16 Mayıs 2024 Perşembe

09:53   MERSİN BÜYÜKŞEHİR DESTEKLİYOR, KADINLAR OKUMA YAZMA ÖĞRENİYOR   01:39   AYM`NİN CAN ATALAY KARARINI UYGULAMAYAN YARGITAY 3. CEZA DAİRESİ BAŞKANI MUHSİN ŞENTÜRK, YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI`NA SEÇİLDİ   01:20   ALİ MAHİR BAŞARIR: "OSMAN KAVALA DOSYASINDA HEYET KAPAĞINI BİLE KALDIRMADAN RET KARARI VERDİ, UTANÇ MESELESİDİR BU"   01:01   FAHİŞ FİYAT ARTIŞI VE STOKÇULUK CEZALARININ ARTIRILMASINI DA İÇEREN KANUN TEKLİFİNİN İLK 3 MADDESİ TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:47   MGM HAVA TAHMİN UZMANI MURAT ACAR: HAFTA SONU BATI KESİMLERDEN BAŞLAYARAK HAVA SICAKLIKLARI ARTACAK   16:14   AYHAN BORA KAPLAN DAVASI KAPSAMINDA GİZLİ TANIĞIN İSMİNİ VERDİĞİ 4 POLİS GÖZALTINA ALINDI   16:11   SAADET- GELECEK GRUBUNDAN İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ ÖNÜNDE AÇIKLAMA   15:05   MERSİNLİ SANATÇILAR ‘UZAKLAR’DAN DÖNDÜ   14:16   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER KORKUSUZ KAHRAMANLARLA BİR ARAYA GELDİ   12:31   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI İÇİN ÇAĞRI   11:38   MSB: "GARA VE HAKURK`TA 12 PKK`LI TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:03   TÜRKİYE`DE DOĞURGANLIK HIZI SON 22 YILDA 2,38 ÇOCUKTAN, 1.51 ÇOCUĞA DÜŞTÜ   10:11   MERSİN’DE DANS VE RİTMİN BÜYÜSÜYLE ENGELLER BİR KEZ DAHA AŞILDI   09:57   MERSİN’DE 19 MAYIS, RUHUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE KUTLANACAK   22:44   CHP DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ SEZGİN TANRIKULU: "DEDAŞ BÖLGEDEKİ ÇİFTÇİLERE BÜYÜK ZULÜM UYGULUYOR"   22:31   DEM PARTİ ANKARA İL ÖRGÜTÜ`NDEN KOBANİ AÇIKLAMASI: ”BU ÇIKMAZDAN GERİ DÖNÜN, DİYALOG VE MÜZAKERELERİN, BARIŞIN ÖNÜNÜ AÇIN”   22:11   CAN ATALAY İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEN ADALET ÇAĞRISI... TİP GENEL BAŞKANI BAŞ: "ADINDA ADALET OLAN BU PARTİ TÜRKİYE`DE ADALETİ KATLEDEREK VAR OLUYOR"   21:36   İYİ PARTİ `KAMUDA İSRAFIN ARAŞTIRILMASINI` İSTEDİ... İYİ PARTİ`Lİ KARAKAŞ: "BU PAKET KAMUDAKİ İSRAFIN İTİRAFIDIR"   21:19   TBMM GENEL KURULU`NDA İKTİDARIN REDDETTİĞİ ÖNERGELER TARTIŞMA YARATTI... "AKP GRUBU`NUN ADI BUGÜNDEN SONRA `REDGİLLER` OLMALI"   20:20   TBMM`DE DEM PARTİ VE AKP`LİLER ARASINDA İLİÇ TARTIŞMASI... KORDU`DAN KARSLI`YA: "SORUMLULUKLARI VAR, SAVUNMA PSİKOLOJİSİYLE CEVAP VERMESİNLER"  
 
     
   

MEZİTLİ`DE AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI BAŞLADI


Mezitli`de her yıl düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası ‘Gelecek Enerjini Koru` sloganıyla dolu dolu başladı. 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa Hareketlilik Haftası; bisiklet sürme etkinliğiyle başladı.

 

Tarih : 18 Eylül 2023 Pazartesi 12:57   Okunma : 207

Mezitli`de her yıl düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası ‘Gelecek Enerjini Koru` sloganıyla dolu dolu başladı. 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa Hareketlilik Haftası; bisiklet sürme etkinliğiyle başladı.

Mezitli Belediyesi`nin düzenlediği Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri ‘Gelecek Enerjini Koru` sloganıyla başladı. 16-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek Avrupa Hareketlilik Haftası, bisiklet sürme etkinliği ile başladı.

OFİS ÇALIŞANLARI İÇİN MASA BAŞI EGZERSİZLERİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Galatasaray Meydanı`ndan Down Kafe`ye kadar pedal çevirdi. Her gün çeşitli etkinliklerin gerçekleşeceği programın ikinci günü olan 17 Eylül`de ise Sokak Dans Etkinliği düzenlendi. Mezitli Belediyesi Sanat Çarşısı`nda yapılan etkinlikte Latin dansları ve çocuk hiphop gösterileri düzenlendi. Belediye personellerinde dahil olduğu 18 Eylül ‘Asansörsüz Gün` olarak ilan edildi. Yine aynı gün sabah erken saatlerde Mezitli Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde Zumba gösterisi yapıldı. Öte yandan gün boyu ‘Ofis Çalışanları İçin Masa Başı Egzersizleri Eğitimi` verildi. Belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılan etkinlik programı; 23 Eylül Cumartesi günü sahil temizliği ile son bulacak.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZI HAREKETE GEÇEREK ETKİNLİKLERİMİZE KATILMASINI İSTİYORUM”

Hareket etmenin, spor yapmanın son derece sağlıklı olduğunu dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğunu düşünürken, sağlıklı bir yaşamı nasıl sürdürebilir bunun üzerine duruyoruz. Faaliyete geçirdiğimiz kurslar ve çeşitli etkinliklerle bunu çok iyi bir şekilde sağladığımızı düşünüyoruz. Toplumumuz maalesef çok az hareket ediyor, bisiklet sürmek yerine toplu taşıma ve benzeri araçları kullanıyorlar. Bende çoğu kez bisiklet sürüyor, sahilde yürüyüş yaparak vatandaşlarımızı teşvik etmek istiyorum. Ayrıca her yıl düzenlediğimiz Avrupa Hareketlilik Haftası`nı bu yılda dolu dolu geçireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı harekete geçerek etkinliklerimize katılmasını istiyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA