20 Mayıs 2024 Pazartesi

08:03   İRAN CUMHURBAŞKANI REİSİ HELİKOPTER KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ   23:43   İMAMOĞLU GENÇLERE SESLENDİ: "HEPİNİZ UMUTSUNUZ"   16:57   KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU`NDA BULUNAN KONTEYNER KENTTEN ÇIKARILMAK İSTENEN DEPREMZEDELER EYLEM YAPTI: "PERİŞAN OLMAK İSTEMİYORUZ"   16:32   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANLARI, FİGEN YÜKSEKDAĞ`I CEZAEVİNDE ZİYARET ETTİ   16:23   GENÇLERDEN TÜİK`İN "GENÇLERİN YÜZDE 54`Ü MUTLU" VERİSİNE TEPKİ: "HİÇ MUTLU DEĞİLİM. GEÇİNİLMEZ BU ÜLKEDE, YURT DIŞI ŞART"   16:22   İRAN CUMHRUBAŞKANI REİSİ`Yİ TAŞIYAN HELİKOPTER KAZA GEÇİRDİ   15:23   BTP GENEL BAŞKANI BAŞ`TAN ‘19 MAYIS` MESAJI: “ATATÜRK VATANDIR, ATATÜRK BİRLEŞTİRİCİ HARÇTIR”   14:53   İBB ŞEHİR TİYATROLARI, SEZONU “BU MEMLEKET BİZİM” İLE KAPATIYOR... LEVENT ÜZÜMCÜ: “CUMHURİYET DEĞERLERİNE BAĞLI İNSANLARIN YALNIZ HİSSETMEMELERİNİN PARÇASI OLABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE”   14:38   5 SİYASİ PARTİ, `KURTULUŞ İTTİFAKI`NI KURDU   14:37   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL ATA`NIN HUZURUNA ÇIKTI, ALTI KARANFİL BIRAKTI   14:31   ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KARALAR: “19 MAYIS`IN ÖNEMİNİ YENİ NESLE DAHA DERİNDEN AKTARMALIYIZ”   14:30   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, CHP İL BAŞKANLIĞI`NIN 19 MAYIS ALTERNATİF KUTLAMA TÖRENİ`NE KATILDI   14:17   İSİG MECLİSİ: SON 11 YILDA EN AZ 2 BİN 500 GENÇ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ   13:47   KEMAL KILIÇDAROĞLU, 19 MAYIS`TA SURİYE SINIRININ SIFIR NOKTASI KARKAMIŞ`TA   13:30   SEZGİN TANRIKULU`NDAN `19 MAYIS GENÇLİK RAPORU`: "19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI`NI KUTLAMIYORUZ, KUTLAMAYA ÇALIŞIYORUZ"   12:29   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL GENÇLERE SESLENDİ: ``GERÇEK İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ BAŞLATIYORUZ``   11:56   SOSYALİST PARTİLERDEN 19 MAYIS MESAJLARI: "MUSTAFA KEMAL VE ARKADAŞLARINI SELAMLIYORUZ"   11:30   TAKSİM`DE "19 MAYIS" TÖRENİ... İMAMOĞLU: “BİZE YÜKLENEN SORUMLULUKLARIN TAMAMINI MİLLETİMİZLE BULUŞTURMA KONUSUNDA KARARLIYIZ”   11:22   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL GENÇLERLE ANITKABİR`E YÜRÜYOR   11:02   MAHMUT TANAL: "AKP İKTİDARININ ALGIDAN BAŞKA YAPTIĞI BİR ŞEY YOK. ÇOCUKLARIMIZA, GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKILMIYOR"  
 
     
   

TOROSLAR’DA PARK VE YEŞİL ALANLARA YAZ BAKIMI


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hayata geçirdikleri çalışmalarda doğaya ve yeşile sahip çıktıklarını belirterek; “Park ve yeşil alanlarımızda gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmalarımızın yanı sıra, bu alanların bakımına ve korunmasına önem veriyoruz” dedi.

 

Tarih : 20 Temmuz 2022 Çarşamba 16:47   Okunma : 599

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, hayata geçirdikleri çalışmalarda doğaya ve yeşile sahip çıktıklarını belirterek; “Park ve yeşil alanlarımızda gerçekleştirdiğimiz ağaçlandırma çalışmalarımızın yanı sıra, bu alanların bakımına ve korunmasına önem veriyoruz” dedi.

Toroslar Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların uğrak yeri olan park ve yeşil alanlarda bakım, yenileme ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çim biçme, ağaç budama ve sulama işlemlerinin yanı sıra deforme olan bank, kamelya, çöp kovası ve çocuk oyun grupları periyodik olarak tamir ediliyor veya yenileriyle değiştiriliyor.

Doğanın tüm güzelliklerini barındıran Toroslar’da birbirinden güzel mesire alanları da ekipler tarafından düzenli olarak temizleniyor. Parkların aydınlatma sistemleri de sık sık kontrol ediliyor.

Parklar, Kauçuk Zeminle Kaplanıyor

Belediye, çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynayarak keyifli zaman geçirmeleri amacıyla da muhtelif parkların zeminini kauçuk ile kaplıyor. Kauçuk zemin uygulaması ile parklar daha estetik ve modern bir görünüme kavuşuyor.

Başkan Yılmaz; “Gelecek Nesillere Karşı Sorumluluğumuz Var”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların dinlenme mekanı olan parklarda titiz bir çalışma sürdürdüklerini belirterek, yeşil alanların önemine dikkat çekti.

“Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır” diyen Başkan Yılmaz; “Hemşehrilerimize daha temiz ve sağlıklı yaşam alanları sunmak amacıyla park ve yeşil alanlarımızda temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İçerisinde; yürüyüş yolları, çocuk oyun grupları, fitness aletleri, kamelya ve oturma gruplarının yer aldığı parklarımızla, 7’den 70’e herkese güzel vakit geçirme imkanı sunuyoruz. Yeşil alanlarımız, hepimize emanet. Hemşehrilerimizden de isteğimiz bu alanlara sahip çıkmalarıdır” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA