24 Mayıs 2024 Cuma

16:36   CHP`LI ALI MAHIR BAŞARıR, RIZE`DEN İKTIDARA SESLENDI   15:27   EŞ BAŞKAN SARıYıLDıZ, ÜNIVERSITE SıNAVıNA GIRECEK ÖĞRENCILERIN HEYECANıNA ORTAK OLDU   15:11   HAYVANSEVERLERDEN TBMM ÖNÜNDEN TEPKI...    14:43   ÖZGÜR ÖZEL-MUSTAFA DESTICI GÖRÜŞMESI....    14:41   TÜRKER ATEŞ`TEN SOKAK HAYVANLARı DÜZENLEMESI İÇIN HÜKÜMETE ÇAĞRı   14:02   MERKEZ BANKASı, YÜZDE 50 OLAN POLITIKA FAIZINI SABIT TUTTU   13:49   GÜLÜSTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT 9. YARGı PAKETI`NDEKI `ETKI AJANLıĞı`Nı ELEŞTIRDI   12:46   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL: "TROL HESAPLARLA MÜCADELEDE HUKUKI DÜZENLEME ŞART"   12:41   CHP`LI TAŞCıER: "ONURLU YAŞAM IÇIN TÜM EMEKLILERIMIZI VE EMEKÇILERIMIZI 26 MAYıS`TA ANKARA`YA BEKLIYORUZ"   11:54   ANADOLU MAHALLESI SAKINLERININ 3 AYDıR SÜREN MAĞDURIYETI ORTADAN KALKTı   11:12   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, ETIK HAFTASı ETKINLIKLERINI BAŞLATTı   10:39   EMEKLILERDEN BAKAN IŞıKHAN`ıN ``KYK YURDUNDA ÜCRETSIZ TATIL`` MÜJDESINE TEPKI: BEN DAHA ANKARA`DAN BAŞKA BIR YERE GITMEDIM. ORADA NE YIYECEĞIZ? HANI PARA?   10:35   CHP`LI İLGEZDI: "SON 11 YıLDA EN AZ 2 BIN 500 GENCIMIZ IŞ CINAYETINE KURBAN GITTI"   10:32   HUKUKÇULAR DEVREDE: ANKARA BAROSU 9.YARGı PAKETI`NDEKI “ETKI AJANLıĞı" SUÇLAMASıNıN SAKıNCALARıNA YÖNELIK ÇALıŞMA YÜRÜTECEK   10:11   BURHANETTIN BULUT`TAN CHP`NIN EMEKLI MITINGINE ÇAĞRı: "İÇINDE BULUNDUKLARı DURUMA ITIRAZ EDEN EMEKLILER VE BU KONUDA HASSASIYET YAŞAYAN HERKESI BU MITINGE DAVET EDIYORUZ"   10:10   AYHAN BARUT: "ÜLKEMIZE YÖNELIK ÖRTÜLÜ VIZE AMBARGOSUNA KAYıTSıZ KALAN AKP IKTIDARıNı KıNıYORUZ"   10:03   DEVA PARTISI GENEL BAŞKANı ALI BABACAN ÇIN`E GIDIYOR   10:02   TEOMAN, CUMARTESI ANNELERI`NIN EYLEMININ 1000. HAFTASı IÇIN SÖYLEDI: "BENIM ANNEM CUMARTESI"   09:42   METEOROLOJI`DEN 7 IL IÇIN YEREL KUVVETLI YAĞıŞ UYARıSı   09:23   MSB: PIYADE SÖZLEŞMELI ER VEDAT ZORBA ŞEHIT OLDU  
 
     
   

KIRKPINAR AĞASI SELİM: "CENGİZHAN ŞİMŞEK CEZALI, KIRKPINAR`DA GÜREŞEMEYECEK"


Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, cezalı olan Cengizhan Şimşek`in 7-9 Temmuz`da yapılacak 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri`nde güreşemeyeceğini söyledi. Selim, "Mustafa Taş başpehlivan, Cengizhan Şimşek cezalı. Cezalı olduğu da şuradan belli oluyor; şu ana kadar olan güreşlerde güreşemedi. Antalya`da güreşler oldu, onlarda da güreşemedi. Kırkpınar`da da güreşemeyecek. Bir an önce federasyonun açıklama yapması lazım, açıklar diye düşünüyorum" dedi.

 

Tarih : 1 Haziran 2023 Perşembe 16:21   Okunma : 390

Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, cezalı olan Cengizhan Şimşek`in 7-9 Temmuz`da yapılacak 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri`nde güreşemeyeceğini söyledi. Selim, "Mustafa Taş başpehlivan, Cengizhan Şimşek cezalı. Cezalı olduğu da şuradan belli oluyor; şu ana kadar olan güreşlerde güreşemedi. Antalya`da güreşler oldu, onlarda da güreşemedi. Kırkpınar`da da güreşemeyecek. Bir an önce federasyonun açıklama yapması lazım, açıklar diye düşünüyorum" dedi.

Cengizhan Şimşek`in kemeri doping havuzunda olmasına rağmen istenilen sürelerde doping testi vermemesi gerekçesiyle elinden alınmıştı. Güreşçiye 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verilmişti. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim, konuyla ilgili açıklama yaptı. Selim, şunları söyledi:

"MUSTAFA TAŞ BAŞPEHLİVAN, CENGİZHAN ŞİMŞEK CEZALI"

"Mahkemeyi durdurma kararı aldırmıştı ama Cengizhan Şimşek, bu sene güreşemiyor. Başpehlivan da Mustafa Taş oldu. Federasyon Başkanı da önümüzdeki süreçte açıklamalar yapacaktır. Mustafa Taş`ın başpehlivan olmasını engelleyecek bir durum yok. Cengizhan Şimşek ceza aldı, güreşemiyor. Şu ana kadar olan güreşlerde de güreşemedi. Yarın yine güreş var onda da güreşemeyecek. Kırkpınar`da da güreşemeyecek. Bu artık federasyonun işi, önümüzdeki günlerde açıklama yapacaklardır. Keşke bu olay buralara gelmeseydi ama oldu. Cengizhan Şimşek mahkemeyi durdurma kararı aldırdı. ‘Durdurma` demek bir şey değil. Bir hâkim, bir savcı karar vermiş mahkeme dursun diye, savunma yapsın diye. Bir şey değiştirmez, karar kesin. Mustafa Taş, başpehlivan olarak bu sene Kırkpınar`a çıkacak. Bugün yarın federasyon onu açıklar, açıklaması lazım. Araya seçim girdi, başka şeyler de girdi zaman biraz geçti ama bilinen şey şu; Mustafa Taş başpehlivan, Cengizhan Şimşek cezalı. Cezalı olduğu da şuradan belli oluyor; şu ana kadar olan güreşlerde güreşemedi. Antalya`da güreşler oldu, onlarda da güreşemedi. Kırkpınar`da da güreşemeyecek. Bir an önce federasyonun açıklama yapması lazım, açıklar diye düşünüyorum."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA