19 Nisan 2024 Cuma

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

Kuyucuoğlu, Anamur ve Bozyazı’da Muhtarlarla buluştu..


CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, muhtarlar ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya geldiği iftar programlarını Anamur’da sürdürdü.

 

Tarih : 23 Haziran 2017 Cuma 10:02   Okunma : 1314

Kuyucuoğlu, Anamur programı öncesinde Mut ilçesinde kayısı ve erik üreticilerini ziyaret ettikten sonra partisinin Gülnar, Aydıncık, Bozyazı ilçe örgütlerinde partililerle bir araya geldi. Kuyucuoğlu’nun ziyaretlerine CHP Mersin İl Başkan Yardımcısı Hakkı Işık da eşlik etti.

Kuyucuoğlu’nun Anamur’da düzenlendiği iftar programına Anamur ve Bozyazı’da görev yapan muhtarlar ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan Serdal Kuyucuoğlu, ülkenin son bir yıldır OHAL kapsamında çıkarılan KHK’larla yönetildiğini, meclisin devre dışı bırakıldığını, KHK’lar nedeniyle on binlerce insanın işinden atıldığını belirterek, “FETÖ ile mücadele edeceğiz diyerek OHAL ilan ettiler ama ne hikmetse FETÖ’nün siyasi uzantılarına dokunulmadı. Bir bankada hesap açtı diye insanları işten attılar ama FETÖ’nün ekonomik yapısını açığa çıkaralım, haksız yere aldığı kamu ihalelerini tespit edelim diye verdiğimiz araştırma önergesini reddettiler” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun böyle bir ortamda Adalet Yürüyüşü başlattığına işaret eden Kuyucuoğlu, “Bir anamuhalefet partisi lideri, ülkede adalet yok diyerek yollara düşüyorsa iktidarın on kere düşünmesi lazım. Şimdi birileri diyor ki, ‘CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı Enis Berberoğlu tutuklandı diye Kılıçdaroğlu yürüyüş başlattı.’ Berberoğlu’nun tutuklanması bu yürüyüşün başlatılmasında tek etken değildir. Berberoğlu’nun tutuklanması bardağı taşıran son damla oldu” diye konuştu.

Darbe girişiminin ardından yargıda 4300 civarında hakim ve savcının tasfiye edildiğini, bunların yerine AKP’de yöneticilik yapmış kişilerin atandığını kaydeden Kuyucuoğlu, “Böyle bir ortamda Sayın Genel Başkanımızın Adalet Yürüyüşü’nü başlatmasından daha doğal ne olabilir? Meclis devredışı bırakılmışsa, yargıda parti kadrolaşması başlatılmışsa, mahkemeler siyasetin etkisi altına girmişse ‘bu ülkede adalet yoktur’ diyerek yürüyüş yapmaktan başka çare kalmaz. Sayın Genel Başkanımız ne diyor? ‘Herkes için adalet’ diyor. Adalet herkese lazım olacak,Recep Tayyip Erdoğan için de yarın Adalet diyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  adalet yürüyüşü, chp, kuyucuoğlu, mersin.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA