11 Haziran 2024 Salý

23:12   MEB, SÖZLEÞMELI ÖÐRETMENLIK IÇIN SÖZLÜ SýNAVA ÇAÐRýLAN ADAYLARýN ALAN BAZLý TABAN PUANLARýNý AÇýKLADý   22:24   ÖZGÜR ÖZEL, AYÞE ATEÞ VE KýZLARýNý AÐýRLADý: “SUIKASTýN ÜZERINDEKI SIS PERDESI KALKANA KADAR AILENIN VE EVLATLARýNýN YANýNDA OLMAYA DEVAM EDECEÐIZ”   21:15   AYÞE ATEÞ, AHMET DAVUTOÐLU`NU ZIYARET ETTI   19:29   ANKARA BALA`DA 3.7 BÜYÜKLÜÐÜNDE DEPREM   19:17   KÖPEÐE ISTISMARDA BULUNAN ÜNIVERSITE TEMIZLIK PERSONELI GÖREVDEN UZAKLAÞTýRýLDý   18:58   DENIZ YÜCEL`DEN ERDOÐAN-ÖZEL GÖRÜÞMESINE ILIÞKIN AÇýKLAMA: "BU DIYALOÐUN TEMEL AMAÇLARýNDAN BIRISI ÜLKENIN HUKUK SISTEMININ OLMASý GEREKTIÐI GIBI ÖLÇÜTE VE AYARA GELMESI"   18:04   20 BIN SÖZLEÞMELI ÖÐRETMEN ATAMASý KAPSAMýNDA "SÖZLÜ SýNAV GIRIÞ BELGELERI" ERIÞIME AÇýLDý   17:29   MERSIN BÜYÜKÞEHIR BELEDIYE BAÞKANý SEÇER `DEN SU TÜKETIMI UYARýSý   16:58   CUMHURBAÞKANý ERDOÐAN, YARýN CHP`YI ZIYARET EDECEK   16:38   DEM PARTI`DEN TAHIR ELÇI IÇIN 12 HAZIRAN ÇAÐRýSý: "VICDAN SAHIBI HERKESI, BIR DÖNEMIN AYDýNLATýLMASý IÇIN ORADA OLMAYA  ÇAÐýRýYORUZ"   16:11   CUMHURBAÞKANý ERDOÐAN, AYÞE ATEÞ ÝLE GÖRÜÞECEK   15:16   ALI MAHIR BAÞARýR: "JETGILLER AILEMIZ BÜYÜYOR. SAÐLýK BAKANý, KALIBRASYON UÇAÐýYLA SEYAHAT ETMIÞ"   15:07   TARSUS BELEDIYE BAÞKANý BOLTAÇ ÝLK NIKAHýNý KýYDý    15:05   AYÞE ATEÞ, ÖZGÜR ÖZEL ÝLE BIR ARAYA GELDI   14:54   ESENYURT BELEDIYE BAÞKANý ÖZER`DEN MIMAR SINAN PARKý`NA ZIYARET: “BETONA BOÐULMUÞ ESENYURT IÇIN BURASý SOLUK BORUSU OLACAK”   14:51   CHP GENEL BAÞKANý ÖZEL, ESKI ARNAVUTLUK CUMHURBAÞKANý META ILE BIR ARAYA GELDI   14:13   CHP`LI DEMIR: “EMEKLI YýLý ILAN EDILEN 2024`TE EMEKLILER ÝÞKUR KUYRUÐUNDA”   13:54   YENIÞEHIR BELEDIYE BAÞKANý ÖZYIÐIT`TEN GEÇICI HAYVAN BAKýMEVI VE REHABILITASYON MERKEZI`NDE ÝNCELEME   13:49   H.K.G. DAVASýNDA SAVCýLýK BOZMA ÝLAMýNA UYULMASý YÖNÜNDE MÜTALAA VERDI   13:06   EMNIYET GENEL MÜDÜRLÜÐÜ`NDEN KURBAN DOLANDýRýCýLARýNA KARÞý UYARý  
 
     
   

Gelecek Partisi’nden Cemevi’ne Ziyaret


Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve beraberindeki heyet Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’ni ziyaret etti.

 

Tarih : 15 Ocak 2021 Cuma 20:50   Okunma : 1026

Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve il yönetim kurulu üyeleri ile partililer Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’ne ziyaret gerçekleþtirdi.

Cemevi yöneticileri tarafýndan karþýlanan Gelecek Partili heyet, partilerinin vizyonunu, planýný ve programýný anlatma fýrsatý bulurken, Alevi vatandaþlarýn sorunlarýna ve sorunlarýn çözümüne yönelik fikir alýþveriþlerinde bulunuldu.

“TOPLUMUN HER RENGÝNÝ KUCAKLIYORUZ”

Ziyarete iliþkin konuþan Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ, “Alevî Kültür Dernekleri Mersin Cemevi’n ziyaret ettik. Çok hoþ bir þekilde karþýlandýk, çok hoþ sohbet ettik. Gelecek Partisi ‘Yaratýlaný sev, yaratandan ötürü’ þiarýyla, toplumun her rengini her kesimini hiçbir ayrým gözetmeksizin kucaklayan, sarýp sarmalayan bir yapýdadýr. O renklerden birine ziyarette bulunduk. Bizleri kabul ettikleri, aðýrladýklarý için çok teþekkür ederiz” dedi.

Paylaþ :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, ÝZMÝR, KORONAVÝRÜS, PANDEMÝ, MERSÝN, GELECEK, PARTÝSÝ’NDEN, CEMEVÝ’NE, ZÝYARET

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAÞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA