10 Mayıs 2024 Cuma

16:41   TARSUS BELEDİYESİ PARKLARINDA YENİLEME VE BAKIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   16:38    BAŞKAN YILDIZ’DAN, ŞEHİT ANNESİ RABİA BULUT’A “ANNELER GÜNÜ” ZİYARETİ   16:33   ÖZGÜR ÖZEL ESKİŞEHİRDE KONUŞTU   14:57   ÖZGÜR ÇELİK: “İKTİDARIN HATALI POLİTİKALARI NEDENİYLE TOPLUMDA ÖĞRETMENLERİN İTİBARLARI, SAYGINLIKLARI AZALDI”   13:49    AHMET KAYA PARKI YENİLENİYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLİ OYUN ALANLARINA KAVUŞUYOR   13:39   GÜLCAN KIŞ’TAN ATAMA VE MÜLAKAT TEPKİSİ   11:06   ERHAN ADEM: "TÜRKİYE MİLLİ BOTANİK BAHÇESİ MÜDÜRLÜĞÜ`NDE 3 MİLYON LİRALIK BAKIR KABLO ÇALINDI. BAKANLIKTAN HÂLÂ SES ÇIKMIYOR"   10:57   SİNOPLU VATANDAŞ: “BİR YUMURTANIN KOLİSİ 100 LİRA, ETİN KİLOSU 600 LİRA OLMUŞ. ASGARİ ÜCRETLİ NASIL GEÇİNECEK?"   10:33   BURHANETTİN BULUT: "MİLLETİN VERGİLERİ MİTİNGLERDE, TEMEL ATMA TÖRENLERİNDE, PARTİ TOPLANTILARINDA ÇARÇUR EDİLMİŞ"   10:23   EĞİTİM SENDİKALARINDAN `ATAMA` VE `ŞİDDET` TEPKİSİ: “NE EĞİTİMİN NİTELİĞİ BIRAKILDI NE DE ÖĞRETMENLERİN MESLEK ONURU BIRAKILDI”   10:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ENGELSİZ YAŞAM PARKI, HEM ÖZEL ÇOCUKLARIN HEM ANNELERİN GÖZDESİ   10:11   OSMAN KAVALA YENİDEN YARGILAMA İSTEDİ: "ADALET HERKES İÇİN GEREKLİDİR"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ`NDE OCAK AYINDA İŞE ALINAN 50 İTFAİYE ERİ GÖREVE BAŞLADI   09:29   CHP MANİSA İL BAŞKANI ÖZALPER`DEN MADEN FACİASININ 10`UNCU YILINDA “SOMA” ÇAĞRISI… “SOMA MÜCADELESİNE DESTEK VEREN HERKESİ SOMA`YA BEKLİYORUZ”   09:25   VAHAP SEÇER, SEÇİM GÜVENLİĞİNDE GÖREV ALAN AVUKATLAR VE GÖNÜLLÜLER İLE BİR ARAYA GELDİ    01:30   ÖZGÜR ÖZEL: "ERDOĞAN`A `YURT DIŞINA GİTMEDEN ÖNCE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI`NDAN BRİFİNG ALMAM LAZIM` DEDİM. `GENEL BAŞKAN`A BRİFİNG VERİLSİN` DEDİ"   22:46   TBMM GENEL KURULU`NDA “SÖZ VERME” TARTIŞMASI… SAKIK: DÜŞMANCA TAVRINIZDAN SIKILDIK, BİÇER KARACA: DÜŞMANCA TAVIR NİTELEMESİNİ KABUL ETMEM   21:47   CUMHURİYET GAZETESİ, 100. YILINI KUTLUYOR... IŞIK KANSU: "TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞADIKÇA CUMHURİYET GAZETESİ DE YAŞAYACAKTIR"   21:03   ÖZGÜR KARABAT: "AKP İKTİDARI AÇISINDAN ENFLASYON BİR FIRSAT, VATANDAŞ AÇISINDAN İSE BİR DERT"   20:57   ÖZGÜR ÖZEL: "ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERİ, MÜLAKAT MAĞDURLARINI, ÇAĞDAŞ EĞİTİM TALEP EDENLERİ 18 MAYIS`TA SARAÇHANE MEYDANI`NA BEKLİYORUZ"  
 
     
   

Toroslar’da Fırınlara Ramazan Denetimi


Toroslar Belediyesi, Ramazan ayı ve Covid-19 tedbirleri kapsamında ilçedeki fırın ve unlu mamul imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, halk sağlığını tehlikeye atacak hiçbir faaliyete izin vermeyeceklerini belirterek; "Denetimlerimiz aralıksız devam edecek" dedi.

 

Tarih : 14 Nisan 2021 Çarşamba 18:05   Okunma : 1112

Toroslar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından gıda satışı ve üretimi yapan işletmelere yönelik rutin olarak gerçekleştirilen hijyen, gramaj ve fiyat etiketi denetimleri, Ramazan ayında artarak devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı "Ramazan Ayı Tedbirleri" konulu genelge kapsamında ilçede faaliyet gösteren fırın, pastane ve unlu mamul imalathanelerini denetleyen ekipler, salgın nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulması, kişisel  ve genel temizliğin aksatılmaması, üretim ve satış yapılan alanlarda ise maske, eldiven, bone takılması ile çalışma saatleri konusunda işletme sahiplerine ve çalışanlarına uyarılarda bulundu.

Denetimlerde ruhsat ve evrak kontrolü de yapan ekipler, genelgeye göre fırınlardaki özel sipariş de dahil olmak üzere pide ve ekmek üretiminin iftardan bir saat önce sonlandırılacağının bilgisini de verdi.

"Amacımız, Daha Sağlıklı ve Güvenilir Gıdaların Tüketilmesini Sağlamak"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle ilçe genelinde tedbirleri en üst seviyede tuttuklarını belirterek; "Mübarek Ramazan ayı boyunca sofralarımızdan eksik olmayan ramazan pidesinin, hemşehrilerimize daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşması amacıyla gramaj ve hijyen kontrolünü titizlikle gerçekleştiriyoruz" dedi.

"Önceliğimiz halkımızın sağlığı" diyen Başkan Yılmaz; "Hemşehrilerimizin her zaman sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla zabıta ekiplerimiz, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Özellikle Ramazan ayında fırın ve unlu mamul imalatı yapan işletmelere yönelik kontrollerimizi daha da yoğunlaştırdık. Amacımız, hijyen kurallarının yanı sıra vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bu işletmelerde temasın en aza indirilmesini de sağlamak. Yapılan denetimlerde ilçe esnafımızın genel manada bilinçli olduğunu ve kurallara uyduğunu görüyoruz. Bu duyarlılık için esnafımıza teşekkür ederiz. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, TOROSLAR, BELEDİYESİ, FIRINLARA, RAMAZAN, DENETİMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA