3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

Toroslar’da Üst Yapı Çalışmaları İle Yollar Yenileniyor


Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı bir yandan gerekli çalışmaları yürütürken diğer yandan da üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 23 Aralık 2020 Çarşamba 23:43   Okunma : 1252

Toroslar Belediyesi, Koronavirüs salgınına karşı bir yandan gerekli çalışmaları yürütürken diğer yandan da üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye, ilçe genelinde sürdürdüğü sıcak asfalt, kilit parke, bordür ve kaldırım çalışmalarının yanında stabilize yol yapımı ve yeni yol açma çalışmalarını da program dahilinde gerçekleştiriyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından farklı noktalarda yapılan üst yapı yenileme çalışmaları ile yollar daha konforlu hale getiriliyor.

Ekipler bu kapsamda; Çağdaşkent Mahallesi'nde finişerle asfalt serimi, Soğucak Mahallesi'nde yeni yol açım ve kilit parke yol, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kilit parke kaldırım, Resul Mahallesi'nde de büz boru döşeme çalışmaları yaptı.

"Daha Modern Bir Üst Yapı İçin Çalışıyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşlara daha yaşanılabilir bir ilçe sunmak adına çalışmalar yaptıklarını kaydederek; "Salgınla mücadele ettiğimiz bu dönemde tedbir çalışmalarımızı en üst seviyede uygularken, üst yapı çalışmalarımızı da planlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İlçe sınırlarımız geniş. Ama bizim hizmet aşkımız daha da büyük. İlçemizin dört bir yanında tespit ettiğimiz üst yapı çalışmalarımızı plan ve program dahilinde eksiksiz yerine getiriyoruz. Daha modern bir Toroslar için çalışıyoruz " ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR’DA, ÜST YAPI, ÇALIŞMALARI, İLE, YOLLAR, YENİLENİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA