12 Mart 2026 Perşembe

09:20   GıDA DEVINDEN TARIHI KARAR: TAT GıDA 58 YıL SONRA BIR İLKI GERÇEKLEŞTIRDI!   21:35   MERSIN’DE RAMAZAN RUHU MUT’TA ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı!   19:42   TARSUS’TA EZBER BOZAN BULUŞMA: KÜÇÜK BAŞKANLAR İSTEDI, ALI BOLTAÇ ANıNDA TALIMATı VERDI!   18:46   BERKIN ELVAN 12. YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı: "KATILLER HESAP VERSIN!"   16:44   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MILYON GENCE ÖĞRENCI AFFı, 100 BIN MEZUNA DENKLIK ÇAĞRıSı   16:40   İRAN, BANGLADEŞ PETROL VE LNG GEMILERININ HÜRMÜZ BOĞAZı’NDAN GEÇIŞINE IZNI VERDI   16:40   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… CHP’LI KARABAT’ıN ŞOFÖRÜ TUTUKLU SANıK SıRRı KÜÇÜK: "VICDANıM RAHAT, BU YAŞıMA KADAR HARAM LOKMA YEMEDIM"   16:39   İBB DAVASı...TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: TRT YÖNETICILERININ KURUMUN KÜLTÜRÜNE, TARIHINE VE YAYıNCıLıK ILKELERINE UYGUN HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ   16:37   ERKAN BAŞ’TAN GREVDEKI ÖZEL İTALYAN LISESI ÖĞRETMENLERINE DESTEK: "BU KAVGA BIR AVUÇ ÖĞRETMENIN KAVGASı DEĞIL, TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN KAVGASı"   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NE OPERASYON... GÖKAN ZEYBEK: "GERÇEKLERI ÇARPıTARAK KARANLıK PROPAGANDA ÜRETILMESINE ASLA IZIN VERMEYIZ"   15:04   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… MAHMUT TANAL: İNSAN HAKLARı AÇıSıNDAN, HUKUK DEVLETI AÇıSıNDAN GERIYE GIDIYORUZ   15:02   İLBER ORTAYLı 5 GÜNDÜR YOĞUN BAKıMDA   14:48   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı HATIMOĞULLARı VE BAKıRHAN’DAN "BERKIN ELVAN" MESAJı: "BERKIN ELVAN BU ÜLKENIN VICDANıNDA HEP 15 YAŞıNDA KALACAK"   14:44   EKREM İMAMOĞLU: "İFTIRANAMENIN TEK AÇıKLAMASı VARDıR: KIŞI KENDINDEN BILIR IŞI! MILLETIMIZ SIZI GÖNDERMEK IÇIN CAN ATıYOR"   10:45   MERSIN’E AVRUPA’DAN DEV BÜTÇE! TAM 1 MILYON EURO: DENIZLER YAPAY ZEKAYLA KORUNACAK   10:42   İBB DAVASıNDA 3. GÜN TANSIYONU: "EL SALLAMA" KRIZI SALONU KARıŞTıRDı!   10:17   SıĞıNMA KARARıNDAN ŞOK VAZGEÇIŞ: İRANLı KADıN FUTBOLCU ÜLKESINE DÖNÜYOR!   09:30   İMAMOĞLU’NDAN MAHKEME HEYETINE SERT TEPKI: "BU YAPıLAN YÜZ KARASıDıR!"   09:01   MERSIN’DE EVLER FABRIKAYA DÖNÜŞTÜ: 4 BIN KADıN KENDI İŞININ PATRONU OLDU!   08:15   YUMURTALıK’TA DEV AILE SOFRASı: BAŞKAN ALTıOK PERSONELIYLE İFTARDA BULUŞTU!  
 
     
   

Gültak; Engelsiz Atölyesinin Ürünlerini Büyükşehir Meclisi’nde Tanıttı


Başkan Gültak; Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen çeşitli ürünlerin tanıtımını; katıldığı Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında yaptı.

 

Tarih : 16 Eylül 2020 Çarşamba 06:28   Okunma : 3956

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; geçtiğimiz günlerde, Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın ile birlikte, ‘Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nin açılışına katılmıştı. Başkan Gültak; atölyenin açılışında, güçlerini birleştiren kooperatif üyesi engelli vatandaşların ürettiği zeytin ve zeytinyağı, süt ürünleri, tatlı ve şekerlemeler ile daha birçok gıda ürününü, tekstil ve kozmetik ürünlerini bu kez farklı bir platformda tanıttı.

Başkan Gültak, Büyükşehir Meclisi’nde de çağrısını yeniledi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ikinci birleşimine katılan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen ürünlerin tanıtımını yaptı. Ürünleri, önünde bulunan sehpanın üzerine yerleştiren Başkan Gültak, ürünlerin hem tanıtımını yaptı, hem de bu ürünlerden satın alarak, engelli bireylere destek vermeleri için Meclis üyelerine çağrıda bulundu.

“E-Ticaret sitesi de kurdular”

Başkan Gültak; "Şehrimizde bir engelsiz kooperatifi kuruldu Akdeniz Belediyesi olarak destek olduk. Türkiye'de 8 tane engelli kooperatifi var. Bunlardan bir tanesi de Mersin'de kuruldu. Bu görmüş olduğunuz ürünler; dezenfektan, kolonya ve çantaları engelli kardeşlerimiz kısıtlı imkânlarıyla kendileri üretiyor. Aynı zamanda Mersin Üniversitemiz ile beraber çalışıyorlar. Mersin Umut Girişimcileri ve Pazarlama Kooperatifi, Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirdi. Engelli kardeşlerimiz, engelsiz e-ticaret sitesini (https://www.umutkoop.org) de kurdular. Sizlerin de desteğinize sunuyorum. Engelli vatandaşlarımız başımızın tacı. Zira hepimiz birer engelli adayıyız. Destek olursanız sevinirim" şeklinde konuştu.

Başkan Seçer; “Mesajı biz aldık, vatandaşlarımızın da dikkatine sunalım”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de Başkan Gültak’a teşekkür ederek, “Sayın Gültak, Meclisimize bir mesaj verdi. Hem Meclis üyelerimizin hem de vatandaşlarımızın dikkatine sunalım. Ekranları başında bizleri izleyen tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyorum, kooperatifimize destek olalım” diyerek Engelsiz Atölyesi’nde üretilen gıda, kozmetik ve farklı ürünleri satın almaları için Mersinlilere çağrı yaptı.

Konuşmaların ardından Başkan Gültak; Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine, Mersin Umut Girişimciler Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Engelsiz Atölyesi’nde üretilen çeşitli ürünlerden ikram etti.

Paylaş :
Etiketler :  GÜLTAK, BAŞKAN, PANDEMİ, AKDENİZ, BELEDİYESİ, COVID-19, MERSİN, UMUT, GİRİŞİMCİLER, ÜRETİM VE, PAZARLAMA, KOOPERATİFİ, ENGELSİZ, ATÖLYESİ,

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA