21 Mayıs 2024 Salı

15:47   ETEM ÇALIŞKAN, BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT’İ ZİYARET ETTİ   15:42   FENERBAHÇE`DEN 3 İSİM İFADEYE ÇAĞIRILDI   14:38   CHP GRUP TOPLANTISI... ÖZGÜR ÖZEL, BAHÇELİ`YE DÖRT SORUYLA KARŞILIK VERDİ   14:01   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KENTİN EN YOĞUN BÖLGESİNDE 3 HİZMET BİRDEN    13:55   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDE, KADIN VE AİLE HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU   13:10   10 EKİM ANKARA KATLİAMI DAVASI AVUKAT KOMİSYONU`NDAN AYM`NİN KARARINA TEPKİ   12:19   21 MAYIS 1864 ÇERKES SÜRGÜNÜ`NÜN 160. YILI... KAFKAS VE ÇERKES DERNEKLERİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK   11:46   ALİ YERLİKAYA`DAN `FETÖ` OPERASYONU AÇIKLAMASI: "28 İLDE DÜZENLENEN `KISKAÇ-16` OPERASYONLARINDA 46 ŞÜPHELİ YAKALANDI"   11:19   AHMET VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "MADEN İŞLETME SAHASI GENİŞLETİLMEYE DEVAM EDERSE ORMANSIZ KALACAĞIZ"   10:29   KAMU ALACAKLARINDA GECİKME ZAMMI ORANI YÜZDE 4,5`E ÇIKARILDI   09:49   ERDOĞAN TOPRAK: "KPSS`YE GİRECEK 3,5 MİLYON GENCİN GELECEĞİ YOK EDİLDİ"   09:25   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ    08:54    İSTANBUL`DA YENİ 1 MAYIS GÖZALTILARI   21:56   ERDOĞAN: “MEVCUT ANAYASA`NıN YENI TÜRKIYE`YI TAŞıMASı MÜMKÜN DEĞILDIR”   21:04   TÜRKIYE`DE İRAN CUMHURBAŞKANı REISI`NIN VEFATı DOLAYıSıYLA 1 GÜNLÜK MILLI YAS ILAN EDILDI   20:39   ÖZGÜR ÖZEL, SAMSUN ECZACı ODASı`Nı ZIYARET ETTI   17:39   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARıNDAN DEMIRTAŞ`A ZIYARET: "TÜM TÜRKIYE HALKLARıNA `DEMOKRASI MÜCADELESINDEN ZERRE GERIM ADıM ATMASıNLAR` MESAJı VERIYORLAR"   17:03   CHP`DEN SURUÇ KATLİAMI DAVASI İÇİN HEYET...   16:01   GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI: ``EN ÖNEMLİ SEBEPLERİNDEN BİRİ GIDA FİYATLARININ ARTMASI VE HALKIN ALIM GÜCÜNÜN DÜŞMESİ``   15:45   CHP MYK, SAMSUN`DA TOPLANDI...  
 
     
   

Ressamlar Mersin’de Buluştu


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mersin Ressamlar Buluşması Resim Sempozyumu’nun 4.’sü tamamlandı.

 

Tarih : 6 Kasım 2018 Salı 01:11   Okunma : 1548

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mersin Ressamlar Buluşması Resim Sempozyumu’nun 4.’sü tamamlandı.

Almanya, Rusya, Dağıstan, Türkiye, Azerbaycan, Filipinler, Kırgızistan, KKTC, Bulgaristan, Gürcistan ve Özbekistan gibi 17 ülkeden toplam 31 sanatçının katıldığı etkinlikte, sanatçıların yaptıkları eserler, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda sergilendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Gökbel ile Mustafa Kemal Çokakoğlu’nun da katıldığı serginin açılış konuşmasını, Mersin Sanat ve Sanatçılar Derneği Başkanı Abdurrahman Aytekin yaptı.Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bu etkinlikle Mersin’de resim sanatına ilginin çoğaldığını ve değer kazandığını ifade eden Aytekin, “Üniversitemizin Güzel Sanatlar Fakültesi’nin, bu çalıştaydafarklı bir bakış açısı olmasını diliyoruz. Bu bölüme girecek öğrencilerimize, toplam 17 ülkeden 31 sanatçımızın yaptığı bu çalışmaların ışık tutacağına ve katkı sunacağına inanıyorum. Bu düşüncelerle, başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz olmak üzere, sempozyuma emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Daha sonra söz alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, kültür ve sanatta birçoğu geleneksel hale gelen çok önemli etkinliklere imza attıklarını belirterek, “Dünyanın değişik ülkelerinden ressamlarımız, birçok tarihi ve turistik materyale sahip Mersin’de, çok güzel ve anlamlı eserleri hayata geçirdiler. Bu tür etkinliklerin, ilimizin tanıtımına çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından, sempozyuma katılan sanatçılara katılım belgeleri takdim edildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, RESSAMLAR MERSİNDE BULUŞDU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA