23 Nisan 2024 Salı

12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:56   MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ, MAKAMINI 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ARSLAN`A DEVRETTİ: “ÇOCUKLARIN MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE`DE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”   11:48   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BİRİNCİ MECLİS`TE KONUŞTU: "MECLİS MİLLİ İRADENİN VE MİLLİ MÜCADELENİN MERKEZİDİR"   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:40   TBMM`DE ATATÜRK ANITI`NDA TÖREN DÜZENLENDİ   09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”   12:24   BİRBİRİNDEN FARKLI VE GÜZEL ESERLER, AKDENİZ SANAT GALERİSİ’NDE BEĞENİYE SUNULDU   12:22   GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI HAMİT KARIŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI  
 
     
   

Kılıççıoğlu ve Babaoğlu ailesinin mutlu günü..


Kılıççıoğlu ve Babaoğlu ailesinin mutlu günü Sevilen sanayici ve İşadamlarından Mersin’de AK Parti’nin kurucusu Sabahattin Kılıççıoğlu’nun kızı Serpil Kılıççıoğlu, İşadamı Yılmaz Babaoğlu’nun oğlu Burak Babaoğlu ile hayatını muhteşem bir düğünle birleştirdi. Kılıççıoğlu ve Ba

 

Tarih : 15 Mayıs 2017 Pazartesi 00:42   Okunma : 2844

Kılıççıoğlu ve Babaoğlu ailesinin mutlu günü Sevilen sanayici ve İşadamlarından Mersin'de AK Parti'nin kurucusu Sabahattin Kılıççıoğlu'nun kızı Serpil Kılıççıoğlu, İşadamı Yılmaz Babaoğlu'nun oğlu Burak Babaoğlu ile hayatını muhteşem bir düğünle birleştirdi. Kılıççıoğlu ve Babaoğlu ailelerinin düğünü iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Düğüne işadamı Sabahattin Kılıççıoğlu'nun yakın arkadaşı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Barosu Başkanı Avukat Ali Er, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Sancak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile çok sayıda iş adamı ve sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

Sultaşa otelindeki düğünde Serpil Kılıççıoğlu ve Burak Babaoğlu çiftinin nikahlarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz kıydı.

Şahitliklerini ise Sabahattin Kılıççıoğlu'nun arkadaşı  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu, Vali Özdemir Çakacak, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Baro Başkanı Ali Er ve Sancak Grup Yönetim Kurulu Başkanı Suat Sancak yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz gençler ve ailelerinin mutluluğuna ortak oldukları için davetlilere teşekkür etti.

Evliliğin insan hayatındaki en önemli ortaklık olduğunu ifade eden Başkanı Kocamaz, "Bu ortaklıkta gençler hayatta olduğu sürece, mutlu ve huzurlu bir şekilde devam etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Kocamaz nikah sonrası evlilik cüzdanını çiftlere vermesi için Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu'ya verdi.

Bu güzel günde çiftlerle birlikte olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Kuzu, "Sevgiler paylaşıldıkça artar, acılar ise paylaşıldıkça azalır. Böyle güzel bir günde bizde İstanbul'dan kalkıp geldik. Dostlarımızla beraber olduk. Evlilik güzel bir kurumdur ve toplumun temelidir. Anayasamızın da amir hükmüdür" diye konuştu.

Toplumu batırmak isteyen devletlerin ve bir takım odakların önce aile kurumuna hücum ettiğine dikkat çeken Kuzu, şöyle devam etti: "Çünkü aileye batırdığı zaman milleti, dolayısıyla devleti çökertmiş oluyor. Bu manada çok şükür bu kadar hücumlara rağmen bizim ailemizin dini temellerine, milli temellerine, tarihi değerlerine bağlılığı sağlam bir temel üzerine oturmuş vaziyette. Dünyanın bir çok yerini gezdim çok şükür Türk ailesi dimdik ayakta. Bu bakımdan toplumumuzu kutluyorum."

 Genç çiftlere evlilik tavsiyelerinde bulunan Kuzu, aralarındaki ufak tefek sorunları büyütmemelerini istedi. Bütün meselenin insanın bir birine sevip sayması ve değer vermesi olduğunu vurgulayan Kuzu onun dışındaki sorunların çözüleceğini kaydetti. Kuzu, konuşmasının ardından nikah cüzdanının aranıldığında çabuk bulunması için gelin hanıma verdi. Kur'an'ı Kerim okunup duaların edilmesinin ardından çiftler ilk dansını yaptı. Çiftetelli oynayan davetliler,  halaylar çekip gönüllerince eğlendi. Yakınları gelin ve damadı dolar yağmuruna tuttu.

Paylaş :
Etiketler :  Kılıççıoğlu ve Babaoğlu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA