4 Mayıs 2024 Cumartesi

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

CHP’Lİ FATMA KÖSE’DEN SOSYAL DEMOKRASİ DERNEĞİ MERSİN ŞUBESİNE ZİYARET


Üye ve misafirlerin sorularını da yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Fatma Köse , demokrasi mücadelesine katkı vermenin herkesin görevi olduğunun altını çizdi.

 

Tarih : 1 Haziran 2022 Çarşamba 21:03   Okunma : 517

Üye ve misafirlerin sorularını da yanıtlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Fatma Köse , demokrasi mücadelesine katkı vermenin herkesin görevi olduğunun altını çizdi.

Sosyal Demokrasi Derneği gerçekleştirdiği olağan genel kuruldan sonra hareketli günler geçiriyor.

CHP önceki dönem Kadın Kolları Genel Başkanı ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Fatma Köse, Sosyal Demokrasi Derneği’ni ziyaret ederek üye ve misafirlerin yoğun ilgi gösterdiği sohbet toplantısına katıldı.

Partiler dışındaki örgütlenmenin çok kıymetli ve anlamlı olduğunu dikkat çeken Fatma Köse,"Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. İleriki dönemlerde koşullar daha da ağırlaşabilir. Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu’na dönük baskıları görüyoruz. Ama yılmayacağız, benzer baskıları 80’li yıllarda da gördük. Arkadaşlarımızın korunmasına yönelik etkin mücadele verdik. Yineliyorum, parti dışı örgütlenmelere yoğun ihtiyaç var. Sosyal Demokrasi Derneği, Atatürkçü Düşünce Dernegi ve  sivil toplum kuruluşları  demokrasi mücadelesine katkı sağlıyorlar..."görüşlerini dile getirdi.

Üye ve misafirlerin sorularını da yanıtlayan, Fatma Köse , demokrasi mücadelesine katkı vermenin herkesin görevi olduğunun altını çizdi.

Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Fatma Köse'nin ziyaretinden memnunluk duyduklarını belirten Sosyal Demokrasi Derneği Başkanı A. Galip Özkan, yönetim, üye ayrımı yapmadan birlikte hareket ettiklerini  vurgulayarak,"Arkadaşlarımızdan çok memmunuz, tümü örgütlü gücün gerekliliğine inanıyor, bu eksende birleşerek hareket etmek etkinliğimizi artırıyor. Derneğimize ilgi yoğun, birliktelikten aldığımız güçle mücadele bayrağını daha yükseklerde dalgalandıracağız..."dedi.

Diğer yandan her gün biraz dah fazla toplumun ilgisini çeken Sosyal Demokrasi Derneği'nin üye ve misafirlerin katıldığı etkinlik toplantılarının işhanındaki vatandaşlarca da ilgiyle izlendiği gözlendi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, KEMAL, KILIÇDAROĞLU, BAŞDANIŞMAN, SOSYAL, DEMOKRASİ, DERNEĞİ, MERSİN, ŞUBESİ, GALİP, ÖZKAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA