11 Haziran 2026 Perşembe

19:11   CHP’DE DEPREM! 9 MILLETVEKILI İÇIN KESIN İHRAÇ İSTEMI: ’ARıNMA SIYASETI BAŞLADı’   17:50   CHP’DE DOKUZ MILLETVEKILI DISIPLINE SEVK EDILDI! UMUT AKDOĞAN’DAN TÜZÜK GÖNDERMELI İLK AÇıKLAMA   16:55   LÜTFÜ SAVAŞ: ’HEPIMIZ PARTIYE ÜYEYIZ’   16:50   SILIVRI’DEKI İBB DAVASıNDA SALONDAKILERI AĞLATAN SAVUNMA! ’UTANAN VARSA ÇıKABILIR, BEN UTANMıYORUM...’   16:37   CHP’DE KURULTAY DEPREMI: 76 İL BAŞKANıNDAN TARIH VEREREK ÇOK NET MESAJ! ’ÖNCÜLERIMIZ ÖZEL VE İMAMOĞLU’   16:35   LIVANELI VE AKBAYRAM’DAN CHP’YE ’MUTLAK BUTLAN’ TEPKISI: ÜNLÜ SANATÇıLAR ESERLERININ KULLANıMıNı ENGELLEDI!   16:22   AKıN GÜRLEK, "ÇıPLAK ARAMA" SORUSUNA YANıT VERMEDI: “TOPLANTıM VAR“   16:21   İSTANBUL BAROSU KADıN HAKLARı MERKEZI: KADıNLARıN BEDENLERINI VE ANNELIKLERINI BIR BASKı ARACıNA DÖNÜŞTÜRENLER UTANMALıDıR   16:21   MEZITLI BELEDIYESI’NIN DÜZENLEDIĞI 7’NCI ÖRTÜALTı ÜZÜM FESTIVALI, SONA ERDI   16:19   ALI MAHIR BAŞARıR: "KURULTAYı DERHAL TOPLAYıN"   15:17   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "DOĞU AKDENIZ’DE TÜRKIYE’NIN VE KıBRıS TÜRKÜ’NÜN HUKUKUNA KASTEDILIRSE CEVABıMıZ SERT OLUR"   15:16   NIHAT SÜTLAŞ: FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN ANLATTıKLARıNDAN SONRA KENDI MAĞDURIYETIMI ANLATMAKTAN UTANıYORUM... SILIVRI, VATAN EMNIYET’IN YANıNDA PARIS KALıR   14:14   KOÇ HODING’E BIR SILAHLı SALDıRı DAHA: DIYARBAKıR’DA OTOKOÇ HEDEF ALıNDı   14:14   CHP MYK KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı: İHRAÇLAR GÖRÜŞÜLECEK   13:13   AK PARTI GÜNDEME ALDı: ÜNIVERSITEDEN ATıLANLARA AF YOLDA   13:12   BURHANETTIN BULUT, AKıN GÜRLEK’E, İBB SORUŞTURMASıNDAKI KÖTÜ MUAMELE IDDIALARıNı SORDU   10:25   CHP’DE ’BUTLAN’ KRIZI SANAT DÜNYASıNA SıÇRADı! ÜNLÜ SANATÇıDAN ÇOK SERT REST: ’ASLA İZIN VERMIYORUM’   09:10   MERSIN’DE EĞITIMDE DEVRIM: 15 OKUMA SALONU GENÇLERIN KADERINI DEĞIŞTIRIYOR!   16:44   72 ILIN CHP İL BAŞKANLıĞı’NDAN ORTAK AÇıKLAMA: SEÇILMIŞ GENEL BAŞKANıMıZ ÖZEL, CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZ ISE İMAMOĞLU’DUR   16:12   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ÖNÜMÜZDE DURAN, BU MILLETIN AYAKLARıNıN ALTıNDA KALıR”  
 
     
   

Büyükşehir, Diyaliz Hastası Çiçekoğlu’nun Yüzünü Güldürdü


Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve ova mahallelerde asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ederken, yaptığı dokunuşlarla da insanların hayatlarını kolaylaştırıyor.

 

Tarih : 7 Kasım 2019 Perşembe 08:06   Okunma : 2654

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda ve ova mahallelerde asfaltlama çalışmalarına aralıksız devam ederken, yaptığı dokunuşlarla da insanların hayatlarını kolaylaştırıyor. Bunlardan biri de Tarsus Yeşiltepe Mahallesi’nde ikamet eden Şemsettin Çiçekoğlu.8 yıldır diyaliz hastası olan ve son birkaç yıldır şeker hastalığının ilerlemesiyle oluşan yaralardan dolayı iki bacağını tümüyle kaybeden Şemsettin Çiçekoğlu, haftada 3 kez diyalize gidiyor.

Evinin önündeki boş toprak alanın aracın girmesine imkan vermemesinden dolayı her seferinde büyük zorluk yaşayan Çiçekoğlu’nun asfaltisteği, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yerine getirildi. Oldukça mutlu olan Çiçekoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Yapılan bir asfaltlama çalışmasının sadece kamu hizmeti olmadığını bilen Büyükşehir Belediyesi, merkezden kırsala küçük dokunuşlarla insanların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, ilerleyen şeker hastalığı nedeniyle bacakları kesilen ve haftada 3 kez diyalize giren Şemsettin Çiçekoğlu’nun asfalt isteğini yerine getirerek, yüzünü güldürdü. Evinin önünün asfaltlanması nedeniyle ekiplere teşekkür eden Çiçekoğlu, artık diyaliz aracının kapısına kadar gelecek olması nedeniyle büyük mutluluk yaşadı.

8 yıldır diyalize gidiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı asfaltlama ekipleri, kent merkezindeki cadde ve bulvarların yanı sıra ova ve kırsalda bulunan mahallelerde de yol onarım ve ıslah çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekipler, Tarsus’a bağlı en büyük ova mahalleler arasında yer alan Yeşiltepe’de de asfalt yama ve ıslah çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir asfalt ekipleri, hizmet götürdükleri mahallelerde yaptıkları çalışmalarla özellikle mağdur ve yardıma muhtaç vatandaşların hayatlarını da kolaylaştırıyor. Bunlardan biri de 8 yıldır diyaliz hastası olan ve şeker hastalığının ilerlemesi nedeniyle vücudunda oluşan yaralardan dolayı önce parmakları, ardından iki bacağı tamamen kesilen 58 yaşındaki Şemsettin Çiçekoğlu.

Ailesiyle birlikte büyük sıkıntı yaşıyordu

İki çocuk babası olan Şemsettin Çiçekoğlu, haftada 3 kez diyalize gitmek zorunda kalıyor. Çiçekoğlu, Yeşiltepe Mahallesi Atatürk Yolu üzerinde bulunan müstakil evinin girişi ise toprak ve oldukça kötü durumda olduğu için kendisini diyaliz için Tarsus merkeze getirecek aracın evin önüne yanaşamamasından dolayı ailesiyle birlikte büyük sıkıntı yaşıyordu. Şemsettin Çiçekoğlu, durumu mahalle muhtarı İmadettin Söyleme aracılığıyla Büyükşehir ekiplerine bildirdi.

Mahalle genelinde asfalt yama ve ıslah çalışması yapan ekipler, Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç’ın talimatlarıyla, Çiçekoğlu’nun evinin önünde yer alan ve kışın çamurdan geçilmeyen toprak alanda düzeltme ve ardından asfaltlama çalışması yaptı. Tekerlekli sandalyeyle çalışmaları izleyen Şemsettin Çiçekoğlu, bundan böyle diyaliz aracının evin giriş kapısına kadar gelecek olmasından dolayı büyük mutluluk yaşadı.

Başkan’a teşekkürlerini ilettiler

Çiçekoğlu’nun eşi Gülizar Çiçekoğlu, “Eşim Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 3 kez diyalize gitmek zorunda. Evimizin önü uygun olmadığından dolayı diyaliz aracı sokakta beklemek zorunda kalıyordu. Şimdi evimizin girişine kadar asfalt yapıldı. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve diğer yetkililere çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Zor günler geçirdiğini belirten Şemsettin Çiçekoğlu da duyarlılıklarından dolayı Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Paylaş :
Etiketler :  BAŞKAN, VAHAP SEÇER, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA