10 Haziran 2024 Pazartesi

01:13   ALI KOÇ VE AZIZ YýLDýRýM 6 YýL SONRA CANLý YAYýNDA BIR ARAYA GELDI   21:37   TÜRKIYE`NIN IKINCI ASTRONOTU ATASEVER, DÜNYAYA DÖNDÜ   21:03   ÝZMIR`DE TÝP ÜYELERINDEN ASGARI ÜCRET ÇAÐRýSý: "TEMMUZ`DA ARA ZAM, INSANCA YAÞAM"   20:57   CHP`LI TANRýKULU`NDAN ESKI ERGANI BELEDIYE BAÞKANý KARTALMýÞ`ýN GÖZALTýNA ALýNMASýNA TEPKI   20:52   ÖZGÜR ÖZEL, BULGARISTAN`DA YAPýLACAK SEÇIMLERDE OY HAKKý BULUNAN TÜRKIYE CUMHURIYETI VATANDAÞLARýNý SANDýÐA GITMEYE DAVET ETTI   20:49   ALI KOÇ`TAN AZIZ YýLDýRýM`A ÇAÐRý: "FENERBAHÇE`NIN MENFAATI IÇIN HER ÞEYI SINEYE ÇEKMEYE RAZýYýM"   20:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN TARIHI KENTLER BIRLIÐI BAÞKANLýÐý`NA SEÇILEN MANSUR YAVAÞ`A TEBRIK   19:27   CHP GENEL BAÞKANý ÖZEL`DEN ÝZMIR`DE BAÞKANLAR ZIRVESI   18:59   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ‘ASGARI ÜCRET` RESTI: "KIMSE ASGARI ÜCRETI GÜNCELLEMEMEYI DÜÞÜNMESIN"   18:18   AVRUPA PARLAMENTOSU SEÇIMLERI TAMAMLANýYOR. ANKETLERE GÖRE, AÞýRý SAÐ PARTILERDEKI YÜKSELIÞ DIKKATI ÇEKIYOR   17:47   BELDIBI HALKý TEPKILI: "ATATÜRK PARKý, PARK OLARAK KORUNMALý"   17:31   TÜRKIYE`NIN IKINCI ASTRONOTU ATASEVER UZAY YOLUNDA   17:26   VELI AÐBABA`DAN ERDOÐAN`A: "FAKIR FUKARA SENIN GIBI SPONSOR BULAMýYOR. FAKIR FUKARANýN REMZI`SI YOK, YURT DýÞýNDA NASýL OKUTACAK?   17:13   CHP GENEL BAÞKANý ÖZGÜR ÖZEL: ``AKP`YE OY VEREN SEÇMENIN BILE YÜZDE 82`SI BU EÐITIM SISTEMINDEN RAHATSýZ``   16:31   TARIHI KENTLER BIRLIÐI BAÞKANý MANSUR YAVAÞ OLDU   16:28   ERDOÐAN: DEZENFLASYON SÜRECINE GIRIYORUZ   16:25   LÖSEV`IN MUTLU ET PAKETLERI ANKARALý AILELERE ULAÞTýRýLDý   15:56   MÜFREDATý GERI ÇEKIN PLATFORMU: `` ÇOCUKLARýMýZý 11 HAZIRAN`DA OKULA GÖNDERMEYECEÐIZ``   15:37   YKS`NIN BIRINCI OTURUMU TYT`YE GIREN ADAYLAR, MATEMATIK SORULARýNýN ZORLUÐUNA DIKKATI ÇEKTI   15:30   D-8 ORTAK BILDIRISI: ABD`YI FILISTIN`IN BM`YE TAM ÜYELIÐI KONUSUNDAKI VETOSUNU KALDýRMAYA ÇAÐýRýYORUZ  
 
     
   

Gelecek Partisi’nden Toroslar Cemevi’ne Ziyaret


Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve beraberindeki heyet Toroslar Cemevi’ni ziyaret etti.

 

Tarih : 12 Þubat 2021 Cuma 20:12   Okunma : 629

Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ ve il yönetim kurulu üyeleri Toroslar Cemevi’ne ziyaret gerçekleþtirdi. Ziyarette, Alevi vatandaþlarýn sorunlarýna ve sorunlarýn çözümüne yönelik fikir alýþveriþlerinde bulunuldu. 

“TOPLUMUN HER BÝREYÝNÝ AYRIM GÖZETMEKSÝZÝN KUCAKLIYORUZ”

Gelecek Partisi Mersin Ýl Baþkaný Hamit Karýþ, “Bu samimi karþýlama için Cemevimize çok teþekkür ediyorum. Hoþ sohbet ettik, dertlerimizi paylaþtýk, sorunlarýmýzý paylaþtýk. Gelecek Partisi olarak toplumun her bireyini, her rengini, her kesimini ayrým gözetmeksizin kucaklamaya devam edecektir.” ifadelerini kullandý.

Paylaþ :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, ÝZMÝR, KORONAVÝRÜS, PANDEMÝ, MERSÝN, GELECEK, PARTÝSÝ’NDEN, TOROSLAR, CEMEVÝ’NE, ZÝYARET

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


 
  FLAÞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansý
Abonesidir

 
 
ANASAYFA ÝLETÝÞÝM KÜNYE HABER ARÞÝVÝ GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm haklarý saklýdýr..! Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA