21 Mayıs 2024 Salı

15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ   14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:10   10 EKİM ANKARA KATLİAMI DAVASI AVUKAT KOMİSYONU`NDAN AYM`NİN KARARINA TEPKİ   12:19   21 MAYIS 1864 ÇERKES SÜRGÜNÜ`NÜN 160. YILI... KAFKAS VE ÇERKES DERNEKLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK   11:46   ALİ YERLİKAYA`DAN `FETÖ` OPERASYONU AÇIKLAMASI: "28 İLDE DÜZENLENEN `KISKAÇ-16` OPERASYONLARINDA 46 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   10:29   KAMU ALACAKLARINDA GECİKME ZAMMI ORANI YÜZDE 4,5`E ÇIKARILDI   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ    08:54    İSTANBUL`DA YENİ 1 MAYIS GÖZALTILARI   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...  
 
     
   

Mehmet İzol: Demokrasiye saygı kırmızı çizgimiz


Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, ‘Demokrasi ve milli iradeye saygı ülkemiz adına kırmızı çizgimizdir’ dedi.

 

Tarih : 6 Nisan 2021 Salı 14:27   Okunma : 1878

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, ‘Demokrasi ve milli iradeye saygı ülkemiz adına kırmızı çizgimizdir’ dedi.

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, yazılı bir açıklama yaparak, ‘Ülkemiz, milli iradeyi yok sayan anlayış ve girişimlerden büyük zararlar görmüş, Türkiye'nin büyümesi ve gelişmesi, bu karanlık zihniyetlerin devreye aldığı hain planlarla Cumhuriyet tarihimiz boyunca önlenmeye çalışılmıştır. Türk milleti, bu anlayışın son tezahürü olan 15 Temmuz hain darbe girişiminde iradesine sahip çıkarak, demokrasiye darbe kapısını bir daha aralanmamak üzere kapatmıştır. Bundan böyle Türkiye'de, millet iradesinin üzerinde bir vesayetin kabul görmesi söz konusu bile olamayacaktır. Bu inancı taşıyan, bağlı bulunduğumuz Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu ve Mersin GİAD olarak, demokrasi ve milli iradeye saygının ülkemiz adına kırmızı çizgimiz olduğunu en güçlü şekilde bir kez daha ifade ediyor, bu değerlere ters düşen eylem ve söylemlerin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da karşısında duracağımızın bilinmesini istiyoruz. Tüm Türkiye ve kentimiz kamuoyuna saygıyla duyururuz’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MEHMET İZOL, DEMOKRASİYE, SAYGI, KIRMIZI, ÇİZGİMİZ, MERSİN GİAD

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA