1 Haziran 2024 Cumartesi

16:40   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKANLıK SEÇIMI’NDE CHP’NIN ADAYı BELLI OLDU   16:04   ÖZGÜR ÖZEL, TAYFUN KAHRAMAN`ıN KıZı VERA`NıN MEZUNIYET TÖRENINE KATıLDı   15:07   MSB: ZEYTIN DALı BÖLGESINDE 6 PKK`Lı TERÖRIST ETKISIZ HALE GETIRILDI   13:05   BERKIN ELVAN`ıN AILESININ AVUKATLARı, AK PARTI ANKARA MILLETVEKILI OSMAN GÖKÇEK HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK   12:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL ADD`NIN 17. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA KONUŞTU   12:09   CHP`DEN ``ŞEHIT YAKıNı VE GAZILER`` TALIMATı   11:31   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, ESKI BAŞBAKAN TANSU ÇILLER`E BAŞSAĞLıĞı DILEDI   11:17   MEZITLI BELEDIYESI, ARATOS SPOR TESISLERI`NDEKI TENIS KORTLARıNı YENILIYOR   09:48   ŞEHIR HASTANELERINE ULAŞıM SORUNUNA VATANDAŞLARıN TEPKISI SÜRÜYOR   09:43   MERSIN BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI, YAPıLARı YANGıNA KARŞı DENETLIYOR   09:32   TANSU ÇILLER’IN EŞI ÖZER ÇILLER VEFAT ETTI   14:52   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SAHADA ÇALıŞMALARı İNCELEDI   14:45   EKREM İMAMOĞLU`NUN DAVASı 2 EKIM`E ERTELENDI   13:17   ÖZGÜR ÖZEL: "HER DOĞANA ANAYASA YAPARıZ, ERDOĞAN`A ANAYASA YAPMAYıZ"   13:13   AKDENIZ BELEDIYESI EŞ BAŞKANLARı ESENLI’YI ZIYARET ETTI… “3’ÜNCÜ ESENLI ÜZÜM ŞENLIĞI TEMMUZ’DA DÜZENLENECEK”   13:13   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN İLAÇLAMA EKIPLERI SAHADA    13:10   CHP MEZITLI İLÇE TEŞKILATıNDAN BAŞKAN VAHAP SEÇER’E ZIYARET VE TEBRIK   13:03   HRANT DINK`IN ÖLDÜRÜLMESIYLE İLGILI 15 SANıKLı DAVADA MÜTALAA AÇıKLANDı   12:47   ÖMER FETHI GÜRER: CHP OLARAK SAHIPLENILMEYEN KÖPEKLERIN UYUTULMASıNA KARŞıYıZ   12:43   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETIMIZ ISTERSE BIR ERKEN SEÇIM OLUR"  
 
     
   

KAFTANCIOĞLU: “ŞİMDİ, VERDİĞİNİZ OYU KORUMA VE SANDIĞA GİREN OYU HEP BERABER GİRDİĞİ GİBİ ÇIKARIP TESCİL ETTİRME ZAMANI”


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “İstanbullu hemşehrilerimizi hem tüm Türkiye`deki vatandaşlarımızı, yasal hakları olan oy kullandıkları sandıklarda kendi verdiği oylarını sandık başında takip etmeye davet ediyorum. Şimdi, oyunuzu verdikten sonra oy verdiğiniz okullarda verdiğiniz oyu koruma ve sandığa giren oyu hep beraber girdiği gibi çıkarıp tescil ettirme zamanı diyorum” dedi.

 

Tarih : 28 Mayıs 2023 Pazar 17:07   Okunma : 479

Haber: ÇAĞATAN AKYOL - Kamera: SADIK KARAKULOĞLU

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “İstanbullu hemşerilerimizi hem tüm Türkiye`deki vatandaşlarımızı, yasal hakları olan oy kullandıkları sandıklarda kendi verdiği oylarını sandık başında takip etmeye davet ediyorum. Şimdi, oyunuzu verdikten sonra oy verdiğiniz okullarda verdiğiniz oyu koruma ve sandığa giren oyu hep beraber girdiği gibi çıkarıp tescil ettirme zamanı diyorum” dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda oy kullanma işleminin sona ermesine kısa bir süre kala il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Henüz oy kullanmayan yurttaşlara son çağrıyı yapan Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

“İstanbul`da bugün saat 14.30-15.00 civarına kadar gayet sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımızın oy kullanma işlemleri tamamlandı. Bu saate kadar yalnızca seçim yasakları kapsamında olan ilçe seçim kurulu kararına rağmen kaldırılmayan görseller haricinde bir olumsuzluk yaşanmadı. Ancak saat 15.00`ten itibaren kimi ilçelerimizde ve okullarda belirli kişiler tarafından birtakım provokasyon eğilimlerinin olduğunu gördük. Hatta Esenler`de bir okulumuzda, sandıktaki bir sonuca itiraz hakkını kullanan bir görevlimizin okuldaki kişilerce darp edildiği ve birkaç kaburgasının da ne yazık ki kırıldığı bilgisi biraz önce ulaştı.

“GERGİNLİĞİ ARTTIRMA ÇABALARI KARŞISINDA ARKADAŞLARIMIZ TAKİBİ YAPIYOR”

Onun dışında okullarda yapılan gerginliği arttırma çabaları karşısında hem vatandaşlarımız hem görevlilerimiz sağduyuyla, hukuksal haklarını kullanarak süreci olay yerinde hem takip ediyorlar hem de süreçlerle ilgili hukukçu arkadaşlarımızla, ilgililerle ilgili suç duyurusunda bulunup gereğini takip ediyorlar. Şimdi atılan her oya sahip çıkılma zamanı. Ben o nedenle hem İstanbullu hemşerilerimizi hem tüm Türkiye`deki vatandaşlarımızı, yasal hakları olan oy kullandıkları sandıklarda kendi verdiği oylarını sandık başında takip etmeye davet ediyorum. İstanbullulara da tüm Türkiye adına yaparsın İstanbul diyorum. Şimdi oyunuzu verdikten sonra oy verdiğiniz okullarda verdiğiniz oyu koruma ve sandığa giren oyu hep beraber girdiği gibi çıkarıp tescil ettirme zamanı diyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA