28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Gençlik Kampı’nda Babalar Günü Kutlaması


Mersin Büyükşehir Belediyesi Babalar Günü’nde oldukça anlamlı bir etkinliğe imza attı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in talimatı ile düzenlenen etkinlik sayesinde Mersin’de en dolu ve eğlenceli Babalar Günü kutlaması Tarsus Gençlik Kampı’nda yaşandı.

 

Tarih : 17 Haziran 2019 Pazartesi 14:12   Okunma : 924

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu tarafından Tarsus Gençlik Kampı’nda organize edilen Babalar Günü etkinliğinde sportif aktiviteler, oyunlar, dans, müzik ve eğlence bir aradaydı. Gün boyu süren etkinlikte babalar çocukları ile oyunlar oynadı, dans etti ve doyasıya eğlendi.

SPOR VE EĞLENCE BİR ARADA

Düzenlenen etkinlik sayesinde televizyondan, bilgisayardan ve sosyal medyadan uzak bir gün geçiren çocuklar, babaları ile futbol oynadı, halat çekme yarışı yaptı. Minikler için survivor etkinliğinin de yer aldığı organizasyonda dart ve bowling çocukların en çok eğlendiği oyunlar arasında yerini aldı.

Babaları ile oyunlar oynayarak doyasıya bir gün geçiren çocuklar için gönüllü masal anlatıcılar da birbirinden güzel masallar anlatarak, çocukların hayal dünyasını harekete geçirdi. Etkinlik sayesinde çocuklar doyasıya eğlenirken, babalar da iş stresinden uzaklaşarak Babalar Günü’nü en anlamlı şekilde kutlamış oldu.

“ÇOCUKLARIN İNTERNET KAFELERDEN ÇIKIP BURADA STRES ATMASI ÇOK GÜZEL”

Babalar Günü etkinliğine kızı ile gelerek gün boyu vakit geçiren Basketbol Antrenörü Halil İbrahim Uzun, “Düzenlenen etkinlik süper. Özellikle bu etkinliğin Tarsus Gençlik Kampı’nda olması süper. Çocukların internet kafelerden, apartmanlardan çıkıp burada stres atması mükemmel bir şey. Vahap Başkan gördüğümüz kadarıyla hem şeffaf hem de kadın ve çocuğa daha çok önem veriyor. Hem bu duyarlılığı için hem de bugün düzenlenen etkinlik için Vahap Bey’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“EVDE BU KADAR EĞLENCELİ VAKİT GEÇİREMİYORDUK”

Etkinliğine iki çocuğu ile katılan Önder İnan Sönmez, Babalar Günü’nde böyle bir organizasyonun olmasının oldukça anlamlı olduğunu ifade ederek, “Organizasyon çok güzel. Evde vakit geçirmektense burada doğal bir ortamda değişik spor aktiviteleri ile birlikte olmak hem benim adıma hem çocuklarım adına çok güzel bir duygu. Bize böyle imkanlar tanıdıkları için Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Evde bu kadar güzel ve eğlenceli vakit geçiremiyoruz. Evde televizyon ve internet olduğu için herkes köşesine çekiliyor ama böyle doğa ile baş başa olan bir yerde tamamen kendimizi kaybediyoruz. Değişik aktiviteler yapıyoruz, gayet mutluyuz. Böyle aktivitelerin daha çok olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

“BÖYLESİNE BİR AKTİVİTENİN OLDUĞU BİR ORTAMA İLK DEFA GELDİK”

Çocukların motor gelişimi için harika bir ortamın olduğunu belirten Levent Canlı, “Etkinlik ciddi anlamda çok güzel. Özellikle çocukların motor gelişimi için harika bir ortam. Çalıştığımız için çocuklarla evde geçirdiğimiz zaman çok kısıtlı oluyor. Böylesine geniş bir aktivitenin olduğu bir ortama ilk defa geldik ve gerçekten çok mutlu olduk. Bizler çocuklarımıza yeterli ilgiyi gösteremiyoruz ama Vahap Bey’in bu şekilde etkinlikler düzenlemesi çok iyi oldu. Etkinlik esnasında çocuğumuzun başardığı şeyleri gördükçe mutlu oluyorum. Gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Ama böyle etkinliklerin de sık sık tekrarlanmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA