20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Çalışanlardan ‘ödül’ kutlaması


Bir gün arayla iki ödül birden kazanarak ulaşılması zor bir başarıya imza atan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a personeli tarafından yaş pastalı sürpriz yapıldı.

 

Tarih : 19 Eylül 2020 Cumartesi 10:12   Okunma : 2166

Bir gün arayla iki ödül birden kazanarak ulaşılması zor bir başarıya imza atan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a personeli tarafından yaş pastalı sürpriz yapıldı. Üzerinde ‘Ödüllere Doymayan Başkanımız’ yazılı pasta hazırlayan belediye çalışanları, Mezitli Belediyesi kafeteryasında DİSK Genel-İş Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy ve yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Başkan Tarhan’ın yanına alkışlarla girdi.

Oldukça renkli ve güzel görüntülerin yaşandığı kutlamada, yanan mumları korona tedbirleri nedeniyle kağıt yelpaze ile söndüren Başkan Tarhan, konuklara ve çalışanlara ikram etti.

Çalışanlara bu hoş sürpriz nedeniyle teşekkür eden Başkan Tarhan, “Elbette başarı tesadüfen gelmiyor. Bu çalışanlarımızın büyük özverisi ve işlerini sevmesiyle mümkün oluyor. Ben bu ödülü tek başıma değil, tüm çalışanlarımızla, meclis üyelerimizle, müdürlerimizle, muhtarlarımızla ve hepsinden önemlisi halkımızla birlikte aldım. Halkımız bu projelerimizi sahiplenip destek olmasa alamazdık. Biz büyük bir aileyiz ve bu aileyi daha çok büyüteceğiz. İki gün arka arkaya ‘Yılın en başarılı Belediye Başkanı’ ve “Belediyeler İçin Bisikletle Ulaşım Fikir ve Proje Uygulaması” ödüllerini almış olmak oldukça mutlu etti. 580 belediye arasında finale kalan 10 belediyeden birisi olmak ayrıca önemli bir başarı. Bunun önemli ölçüde maddi getirisi ve devamı da var. İlk üç arasına girmemiz durumunda projeyi uygulayabilmek için çok daha büyük para sağlama imkanımız da olacak. İnşallah bu işten de alnımızın akıyla çıkabiliriz. Ailemizi daha çok büyüteceğiz. Ailemiz ne kadar büyük olursa o kadar daha büyük ödüller kazanacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ, BELEDİYESİ, COVID-19, ÇALIŞANLARDAN, ÖDÜL, KUTLAMASI, PANDEMİ, CORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA