29 Nisan 2024 Pazartesi

16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:12   ALİ YERLİKAYA`DAN `1 MAYIS` AÇIKLAMASI...   11:27   CHP ORDU MİLLETVEKİLİ SEYİT TORUN`DAN MADENCİLİK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   11:19   DİSK ANAYASA MAHKEMESİ KARARINDAN BİR BÖLÜM PAYLAŞTI: 1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇAĞRISINI YİNELEDİ   09:36   BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME BİR KATKI DAHA…TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   BİRBİRİNDEN SEÇKİN ULUSLARARASI FİLMLER, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ` İLE MERSİNLİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?  
 
     
   

MERSİN`DEKİ KARADUVAR SAHİLİ, ‘DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ`NDE BELEDİYE EKİPLERİ VE GÖNÜLLÜLER İLE TEMİZLENDİ: 50 TORBA ÇÖP TOPLANDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve gönüllüler tarafından Dünya Temizlik Günü kapsamında Karaduvar Sahili`nde insan kaynaklı atıklar temizlendi. Sahili temizleyen ekipler ve gönüllüler yaklaşık 50 torba çöp topladı.

 

Tarih : 17 Eylül 2023 Pazar 12:08   Okunma : 195

Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve gönüllüler tarafından Dünya Temizlik Günü kapsamında Karaduvar Sahili`nde insan kaynaklı atıklar temizlendi. Sahili temizleyen ekipler ve gönüllüler yaklaşık 50 torba çöp topladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, dünya genelinde düzenlenen Dünya Temizlik Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Belediye tarafından düzenlene etkinlikte Karaduvar Sahili, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri ile gönüllüler sayesinde çöpten arındırıldı. Sahilde bulunan insan kaynaklı atıkları temizleyen ekipler ve gönüllüler, yaklaşık 50 torba çöp topladı.

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı`na bağlı Temizlik Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Can şu değerlendirmeyi yaptı:

“Bir farkındalık çalışması yapıyoruz. Sahillerimizi temizliyoruz. Bizler zaten bu konuyla alakalı 7/24 esasına dayalı çalışıyoruz. Ancak bizim amacımız şu; Mersin bizim, hepimizin, Mersinimizi hep beraber temizleyelim. Bunu kurumsal olarak nitelendirmeyelim. Bir tabir vardır ya; ‘herkes evinin önünü süpürse daha güzel bir dünya olacak` diye daha güzel bir Mersin olacak. Bugün burada gençlerimiz, çocuklarımız var. Bu çocuklarımızla beraber bir farkındalık çalışması yapıyoruz.

Çocuklarımızla biraz önce sohbet ettik. ‘Biz temizlik yapmayı çok seviyoruz. Temiz bir dünyanın içerisinde, temiz olmayı çok seviyoruz` diye harika cümleler kurdular. Onların mutluluğuna bizler de katılıyoruz. Lütfen bizler de çocuklarımız gibi olalım. Onlar gibi pırıl pırıl bir hayat adına, pırıl pırıl bir dünya adına lütfen ama lütfen çevremizi temiz tutalım.”

 Let`s Do İt Mersin İl Temsilcisi Mihriban Akdağ ise şunları söyledi:

“Bu sene 16 Eylül`de Let`s Do İt olarak tüm Türkiye`de 81 ilde eş zamanlı temizlik düzenleniyoruz. Bizler de Karaduvar`da bir temizlik düzenliyoruz. Let`s Do İt koordinatörlüğünde, Büyükşehir Belediyesi ve bir çok STK ile birlikte temizlik düzenliyoruz. Şu an çok mutluyum.”

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA