29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Yeşilboğaz: “Aydınlık Bir Türkiye İçin Mücadele Edeceğiz”


Mersin Barosunda stajını tamamlayan 15 stajyer avukat yemin ederek, savunmaya güç vermek üzere ruhsatını düzenlenen törenle aldı. Yeşilboğaz konuşmasında, “Savunma ordumuza güç katacak olan genç meslektaşlarımızla birlikte Türkiye’nin aydınlık günlere doğru ilerlemesi için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 21 Ocak 2020 Salı 23:36   Okunma : 1503

Mersin Barosunda stajını tamamlayan 15 stajyer avukat yemin ederek, savunmaya güç vermek üzere ruhsatını düzenlenen törenle aldı. Yeşilboğaz konuşmasında, “Savunma ordumuza güç katacak olan genç meslektaşlarımızla birlikte Türkiye’nin aydınlık günlere doğru ilerlemesi için hep birlikte mücadele edeceğiz” dedi.

Mersin Barosu Konferans Salonunda düzenlenen yemin töreninde Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, yönetim kurulu, avukatlar ve aileler, stajyer avukatların mesleğe ilk adımı atmanın heyecanını paylaştı. Tören öncesi konuşma yapan Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, ülkemizin hukuk adına çok zor günler yaşadığı ve yeniden yapılanma süreci içerisinde olduğunu belirterek, “Cumhuriyetin değerleri bir bir yok ediliyor, kaleleri bir bir yıkılıyor. En önemlisi de insanları bir arada tutan, birbirimize güvenip inanmamızı sağlayan en önemli unsur olan hukuk kurumu, çok zor günler geçiriyor. Ancak inançlı, idealist ve geleceğe umutla bakan, savunma ordumuza güç katacak olan genç meslektaşlarımızla birlikte, bu zorlu sürecin üstesinden geleceğimize inanıyorum. Sizler bize güç vereceksiniz, bizler de size el vereceğiz. Türkiye’nin aydınlık günlere doğru ilerlemesi için hep birlikte mücadele edeceğimize inanıyorum” ifadesini kullandı.

Avukatlık mesleğinin, diğer meslek örgütlerinden farklı bir yapısı olduğunu Yeşilboğaz, “Avukatlık bir meslek değil, bir yaşam biçimidir. Bu nedenle gece-gündüz bu ateşten gömleği üzerinizden çıkarmayacaksınız. Bu mücadeleyi her yerde onurla sürdüreceğinize inanıyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkıp yemin eden Stajyer Avukatlar; Alp Ertuğrul Bulut, Betül Çavuş, Aslıhan Şahin, Bektaş Olçum, Yusuf Göçer, Ummuhan Şişman, Yasin Aygün, Yasin Arslan, Sezai Köse, Salih Aktaş, Rahmi Çerdik, Hale Nur Kıratlı, Mehmet Uğur Can, Mustafa Ekici, Damla Özgün Özer’e cübbelerini, Baro Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, Başkan Yardımcısı Fatma Demircioğlu ve yanlarında staj yaptıkları avukatlar giydirdi. Avukatlık mesleğine resmi adımı atan stajyer avukatlara ruhsatnamelerini Yeşilboğaz imzalayarak takdim etti.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN BAROSU, BİLGİN YEŞİLBOGAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA