29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

AYLİN NAZLIAKA: "ALTA KALANIN CANI ÇIKSIN YAKLAŞIMI İLE ÜLKE YÖNETİLİYOR"


CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Amasya İl Kongresi`nde; Türkiye`deki gelir adaletsizliğiyle ilgili “Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oluyor. Altta kalanın canı çıksın yaklaşımı ile ülke yönetiliyor. İşte bu düzeni değiştirmek de gene bizlerin elinde. CHP olarak dedim ya bizlere çok önemli sorumluluk düşüyor diye, bunu yerel seçimlerde çok güzel uygulamalarla, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile halka dokunarak, icracı bir pozisyonda gösterebiliriz” dedi

 

Tarih : 17 Eylül 2023 Pazar 12:27   Okunma : 400

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Amasya İl Kongresi`nde; Türkiye`deki gelir adaletsizliğiyle ilgili “Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oluyor. Altta kalanın canı çıksın yaklaşımı ile ülke yönetiliyor. İşte bu düzeni değiştirmek de gene bizlerin elinde. CHP olarak dedim ya bizlere çok önemli sorumluluk düşüyor diye, bunu yerel seçimlerde çok güzel uygulamalarla, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile halka dokunarak, icracı bir pozisyonda gösterebiliriz” dedi

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, CHP Amasya İl Kongresi`ne katıldı. Nazlıaka burada yaptığı açıklamada, AKP iktidarı döneminde Türkiye`nin ikiye bölündüğünü belirterek, “Bir vatandaşın Türkiye`si var, bir de sarayın Türkiye`si var. Vatandaşın Türkiye`si ile sarayın Türkiye`si birbirinden çok farklı. Sarayın Türkiye`sinde doğal gaz faturasını nasıl ödeyeceğim derdi yok. Sarayın Türkiye`sinde elektrik fiyatlarına zam geldi, gıdaya zam geldi derdi yok. Yan köydeki akrabamı ziyarete gidecektim, akaryakıta yine zam geldi, ben ne yapacağım diye bir endişe yok. Gene sarayın Türkiye`sinde o şaşalı ışıklardan, gençlerimizin hissettiği gibi geleceksizlik kaygısı hissedilmiyor. Onlar bunu duymuyor. Sarayın Türkiye`sinde emeklinin, emekçinin karnının gurultusu da duyulmuyor. Sarayda bir dakikada 2,5 emekli maaşı kadar harcama yapılıyor” diye konuştu.

“DOĞRU ADAYLARI BELİRLERSEK, İNANIRSAK KAZANIRIZ”

Nazlıaka, “Sarayda oturanlar halkın elini tutabilir mi, ne hissettiğini hissedebilir mi, sizlerle aynı duyguları paylaşa bilir mi” diye sorarak, CHP`ye tarihsel sorumluluk düştüğünü söyledi. Nazlıaka, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından “hayal kırıklığı yaşadıklarını” kaydederek, “Hepimiz sarsıldık, gerçekten çok yoğun duygular hissettik. Ama şimdi önümüzde önemli bir seçim daha var. 6 ay sonra gerçekleşecek olan bir yerel seçim var. İşte bu yerel seçime birlik ve beraberlik içinde odaklanırsak, doğru yöntemlerle doğru adayları belirlersek, çalışırsak, inanırsak kazanırız” dedi.

Nazlıaka, karma eğitimin tartışmaya açılmasına da değinerek, “Tam 102 yıldan da daha geriye götürmek istiyorlar bizi arkadaşlar. Karma eğitimi tartıştırmak ne demek? Buna asla ve asla izin vermeyeceğiz” dedi.

Nazlıaka, Sivas Katliamı davasının zaman aşımına uğratılmasına tepki göstererek “İnsanlık suçunda zaman aşımı olmaz. Ama biz AKP`nin bu davaya nasıl baktığını, 2012 yılındaki bir başka Madımak davasında zaman aşımı kararı verildiğinde ‘Milletimize hayırlı, uğurlu olsun` diyen dönemin Başbakanından biliyoruz zaten. Buradan şunu da söyleyelim, değil 30 yıl, 3 bin yıl geçse de Sivas`ın ışığı asla sönmeyecek” diye konuştu.

ALTA KALANIN CANI ÇIKSIN”

Nazlıaka, Türkiye`de gelir adaletiyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Yoksul daha yoksul, zengin daha zengin oluyor. Altta kalanın canı çıksın yaklaşımı ile ülke yönetiliyor. İşte bu düzeni değiştirmek de gene bizlerin elinde. CHP olarak dedim ya bizlere çok önemli sorumluluk düşüyor diye, bunu yerel seçimlerde çok güzel uygulamalarla, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile halka dokunarak, icracı bir pozisyonda gösterebiliriz. Şu anda nüfusun yarısından fazlasını CHP`li belediyeler yönetiyor ama bunu daha da artırabiliriz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA