18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:36   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:21   MOTOKURYELER, ATA EMRE AKMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI... “HER ŞEY SİZİN İÇİN”   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI...   12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTOPEDİK ENGELLİLER BOCCE TURNUVASI’ TAMAMLANDI   08:42   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK  
 
     
   

Tarsus Belediyesi Çalışanları Kapadokya’da


2021 yılına yoğun açılışlarla başlayan Tarsus Belediyesi, daha da yoğun geçecek olan hizmet maratonunu masaya yatırmak ve yeni yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak için Kapadokya’da eğitim kampına girdi.

 

Tarih : 24 Mart 2021 Çarşamba 00:22   Okunma : 1478

2021 yılına yoğun açılışlarla başlayan Tarsus Belediyesi, daha da yoğun geçecek olan hizmet maratonunu masaya yatırmak ve yeni yapılacak olan hizmetlerin planlamasını yapmak için Kapadokya’da eğitim kampına girdi.

Nevşehir Kapadokya Divaisib Termal Resort Hotel’de düzenlenen eğitim kampına Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüklerinde görev yapan çalışanlar katıldı.

Tarsus ve Tarsus'ta yetişen ürünlerin tanıtım ve pazar arayışlarında yeni birliktelikler kurmak ve yatırımcıları yeni projelerle buluşturmak adına bir dizi toplantının da gerçekleştirildiği eğitim kampında Tarsus Belediye’sinin yanı sıra çevre belediyelerin kurum amirleri ve personelleriyle de Tarsus Beyazı Üzümü' nün tanıtım ve bilgilendirme toplantıları da gerçekleştirildi.

BOZDOĞAN;”BİR BELEDİYENİN ÇALIŞANI NE KADAR MUTLUYSA O ŞEHİR DE O KADAR MUTLUDUR”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde gerçekleşen toplantılara Belediye Başkan Yardımcıları ve kurum müdürleri de eşlik etti. Tarsus ve Tarsus'ta yetişen ürünlerin tanıtım ve pazar arayışlarında yeni birliktelikler kurmak ve yatırımcıları yeni projelerle buluşturmak adına bu tip organizasyonların devam edeceğini belirten Bozdoğan;” bugün burada tüm belediye çalışanlarımızla daha güzel, daha yaşanabilir bir Tarsus’u inşa etmek için bir aradayız.

Daha önce de personel toplantılarımızda ifade ettiğim gibi özveriyle çalışan personellerimizin çalışma azmini daha da yüksek tutmak için onları ara ara ödüllendireceğim bugün burada termal otelde onlara tatil yapabilme, Kapadokya şehrini gezebilme imkanını hep çalışma azimlerine binaen ödül olarak sunuyorum, biliyorum ki bir belediyenin çalışanı ne kadar mutlu olursa o kadar verimli olur ve o şehir de o kadar mutlu olur. Daha yaşanabilir bir Tarsus için elimden gelen gayreti göstermeye çalışacağım” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAROSU, TARSUS, BELEDİYESİ, ÇALIŞANLARI, KAPADOKYA’DA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA