29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

Toroslar Belediyesi Personeli, Dart Turnuvasında Buluştu


Toroslar Belediyesi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında personeller arası Adım Atma Yarışması ve Dart Turnuvası düzenleyerek, hareketliliğe dikkat çekti.

 

Tarih : 22 Eylül 2020 Salı 18:00   Okunma : 1233

2020 teması "Herkes için Sıfır Emisyonlu Hareketlilik" olan Avrupa Hareketlilik Haftası, Toroslar'da hareketli geçiyor.

Toroslar Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın birçok noktasında kutlanan hafta kapsamında; Tenis, Masa Tenisi Turnuvası ve Doğa Yürüyüşünün ardından personeller arası Adım Atma Yarışması ve Dart turnuvası organize etti.

Adım Atma yarışmasında; birinciliği Kültür İşleri Müdürlüğü personeli 39478 adımla Alper Ünal elde ederken, ikinci 38120 adımla Sivil Savunma Müdürlüğü personeli Berat Taşkın, üçüncü ise 25780 adımla Sosyal İşleri Müdürlüğü personeli Hasan Erdem oldu.

Dart Turnuvası'nda da personeller, birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı. Turnuvanın birincisi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Ömer Küp, ikincisi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Akgül olurken, üçüncülüğü ise yine Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Cengiz Ülkü elde etti. Pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen Adım Atma yarışmasında ve Dart Turnuvası'nda dereceye giren ilk üç personele elektrikli scooter hediye edilecek

"Gelecek Nesillere Daha Sağlıklı Çevre Bırakmak İçin Çalışıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, doğayı korumak, gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmak ve hareketli yaşama farkındalık oluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliklere katılan personeline ve hemşehrilerine teşekkür etti.

Başkan Yılmaz; "AB Türkiye Delegasyonu ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliğinde, kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden Avrupa Hareketlilik Haftası'nı Toroslarımızda çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Geçtiğimiz yıl Avrupa Hareketlilik Haftası'nda düzenlediğimiz etkinliklerle 'Avrupa Hareketlilik Haftası Ulusal Ödülünü' kazanmış ve ilçemizin adını ulusal anlamda duyurmuştuk. Bu yıl da inşallah bu ödüle layık görülmeyi temenni ediyoruz" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  TOROSLAR, BELEDİYESİ, DART TURNUVASI, BAŞKAN, ATSIZ AFŞİN YILMAZ, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA