24 Mayıs 2024 Cuma

16:36   CHP`LI ALI MAHIR BAŞARıR, RIZE`DEN İKTIDARA SESLENDI   15:27   EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ, ÜNIVERSITE SıNAVıNA GIRECEK ÖĞRENCILERIN HEYECANıNA ORTAK OLDU   15:11   HAYVANSEVERLERDEN TBMM ÖNÜNDEN TEPKI...    14:43   ÖZGÜR ÖZEL-MUSTAFA DESTICI GÖRÜŞMESI....    14:41   TÜRKER ATEŞ`TEN SOKAK HAYVANLARı DÜZENLEMESI İÇIN HÜKÜMETE ÇAĞRı   14:02   MERKEZ BANKASı, YÜZDE 50 OLAN POLITIKA FAIZINI SABIT TUTTU   13:49   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT 9. YARGı PAKETI`NDEKI `ETKI AJANLıĞı`Nı ELEŞTIRDI   12:46   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL: "TROL HESAPLARLA MÜCADELEDE HUKUKI DÜZENLEME ŞART"   12:41   CHP`LI TAŞCıER: "ONURLU YAŞAM IÇIN TÜM EMEKLILERIMIZI VE EMEKÇILERIMIZI 26 MAYıS`TA ANKARA`YA BEKLIYORUZ"   11:54   ANADOLU MAHALLESI SAKINLERININ 3 AYDıR SÜREN MAĞDURIYETI ORTADAN KALKTı   11:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ETIK HAFTASı ETKINLIKLERINI BAŞLATTı   10:39   EMEKLILERDEN BAKAN IŞıKHAN`ıN ``KYK YURDUNDA ÜCRETSIZ TATIL`` MÜJDESINE TEPKI: BEN DAHA ANKARA`DAN BAŞKA BIR YERE GITMEDIM. ORADA NE YIYECEĞIZ? HANI PARA?   10:35   CHP`LI İLGEZDI: "SON 11 YıLDA EN AZ 2 BIN 500 GENCIMIZ IŞ CINAYETINE KURBAN GITTI"   10:32   HUKUKÇULAR DEVREDE: ANKARA BAROSU 9.YARGı PAKETI`NDEKI “ETKI AJANLıĞı" SUÇLAMASıNıN SAKıNCALARıNA YÖNELIK ÇALıŞMA YÜRÜTECEK   10:11   BURHANETTIN BULUT`TAN CHP`NIN EMEKLI MITINGINE ÇAĞRı: "İÇINDE BULUNDUKLARı DURUMA ITIRAZ EDEN EMEKLILER VE BU KONUDA HASSASIYET YAŞAYAN HERKESI BU MITINGE DAVET EDIYORUZ"   10:10   AYHAN BARUT: "ÜLKEMIZE YÖNELIK ÖRTÜLÜ VIZE AMBARGOSUNA KAYıTSıZ KALAN AKP IKTIDARıNı KıNıYORUZ"   10:03   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı ALI BABACAN ÇIN`E GIDIYOR   10:02   TEOMAN, CUMARTESI ANNELERI`NIN EYLEMININ 1000. HAFTASı IÇIN SÖYLEDI: "BENIM ANNEM CUMARTESI"   09:42   METEOROLOJI`DEN 7 IL IÇIN YEREL KUVVETLI YAĞıŞ UYARıSı   09:23   MSB: PIYADE SÖZLEŞMELI ER VEDAT ZORBA ŞEHIT OLDU  
 
     
   

İYİ Partili Ataş: ’Kuldan Utanmayanlar, Allah’tan da Korkmuyor’


İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Üniversiteler yaptınız; yeterli sayıda öğrenci yurdu yapmadınız. Kuldan utanmayanlar, Allah’tan da korkmuyor. Bu milletin sırtına yükledikçe yüklüyor. Vatandaşın gözüne baka baka ’ülkede refah iyi’ diyebilen AKP vatandaşın gerçeklerini görmüyor ya da görmezden geliyor” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 21 Eylül 2021 Salı 21:43   Okunma : 605

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Üniversiteler yaptınız; yeterli sayıda öğrenci yurdu yapmadınız. Kuldan utanmayanlar, Allah'tan da korkmuyor. Bu milletin sırtına yükledikçe yüklüyor. Vatandaşın gözüne baka baka 'ülkede refah iyi' diyebilen AKP vatandaşın gerçeklerini görmüyor ya da görmezden geliyor” açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, üniversite öğrencilerinin yurt sorununu, yaptığı yazılı açıklamada değerlendirdi. Öğrencilerin kalacak yurt bulamadığına dikkat çeken Ataş, şu değerlendirmeleri yaptı:

"Kendine saraylar yapan, lüks ve ballı harcamalardan kaçınmayan, itibardan tasarruf yapmayan AKP, konu vatandaşa gelince yine gerçek yüzünü gösteriyor. Her yere üniversite açmakla övünen, bu anlayışla niteliksiz eğitimi, tercih edilmeyen bölümleri, boş kontenjanları hayata geçiren AKP, bunu yaparken aileleri, gençleri mağdur etmeyi sürdürüyor. Üniversite okuma hayali ile devletine güvenen ve en azından devlet yurdu hayali kuran ailelerin bu umutlarını dahi hiç ediyor. Aileler ve çocukları üniversite mutluluğu yaşayamadan, daha ilk gün nerede kalacaklarının korku ve endişesini yaşıyor. Kendilerine bol bol saray yapanlar, milletin parasını saraylara, lükse aktaranlar, vatandaşa yurt dahi yapmıyor. Bu yapılması gereken hizmeti bile çok görüyor.

“AKP, YURT SORUNUNU GÖRMEZDEN GELİYOR, ÇÜNKÜ...”

Üniversiteler yaptınız; yeterli sayıda öğrenci yurdu yapmadınız. Kuldan utanmayanlar, Allah'tan da korkmuyor. Bu milletin sırtına yükledikçe yüklüyor. Vatandaşın gözüne baka baka 'ülkede refah iyi' diyebilen AKP vatandaşın gerçeklerini görmüyor, ya da görmezden geliyor. Gençlerimizi cemaatlere, yandaş vakıf ve derneklere yönlendirmek için yurt problemini görmezden geldiniz. Bugün ev kiraları uçtu, aileler çaresiz birçok öğrencimiz yurtsuz kaldı. Öğrenciler okullarına gidemiyor. Bu çıkmazlardan, sorunlardan kurtulmak mümkün. AKP tükenmiştir, çözüm üretemez haldedir. AKP'nin, millet umurunda değildir. AKP için asıl önemli olan ranttır, ama İYİ'ler geliyor. Bu kötü gidişe milletimizle birlikte dur diyeceğiz."

DAVUT GÜLEÇ

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, İYİ PARTİ, KAYSERİ, MİLLETVEKİLİ, ATAŞ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA