29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:12   ALİ YERLİKAYA`DAN `1 MAYIS` AÇIKLAMASI...   11:27   CHP ORDU MİLLETVEKİLİ SEYİT TORUN`DAN MADENCİLİK FAALİYETLERİNE İLİŞKİN ARAŞTIRMA ÖNERGESİ   11:19   DİSK ANAYASA MAHKEMESİ KARARINDAN BİR BÖLÜM PAYLAŞTI: 1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇAĞRISINI YİNELEDİ   09:36   BÜYÜKŞEHİR’DEN OKUL ÖNCESİ EĞİTİME BİR KATKI DAHA…TARSUS 100. YIL ATATÜRK ÇOCUK GELİŞİM MERKEZİ`NDE EĞİTİM BAŞLADI   09:27   BİRBİRİNDEN SEÇKİN ULUSLARARASI FİLMLER, `FRANKOFON FİLM FESTİVALİ` İLE MERSİNLİ SİNEMASEVERLERLE BULUŞUYOR   13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI  
 
     
   

CANAN KAFTANCIOĞLU, İSTANBUL`DA CHP`YE YENİ KATILAN ÜYELERE SESLENDİ: "SİZLERİN SAYESİNDE TÜM TÜRKİYE`YE ADALETİ, DEMOKRASİYİ TESİS EDECEĞİME HER GEÇEN GÜN DAHA DA İNANIYORUM


CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul`da üye katılım töreninde; "Aramıza yeni katılacak olan sevgili kadınlara, genç kardeşlerime elbette erkek yol arkadaşlarımıza ailemize, Cumhuriyet Halk Partisi`ne hoş geldiniz diyorum. Sizlerin sayesinde önümüzde yaklaşan bütün seçimlerde ve başta yerel seçimlerde başarıya ulaşarak tüm ilçelerimiz, kentlerimizi ve elbette büyükşehirlerimizi o sosyal demokrat belediyecilikle tanıştırıp tüm Türkiye`ye adaleti, demokrasiyi tesis edeceğime her geçen gün daha da inanıyorum" dedi. 

 

Tarih : 17 Eylül 2023 Pazar 14:42   Okunma : 585

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul`da üye katılım töreninde; "Aramıza yeni katılacak olan sevgili kadınlara, genç kardeşlerime elbette erkek yol arkadaşlarımıza ailemize, Cumhuriyet Halk Partisi`ne hoş geldiniz diyorum. Sizlerin sayesinde önümüzde yaklaşan bütün seçimlerde ve başta yerel seçimlerde başarıya ulaşarak tüm ilçelerimiz, kentlerimizi ve elbette büyükşehirlerimizi o sosyal demokrat belediyecilikle tanıştırıp tüm Türkiye`ye adaleti, demokrasiyi tesis edeceğime her geçen gün daha da inanıyorum" dedi. 

CHP İstanbul İl Başkanlığı, bugün İstanbul`da üye katılım töreni düzenledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun katıldığı törende konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, şunları söyledi:

"Bugün şunu ifade etmek isterim ki İstanbul`da gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde beni en çok heyecanlandıranlardan biri de aramıza yeni katılan yol arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz etkinliklerdi. Hepimiz biliyoruz ki, adalet mücadelesi, eşitlik mücadelesi, özgürlük mücadelesi ve elbette hakça paylaşım mücadelesi bir tek kişinin tek başına yapabileceği bir şey değil, ama hepsini barındıran demokrasi mücadelesi bu saydıklarımıza inanan; kimlikleri ne olursa olsun inandıklarıyla ortaklaşmış isimlerin yan yana gelerek hep birlikte büyütecekleri ve sürdürecekleri bir mücadeleydi. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi`nde sizin öncülüğünüzde bu mücadeleyi verirken bu mücadelemize ortak olmak, bu mücadelede terini terimize katmak, bu mücadelede eşitliğe, özgürlüğe, adalete ve demokrasiye inanarak Cumhuriyet Halk Partisi çatısında, `Ben de artık buradayım ve bu mücadelenin ortağıyım` diyerek aramıza katılan arkadaşlarımız, bizim inandığımız değerleri, elbette inandığımız ilkeleri hayata geçirebilmek için inancımızı arttırmamıza vesile oluyor. O nedenle aramıza yeni katılacak olan sevgili kadınlara, genç kardeşlerime elbette erkek yol arkadaşlarımıza, ailemize, Cumhuriyet Halk Partisi`ne hoş geldiniz diyorum. Sizlerin sayesinde önümüzdeki yaklaşan bütün seçimlerde ve başta yerel seçimlerde başarıya ulaşarak tüm ilçelerimiz, kentlerimizi ve elbette büyükşehirlerimizi o sosyal demokrat belediyecilikle tanıştırıp tüm Türkiye`ye adaleti, demokrasiyi tesis edeceğime her geçen gün daha da inanıyorum."

ÇİFTÇİ HALİL KUYUMCU: HÜKÜMETİN İZLEDİĞİ YANLIŞ POLİTİKALARDAN BİZLER DE NASİBİMİZİ ALDIK

Törende, partiye yeni katılan üyeler de söz aldı. Eski AKP`li yeni CHP üyesi İbrahim Halil Kuyumcu, şöyle konuştu:

“Başını bu mücadelenin keskin kılıcına dayamış önderimiz Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`na ve aile birlik ve bütünlüğünü korumak adına hiç çekinmeden elini taşın altına koyan bütün misafirlerimize hoş geldiniz diyorum. Bu birlik ve beraberlik dayanışmasına katılmak için burada sizlerleyim. Çiftçilik ve besicilik ile uğraşmaktaydım. Hükümetin izlediği yanlış politikalardan bizler de nasibimizi aldık. Ancak babadan mücadeleyi bırakmamayı öğrendik. Doğduğumuz günden öleceğimiz güne kadar mücadeleyi sürdüreceğiz. Bu mücadelemizi sizlerin yanında vermekten gurur duyarım. Biz de tespih, her zaman aile büyüğünün elindedir. Her zaman ailenin verdiği mücadele için gözünü kırpamadan başını kılıcın önünde tutmaktan çekinmeyen ve kanının son damlasına kadar bize büyüklük ve liderlik yapacağına inandığımız Sayın Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu`na ata yadigarı tespihimi hepinizin adına takdim etmek isterim.”

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ YÜKSEK: YILLARDIR BİZE VERİLİP TUTULMAYAN SÖZLER...

Üniversite öğrencisi Buse Yüksek, şunları söyledi:

“20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Marmara Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü üçüncü sınıf öğrencisiyim. Bu ülkede vatandaş olmanın zorluğunun hepimiz farkındayız ve bunu değiştirmek için uğraşıyoruz. Ama öğrenci olmak da bir o kadar, hatta bence daha da zor. Bunun nedeni de yıllardır bize verilip tutulmayan sözler, değişmeyen düzen. Ama başta Genel Başkanımız olmak üzere bu konuda hiçbirimiz pes etmiyoruz, bunu değiştirmek için uğraşıyoruz. Bir öğrenciye, özellikle üniversite öğrencisine sorduğumuzda tabii ki yanlış ama hayali yurt dışına gitmek oluyor. Ama ben böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkede kalıp ülkemize, Atatürk ilke ve inkılaplarına sahip çıkmalıyız. Genel Başkanımıza güveniyorum, bu düzenin değişeceğine inanıyorum.”

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ KIZILDOĞAN: BU MÜCADELENİN GENÇ BİR NEFERİ OLMAKTAN ONUR DUYARIM

Bilgisayar mühendisi Zafer Kızıldoğan ise şu ifadeleri kullandı:

“Ben Zafer Kızıldoğan, özel bir firmada yazılım danışmanlığı yapmaktayım. Ülkemizin içinde bulunduğu konum itibarıyla mücadele etmek ve mücadeleye atılmak üzere Cumhuriyetimizin kurucusu olan 100 yıllık çınar CHP`nin yeni bir neferi olarak, geleceğimiz için hak, hukuk, adalet mücadelesi veren Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu`na yol arkadaşlığı yapmaktan, bu mücadelenin genç bir neferi olmaktan onur duyarım. Aydın geleceğin genç neferi olarak genç arkadaşlarıma çağrıda bulunmak istiyorum: Gelin CHP çatısı altında birlikte mücadele edelim.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA