1 Mayıs 2024 Çarşamba

01:38   CHP`Lİ YAVUZYILMAZ, İLİÇ`TE BAŞKA BİR MADEN ŞİRKETİNİN DE LİÇ YIĞDIĞINI AÇIKLADI   01:12   ÖZGÜR ÖZEL, STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURLARIYLA TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   22:09   KILIÇDAROĞLU`NDAN 1 MAYIS`TA TAKSİM ÇAĞRISI: "EMEKÇİLERİN PARTİMİZ İLE BERABER OMUZ OMUZA TAKSİM`DE OLMALARINI DİLİYORUM"   21:48   ÖZGÜR ÖZEL, FİLİSTİN ÖĞRENCİLER BİRLİĞİ TEMSİLCİLERİYLE TBMM`DE BİR ARAYA GELDİ   21:36   GÜLCAN KIŞ: "ULUSAL ÇIKARLARIMIZA UYGUN, YERLİ VE GERÇEKÇİ BİR ENERJİ POLİTİKASINA İHTİYACIMIZ VAR"   21:08   GAZETECİLER, 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE PROPAGANDAYA KARŞI HAKİKATİ KONUŞACAK   20:33   ERDOĞAN`DAN 1 MAYIS AÇIKLAMASI: "MÜSAADE EDİLENLER DIŞINDA BİR ALANDA MİTİNG DÜZENLEMEK İYİ NİYETLİ DEĞİLDİR"   20:10   CHP`Lİ ADIGÜZEL`DEN AKP`YE SAĞLIK SİSTEMİ ELEŞTİRİSİ: "HÜKÜMET, BİRİKEN SORUNLARI SAĞLIK ÇALIŞANLARINA YÜKLEMEKTEDİR"   20:02   TBMM İLİÇ KOMİSYONU, ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI`NI DİNLEDİ... "İLİÇ YIĞININDA KAYMALAR 3 AY ÖNCESİNDEN TESPİT EDİLDİ"   19:49   CHP`NİN, "ÜNİVERSİTELERDE YAŞANAN ANTİDEMOKRATİK YÖNETİM SÜREÇLERİNİN ETKİLERİ ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ TBMM`DE REDDEDİLDİ   19:25   DEM PARTİ`Lİ ÇİFTYÜREK: "2024`ÜN 4 AYINDA 425 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ. TERÖR MÜ ARIYORSUNUZ; BUYRUN SİZE SOSYAL TERÖR"   18:28   ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ 2 MAYIS`TA AKP GENEL MERKEZİ`NDE GERÇEKLEŞECEK   18:13   TBMM GENEL KURULU`NDA AKP VE CHP MİLLETVEKİLERİ ARASINDA "İBB ÇUKURU" TARTIŞMASI... MURAT EMİR: "TABİİ Kİ GEREĞİNİ YAPACAĞIZ AMA BUNDAN SİYASET ÜRETELİM DİYORSANIZ BAŞKA KAPIYA"   17:50   GÜLÜSTAN KOÇYİĞİT: "YARIN İSTANBUL`DA KİMİN BURNU KANASA BUNUN SORUMLUSU TAKSİM`İ YASAKLAYAN HÜKÜMETTİR, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI`DIR"   17:34   CANDAN YÜCEER`DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI   17:32   KEÇİÖREN AİLE TERAPİ MERKEZİ`NDE ``GİZLİ`` GİRİŞ... BAŞKAN ÖZARSLAN: "ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER VE TURGUT ALTINOK TARAFINDAN KULLANILMIŞ"   17:07   SOSYAL MEDYADA “HER YER TAKSİM HER YER 1 MAYIS” ETİKETİYLE KAMPANYA BAŞLATILDI   16:45   SİNAN ATEŞ CİNAYETİ... 17 KİŞİ HAKKINDAKİ SORUŞTURMA SÜRÜYOR   16:39   AKDENİZ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARDAN ORTAK “1 MAYIS” MESAJI   16:33   EDANUR GEZER`İN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ İMAMOĞLU`NDAN İLK AÇIKLAMA: “SORUMLULARI CEZASIZ BIRAKMAYACAĞIZ. BU OLAYIN SİYASİ İSTİSMAR MALZEMESİ HALİNE GETİRİLMESİNİ DE UTANARAK İZLİYORUZ”  
 
     
   

GÜLTAK; “BÜYÜK ZAFERİMİZİN 101’İNCİ YAŞI MİLLETİMİZE KUTLU OLSUN”


Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101’inci yılı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Mustafa Gültak; “Yüzyıllardır daima muzaffer olmuş bir milletin en büyük zaferinin 101’inci yaşı hepimize kutlu olsun” dedi.

 

Tarih : 30 Ağustos 2023 Çarşamba 08:29   Okunma : 282

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Türk Milleti’nin işgal ordularına karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zafere taşıyan ve Büyük Taarruzun 101’inci yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında; “Gazi Mustafa Kemal’in, Samsun’dan başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi vatanın tamamına yayılıp ‘Büyük Zafer’ ile taçlanmıştır. 30 Ağustos 1922 tarihi; esarete karşı asla yılmadan, büyük bir azim ve kararlılıkla mücadele eden aziz milletimizin, tam da her şeyin bittiği sanıldığı anda, özgürlüğe olan inanç ve ruhuyla yazıp bütün insanlığa hediye ettiği büyük bir destandır” dedi.

“Milletimiz, bağımsızlık mücadelesi veren uluslara ışık olmuştur”

Mesajında; 30 Ağustos 1922’nin; Türk Milleti’nin adeta yeniden dirilişinin tarihi olduğunu vurgulayan Başkan Gültak, şu ifadeleri kaydetti; “Bu büyük zafer, ülkemizi parçalayıp milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı, tam da her şeyin bittiği sanılan bir dönemde milletimizin sarsılmaz kararlılığı, vatanseverliği ve kahramanlığıyla kazanılmış şanlı bir zaferdir. Türk Milleti, onurlu direnişiyle, özgürlüğünden asla taviz vermeyeceğini; vatan sevgisinin, sayısal üstünlükten daha güçlü olduğunu kanıtlamış, bağımsızlık mücadelesi veren uluslara da ışık olup yol göstermiştir.”

“Milletimiz, ülkemizin birliğine yönelik saldırılara karşı daima hazırdır”

Mustafa Kemal Atatürk’ün; ‘Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ sözünü de hatırlatan Başkan Gültak, “Aziz, cefakâr ve fedakâr milletimiz; tarihi boyunca vatan toprağından, bağımsızlığı ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş, bu uğurda her türlü mücadeleyi göze almıştır. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına doğru ilerlerken; bilinmelidir ki ülkemizin birliği ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve saldırıya karşı milletimiz, geçmişten aldığı kudret ve ilhamla hür yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecektir. Kurtuluş Savaşımızı, tarihte eşi görülmemiş zaferle taçlandıran, vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 101’inci yıldönümünü birlik ruhu içerisinde, gurur ve coşkuyla kutlayacağız. Bu duygularla, Büyük Zaferimizin 101’inci yaşını tebrik ediyor, bu üstün zaferi bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları başta olmak üzere, vatan için, bayrak için, özgürlük ve bağımsızlık için toprağa düşen aziz şehitlerimizi, istiklal kahramanlarımızı saygıyla anıyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA