1 Mayıs 2024 Çarşamba

12:43   CHP MİLLETVEKİLİ KIŞ’TAN YENİ İLİÇ’LERE SEBEP OLACAK MADEN KANUNU’NA TEPKİ   12:43   ANKARA`DA YAĞMUR ALTINDA 1 MAYIS...    12:36   TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ: “TİP TAKSİM`E YÜRÜME KARARLILIĞINI SÜRDÜRÜYOR”   11:54   TÜRK-İŞ, TAKSİM MEYDANI`NA ÇELENK KOYDU: "TOPLU SÖZLEŞMENİN ÖNÜNDEKİ ENGELLER KALDIRILMAZSA 2028`DE HESAPLAŞIRIZ"   10:58   ÖZGÜR ÖZEL SARAÇHANE`DE... "BİRİLERİ TAKSİM’İ KENDİNİN EGEMENLİK SANCAĞI OLARAK GÖRÜYOR”   10:10   İMAMOĞLU: “EMEĞİN SÖMÜRÜLMEDİĞİ, SENDİKAL ÖRGÜTLENMENİN YAYGINLAŞTIĞI BİR TÜRKİYE`Yİ GERÇEKLEŞTİRME YOLUNDA 1 MAYIS İŞÇİ VE EMEKÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”   09:56   MERSİNLİ KADINLAR, `KADIN VE BİSİKLET` TEMALI SANAT ÇALIŞMASINDA BULUŞTU   09:51   MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARİYER MERKEZİ ’YENİ NESİL MENTORLUK’ PROGRAMI İLE ÜNİVERSİTELİLER İŞ DÜNYASINA HAZIRLANIYOR   01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:40   AHMET SERKAN TUNCER’DEN 1 MAYIS MESAJI   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:15   BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ’1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ’ MESAJI   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ  
 
     
   

TARSUS BELEDİYESİ KENTE 27 FUTBOL SAHASI BÜYÜKLÜĞÜNDE YEŞİL ALAN KAZANDIRDI


Tarsus Belediyesi, şehirde kişi başına düşen yeşil alan miktarını yükseltmek ve vatandaşların daha sağlıklı ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

 

Tarih : 29 Ağustos 2023 Salı 15:47   Okunma : 195

Tarsus Belediyesi, şehirde kişi başına düşen yeşil alan miktarını yükseltmek ve vatandaşların daha sağlıklı ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla park ve yeşil alan düzenleme çalışmalarına devam ediyor. 

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan`ın kentteki yeşil alanların sayısını artırmaya yönelik çalışmaları sayesinde Tarsus`a 1600 günde 27 futbol sahası büyüklüğünde yeşil alan kazandırıldı. Vatandaşların hizmetine sunulan ve içerisinde Kardeş Şehir Valkaneş Parkı ve Karavan Park gibi büyük projelerin de yer aldığı yeni parklarla birlikte Tarsus`taki toplam park sayısı 338`e yükselirken, Tarsus Belediyesi`nin sorumluluk alanındaki yeşil alan miktarı toplam 1.940.050 metrekareye, kişi başına düşen aktif yeşil alan miktarı ise 8.1 metrekareye çıktı.

YENİ PARKLAR AÇILDI, VAR OLANLAR YENİLENDİ

Atatürk ve Altaylılar Mahallesi`nde yeni yeşil alan ve park oluşturmak üzere çalışmalarına devam eden ekipler, bunların yanı sıra diğer parklarda çocuk oyun alanları, dinlenme ve oturma alanlarını yenileyerek, sert zemin düzenlemeleri, peyzaj düzenlemeleri, panel çit montajları ve duvar boyama çalışmaları ile birlikte çeşitli bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.  

“VATANDAŞLARIMIZIN DOĞAYLA İÇ İÇE OLABİLECEĞİ, SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR ÇEVRE SUNMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Tamamlanan parklar ve hayata geçirilecek yeni yeşil alan projeleri ile vatandaşların nefes alabilecekleri, çocukların gönüllerince koşup oyun oynayabileceği alanları kente kazandırmayı amaçladıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “Yaşadığımız kente ve doğasına saygı duyuyoruz. Bu sebeple Tarsus`a yeni parklar kazandırmaya, var olan yeşil alanları yenileri ile artırmaya devam ediyoruz. Sayısını 338`e çıkardığımız parklarımız ile kentimizi güzelleştiriyoruz. Bu da bizler için gurur verici bir tabloyu ortaya koyuyor. Yeşil alanları artırmak, Tarsus`un geleceğini şekillendirmek için attığımız önemli bir adımdır. Vatandaşlarımızın doğayla iç içe olabileceği, sağlıklı ve huzurlu bir çevre sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ancak biz diyoruz ki bunlarla yetinmeyeceğiz, kişi başına düşen aktif yeşil alan miktarını yükselterek çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA