualarını alırsak, ‘helal olsun bu belediye yönetimi gerçekten her kuruşu yerinde harcıyor, kaynak israfı yapmıyor,  tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmiyor, gece gündüz demeden vatandaşlar için çalışıyor’ dediği noktada biz başarılı olduğumuzu düşüneceğiz. Bunun için de çalışıyoruz, çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Başkan Seçer: “Muhtarlarımız olmasa en ücra mahallelere ulaşamayız”

Belediye başkanının muhtara, muhtarların da belediye başkanına çok büyük ihtiyacı olduğunu, muhtarlar olmazsa en ücra köşelere hizmet götürme şansı olmadığını sözlerine ekleyen Başkan Seçer, “Muhtarlar açısından da durum böyle. Çünkü muhtar, belediye başkanına lazım. Belediye başkanı da, muhtara lazım. Muhtar olmazsa en ücra mahallelere hizmet götürme şansımız yok. Ondan daha iyi yaşadığı mahalleyi, ihtiyaçları, eksikleri, yapılan çalışmaların gidişatını bilemem. Bunları gözlemleyecek ve bana bildirecek olan muhtarlardır” dedi.

Başkan Seçer’in konuşmasının ardından muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine de mikrofon uzatıldı ve bölgelerinde, mahallelerinde yaşanılan sıkıntılar dinlenerek, ilgili daire başkanları da konu hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  başkan, vahap, seçer, iftar, çadırı, kampüs, bozyazı, belediyesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA