13 Haziran 2026 Cumartesi

19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK   14:30   FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN "ÇıPLAK ARAMA" IDDIASı: İÇIŞLERI BAKANLıĞı SORUŞTURMA BAŞLATTı   10:01   MERSIN’DE ’KIMSE YALNıZ KALMAYACAK’ DEDI, 13 ILÇEDE O HIZMETI BAŞLATTı! BAŞVURANLARıN EVINE GIDIYORLAR   23:36   PM TOPLANTıSı ÖNCESI PEŞ PEŞE İSTIFALAR: ’TARIHIN DOĞRU TARAFıNDAYıZ’   23:21   AKDENIZ İÇIN TARIHI ZIRVE: MERSIN’IN İKLIM VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK GÖSTERILDI!   16:58   DEM PARTI’DEN ’MUTLAK BUTLAN’ ELEŞTIRISI VE SÜREÇ YASASı ÇAĞRıSı   16:57   İMAMOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU TEPKISI: "KAYYıM ATANAN KIŞIYI KıNıYORUM"   16:55   AĞRı’DA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN IRMAK AYŞE KOPARAN, İZMIR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   16:53   SILIVRI’DEN SESLENEN DILEK KAYA İMAMOĞLU: ÇıPLAK ARAMA IŞKENCEDIR   14:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN, TARSUS’TA SU KANALLARıNı INCELEDI: BU IHMAL ÖLÜME DAVETIYE ÇıKARıYOR!   14:56   ÜNLÜLERE YÖNELIK UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı... EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "ÖNCELIKLE UYUŞTURUCU BARONLARıNıN YAKALANARAK GÖZALTıNA ALıNMASı GEREKIR"   14:55   CHP PARTI MECLISI TOPLANDı   14:28   ALI MAHIR BAŞARıR: "BUNLARıN 80 DARBECILERINDEN HIÇBIR FARKı YOKTUR"   13:52   RTÜK’TEN 6 KANALA IDARI PARA CEZASı: ÖZGÜR ÖZEL YAYıNıNA    13:50   ZEYNEL EMRE’DEN CHP PM’DEN 28 ISTIFAYA DAIR AÇıKLAMA:    22:45   KıLıÇDAROĞLU 9 VEKILI DISIPLINE SEVK ETTI, ÖZEL CEPHESINDEN ’GEÇERSIZ’ ÇıKıŞı!   19:11   CHP’DE DEPREM! 9 MILLETVEKILI İÇIN KESIN İHRAÇ İSTEMI: ’ARıNMA SIYASETI BAŞLADı’  
 
     
   

Yeni kent merkezi bankaların çekim alanına girdi


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kente yeni bir merkez kazandırma çabası bölgenin sinerjisini de artırdı. Belediye Hizmet Binası yapılmasıyla birlikte çok sayıda işletmenin peş peşe açıldığı ve Kaymakamlık Binası inşaatının başladığı eski hal tesislerinin bulunduğu bölge bankaların da ilgi alanına girdi.

 

Tarih : 30 Kasım 2019 Cumartesi 22:01   Okunma : 1541

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın kente yeni bir merkez kazandırma çabası bölgenin sinerjisini de artırdı. Belediye Hizmet Binası yapılmasıyla birlikte çok sayıda işletmenin peş peşe açıldığı ve Kaymakamlık Binası inşaatının başladığı eski hal tesislerinin bulunduğu bölge bankaların da ilgi alanına girdi. Bölgedeki canlanmayı fark eden banka şubeleri Mezitli Belediyesi’nin olduğu alanda bankamatik yerleştirmeye başladı. Mezitli Sanayisinin de bulunduğu bölgede kurulan bankamatikler esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Basit bir banka işlemi için onlarca kilometre gitmek zorunda kalan vatandaşlar yaşanan gelişmelerden son derece memnun kaldı.

Kale Yenimahalle ve Atatürk Mahallelerinin birleşme noktasında bulunan bölgenin Mezitli’nin en hızlı gelişen yer olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Başkanımız Neşet Tarhan bu bölgenin kentin yeni bir merkezi olacağını söylediğinde bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştik. Basit bir para çekme işlemi için bile 5-10 kilometre uzağa gitmek zorunda kalıyorduk. Eğer bir bölge bankaların da çekim alanına girdiyse hedeflenen noktaya gelmiş demektir. Yıkımı tamamlanan Hal tesislerinin temizlenerek kent meydanı haline gelmesiyle burası sadece Mezitli’nin değil tüm Mersin’in en önemli ve güzel yerlerinden birisi olacağına inanıyoruz”dediler.

Başkan Tarhan ise “Halkımıza daha iyi hizmet verebilme ve kolaylaştırma açısından böyle bir hizmete gerek duyulduğu görüşündeyiz. Belediye binamızı tamamlamamızın ardından kaymakamlık binası inşaatı da başladı.  Eski Hal tesislerinde yıkım çalışmasını tamamladıktan sonra, üzeri ticaret merkezlerinin de yer aldığı kent meydanı olacak şekilde proje hazırladık. Projemizin tamamlanasıyla birlikte Mersin’in en büyük ve en modern kent meydanı Mezitli’de bulunacak. Çok hızlı gelişen Mersin’in ve Türkiye’nin en modern ve çağdaş olan ilçesi Mezitli’nin ihtiyaçlarına cevap verebilmek istiyoruz. Önemli olan halkımızın mutluluğudur. Mezitli, mutlu insanların yaşadığı bir kent olsun istiyoruz. Bu mutluluğu sağlamak amacıyla bu tür planlamalar yapıyoruz”açıklamalarında bulundu.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, BELEDİYE HİZMET BİNASI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA