20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Erdemlide Camilere hizmet sürüyor.


Erdemli Belediyesi ekipleri Kargıpınarı Merkez Camisinin boya, badana ve tadilat işlemlerini yaptı. İbadethanelerin temiz ve bakımlı olarak vatandaşlar tarafından en iyi şekilde kullanabilmesi için çalıştıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ortak kullanım alanı olan okul, cami

 

Tarih : 15 Şubat 2017 Çarşamba 01:10   Okunma : 1501

Kargıpınarı Mahallesi Merkez Camiinde kapsamlı bir bakım çalışmasına imza atan Erdemli Belediyesi ekipleri camiinin boya–badana ve tadilat işlemlerinin yanı sıra çatısına da su yalıtımı yaptılar. İbadethanelerin kendileri için çok önemli olduğuna değinen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, vatandaşın huzurlu bir şekilde ibadetlerini yapabilmeleri için Kargıpınarı merkez camiinde kapsamlı bir çalışmaya imza attıklarını söyledi. Erdemli sınırları içerisine yer alan tüm okul, cami ve Kur-an Kurslarına aynı hizmeti sunduklarını hatırlatan Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

“Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız gereği huzurlu bir ibadet için camilerimize birçok hizmet götürüyoruz. Belediye bünyesinde oluşturduğumuz cami temizleme timi ilçemizdeki tüm camileri temizlemeye devam ediyor. Bunun yanı sıra tüm camilerimizin bahçelerini düzenliyoruz. Parke döşenmesi gereken yerlere parke döşüyoruz, ağaç dikilmesi gereken yerlere ağaç dikiyoruz. Oturma grupları ve kamelyalar yapıyoruz. Bunun yanında boya badana ve tadilat işlerini de yapıyoruz. Ekiplerimiz şimdi de Kargıpınarı Merkez Camiinde çalışmalarını sürdürüyor. Sadece camilere değil, kuran kurslarına ve okullara da aynı hassasiyetle yaklaşarak hizmet sunuyoruz.” 

Erdemli’de her konuda kapsamlı bir hizmet atağı başlatarak şehrin her köşesini ilmek ilmek işlediklerini söyleyen Başkan Tollu, şimdiye kadar yapılan hizmetlerin, yapılacak olan hizmetlerin aynası olduğunu söyleyerek sözlerini noktaladı.

Paylaş :
Etiketler :  mli, mhp, cami, mükerrem tollu.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA