20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Gençlerden 34. Jakaranda Koruluğu Açıldı..


Mezitli Belediyesi, ilçedeki jakaranda koruluğu sayısını 34’e yükseltti. Tamamı gençlerden oluşan Çukurova Tarsus Amerikan Koleji (TAC) Interact Kulübü, Belediyenin tahsis ettiği alanda Jakaranda Koruluğu açtı.

 

Tarih : 23 Nisan 2017 Pazar 09:50   Okunma : 1615

Mezitli Belediyesi, kentin hem rengini hem de ekolojik yapısını değiştiren jakaranda korulukları, Mezitli'nin her yanında donatılmaya devam ediyor. Belediye 34. Jakaranda koruluğu Merkez Mahallesi'nde faaliyete geçirdi. Çukurova TAC Interact Kulübü Jakaranda Koruluğu, 2 bin 300 metre karelik alanda toplamda 100 ağaç toprakla buluştu. Koruluk açılışına, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, CHP Mezitli İlçe Başkanı Gökhan Gök eski Mersin Barosu Başkanı Av. Alpay Antmen, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

HAYALİMİZDEKİ PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Çukurova TAC Interact Kulübü Cansu Antmen, "Kulüp olarak çeşitli çalışmalara imza atıyoruz. Hayvan barınağına gittik.  Türkiye Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı'ndaki çocuklarımızı ziyaret ettik ve şimdide aylardır Mezitli Belediyesi ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz ve hayalini kurduğumuz Jakaranda Koruluğu projesini hayata geçirdik. Kulübümüzün ismini taşıdığı Jakaranda Koruluğu'nda emeği geçen başta Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, belediye çalışanlarına ve kulüp üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

KORULUKLAR BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİ OLDU

'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' sözüyle konuşmalarına başlayan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Gençlerimiz isterse her şeyi başarabilirler. Ben gençlerimizden umutluyum. Onların bizden daha iyi yerlere geleceğinden kuşkum yok. Jakaranda Korulukları zaten Mezitli'de birlik ve beraberliğin sembolü haline geldi. Çeşitli sivil toplum kuruluşları hep beraber bir arada bu korulukları yapıyorlar. Böylece bir dayanışma örneği veriyorlar. Mezitli'yi Jakaranda ağaçlarının mor rengiyle bürüyeceğiz. Sağlıklı bir ilçe olacaktır. Koruluk açılışında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, TASUS AMERİKAN KOLEJİ, ABDULLAH ÖZYİĞİT, CHP.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA