1 Mayıs 2024 Çarşamba

01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ   19:25   DEM PARTİ`Lİ ÇİFTYÜREK: "2024`ÜN 4 AYINDA 425 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ. TERÖR MÜ ARIYORSUNUZ; BUYRUN SİZE SOSYAL TERÖR"   18:28   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ 2 MAYIS`TA AKP GENEL MERKEZİ`NDE GERÇEKLEŞECEK   18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   17:50   GÜLÜSTAN KOÇYİĞİT: "YARIN İSTANBUL`DA KİMİN BURNU KANASA BUNUN SORUMLUSU TAKSİM`İ YASAKLAYAN HÜKÜMETTİR, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI`DIR"   17:34   CANDAN YÜCEER`DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   17:32   KEÇİÖREN AİLE TERAPİ MERKEZİ`NDE ``GİZLİ`` GİRİŞ... BAŞKAN ÖZARSLAN: "ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER VE TURGUT ALTINOK TARAFINDAN KULLANILMIŞ"   17:07   SOSYAL MEDYADA “HER YER TAKSİM HER YER 1 MAYIS” ETİKETİYLE KAMPANYA BAŞLATILDI   16:45   SİNAN ATEŞ CİNAYETİ... 17 KİŞİ HAKKINDAKİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR   16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   16:33   EDANUR GEZER`İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İMAMOĞLU`NDAN İLK AÇIKLAMA: “SORUMLULARI CEZASIZ BIRAKMAYACAĞIZ. BU OLAYIN SİYASİ İSTİSMAR MALZEMESİ HALİNE GETİRİLMESİNİ DE UTANARAK İZLİYORUZ”   16:33   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN HALK KART NİSAN AYI TUTARLARI HESAPLARDA  
 
     
   

AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLAR İÇİN UÇURTMA ŞENLİĞİ


Akdeniz Belediyesi, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” dolayısıyla uçurtma şenliği düzenledi. Millet Bahçesi sahil etabında düzenlenen etkinlikte bir araya gelen çocuklar aileleriyle birlikte eğlenceli dakikalar geçirdi.

 

Tarih : 25 Nisan 2023 Salı 22:54   Okunma : 428

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” ve TBMM’nin açılışının 103’üncü yılı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Uçurtma Şenliği yüzlerce çocuğu bir araya getirdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla Akdeniz’in farklı mahallelerinden gelip Mersin Millet Bahçesi’nde bir araya gelen yüzlerce çocuk uçurtma uçurdu. Sihirbazlık, yüz boyama, müzik, oyun grupları ve farklı aktivitelere katılan çocuklar, günün anlam ve önemine dair şiirler okudu, anne ve babalarıyla birlikte doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir gün yaşadı.

“Çocuklar mutlu, anneler mutlu”

Renkli ve eğlenceli buluşmada, Millet Bahçesi’ni dolduran çocuklar ve ebeveynlere hitap ederek bayramlarını kutlayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Türkiye’nin en güzel millet bahçelerinden birindeyiz. 23 Nisan’ın hemen ertesinde, çocuklarımız ve ailelerimizle birlikteyiz. Güzel bir uçurtma şenliği düzenledik, çocuklarımızın gönüllerince eğleneceği stantlar açtık. Hava güzel, mekân güzel… Anneler mutlu, çocuklar mutlu, bizler de mutluyuz. Bu vesileyle geleceğimiz olan sevgili çocuklarımızın ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Her şeyin en güzeline layıksınız”

Başkan Gültak, Akdeniz’de barışı, huzuru ve kardeşliği tesis ettiklerinin de altını çizerek şöyle konuştu; “Bugün Akdeniz’de hangi mahalleye giderseniz gidin kavga yok. Barış var, kardeşlik var. Herkes eşit; Türkü, Kürdü, Alevi’si, Sünni’si, Zaza’sı, Romanı, Giritlisi… Herkes eşit. Her yere eşit hizmet veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Akdeniz’e ilk kez bir etüt merkezi açtık. Portatif havuzlar açıp çocuklarımıza yüzme öğrettik. Anneleri, şehir dışı gezilerine gönderdik. Çay Mahallesi’nde ilk kez kentsel dönüşüm projesinin bitmesini sağladık. Bu hizmetlerin hiçbiri daha önce yoktu. Hizmet ve projelerimiz artarak devam edecek. Çünkü sizler her şeyin en güzeline layıksınız.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA