28 Nisan 2024 Pazar

13:05   CHP`Lİ AŞKIN GENÇ 2021 YILINDAN BERİ MALİ TABLOLARINI YAYINLAMAYAN YEŞİLAY`I TBMM GÜNDEMİNE TAŞIDI: “YEŞİLAY`IN, KAYNAĞI NERELERDE KULLANDIĞI DENETLENİYOR MU?”   12:46   İYİ PARTİ`NİN SEÇİMLİ OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI BAŞLADI. GENEL BAŞKANLIK İÇİN 4 ADAY YARIŞACAK   12:31   CHP`DEN KANUN TEKLİFİ: "ASGARİ ÜCRET ÜÇ AYDA BİR ARTAN ENFLASYON ORANINDA OTOMATİK OLARAK ARTIRILSIN"   12:10   BİNLERCE AVUKAT HAKLARI İÇİN ANKARA`DA YÜRÜYOR: “YOK SAYILAN SAVUNMA MAKAMININ SESİNİ DUYURMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK``   11:11   KARADENİZ`DE ÇAY TARIMI YAPILAN İLLERİN CHP İL BAŞKANLARI 2024 YILI ÇAY FİYATI İÇİN ORTAK AÇIKLAMA YAPTI: "ÇAY FİYATI 25 TL OLMALIDIR"   11:02   EGEÇEP`TEN ÇERNOBİL`İN YIL DÖNÜMÜNDE AÇIKLAMA: AKKUYU NÜKLEER ENERJİ SANTRALİ PROJESİNİ DURDURUN   09:55   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MAHALLE MUTFAKLARI İLE 2,5 MİLYON ADET YEMEK YURTTAŞLARA ULAŞTI   09:38   SEVDA ERDAN KILIÇ: “KAÇAK SARAY`N ARTIK BİR DE KAÇAK DANIŞMANLARI VAR. HEM AYM KARARINA UYMUYORLAR, HEM DE SARAY`IN KAPALI KAPILARI ARDINDA ANAYASA YAZIYORLAR”   09:36   ÖMER FETHİ GÜRER`DEN BAKAN YUMAKLI`YA: “ESK TARAFINDAN MARKETLERE VERİLEN KARKAS ETLER VATANDAŞA ULAŞIYOR MU?   09:24   MESKİ JENERATÖR SAYISINI 3 YILDA 313`E ÇIKARDI   01:09   CHP İSTANBUL İL BAŞKANI ÇELİK, VALİ GÜL İLE `TAKSİM`DE 1 MAYIS`I GÖRÜŞTÜ   23:41   BAKANLIK ÖNÜNDE OTURMA EYLEMİ BAŞLATAN CHP`Lİ TANAL: "SURİYE`YE ÜCRETSİZ ELEKTRİK GÖNDERİLİYOR AMA BENİM VATANDAŞIM MAĞDUR"   16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:21   CHP`Lİ ADIGÜZEL: “ALİ ERBAŞ`IN DERHAL GÖREVİNDEN BİRAZ ONURU VARSA İSTİFA ETMESİ LAZIM”   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!  
 
     
   

CHP ANKARA İL KONGRESİ... DİVAN BAŞKANI ALİ ÖZTUNÇ: "CHP, ZOR GÜNLERİN PARTİSİDİR, BU ÜLKEYİ KURAN PARTİDİR, KUVAY-I MİLLİYE`NİN PARTİSİDİR, ZOR GÜNLERİ AŞMAYI BİLEN BİR PARTİ OLMUŞTUR, OLACAKTIR DA"


CHP Ankara İl Kongresi, bugün yapılıyor. Kongrede Divan Başkanı seçilen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, " Türkiye zor günlerden geçiyor. Ekonomi bitmiş, insanlar geçinebilmek için çok büyük sıkıntılar yaşıyorlar. Evet, kabul edeceğiz, CHP de zor günlerden geçiyor. Ama hiçbir zaman unutmayacağız, CHP zor günlerin partisidir. CHP, bu devleti kuran partidir, Kuvay-i Milliye`nin partisidir, zor günleri aşmayı bilen bir parti olmuştur, her zaman olmuştur, olacaktır da" dedi.

 

Tarih : 23 Eylül 2023 Cumartesi 12:04   Okunma : 320

Haber: GÜRKAN DEMİRTAŞ - Kamera: ÜNAL AYDIN 

CHP Ankara İl Kongresi, bugün yapılıyor. Kongrede Divan Başkanı seçilen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, " Türkiye zor günlerden geçiyor. Ekonomi bitmiş, insanlar geçinebilmek için çok büyük sıkıntılar yaşıyorlar. Evet, kabul edeceğiz, CHP de zor günlerden geçiyor. Ama hiçbir zaman unutmayacağız, CHP zor günlerin partisidir. CHP, bu devleti kuran partidir, Kuvay-i Milliye`nin partisidir, zor günleri aşmayı bilen bir parti olmuştur, her zaman olmuştur, olacaktır da" dedi.

CHP Ankara İl Olağan Kongresi, bugün Ankara Ulus`taki Atatürk Spor Salonu`nda yapılıyor. Kongrede CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, delegelere Divan Başkanı olarak CHP Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Öztunç`u sundu. Yapılan oylamada Öztunç Divan Başkanı seçildi.

Divan Başkanı Öztunç`un konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: 

 “O ZOR GÜNLERDE BİZLERE YARDIM ELİNİ UZATTILAR: Bugün, bana ve divandaki arkadaşlarımıza bu onurlu görevi verdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de özellikle Kahramanmaraş Milletvekili olduğum için bir kez daha Ankaralılara yapmak istiyorum. Bir deprem yaşadık, büyük bir acı yaşadık, yaşadığımız depremde tüm Türkiye`nin olduğu gibi Ankara da Maraş`a, bize yardıma koştu. Aylarca Ankara Büyükşehir Belediyesi`nin binin üzerinde personeli, Çankaya Belediyesi`nin, Yenimahalle Belediyesi`nin Elmadağ Belediyesi`nin personelleri depremzedelere, bizlere o zor günde yardım elini uzattılar. O yüzden huzurunda bir kez daha Ankara Büyükşehirimizin sevgili Başkanı Mansur Yavaş Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bir depremzede kardeşiniz olarak Çankaya Belediye Başkanımız Alper Taşdelen`e teşekkür ediyorum. Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar`a teşekkür ediyorum. Elmadağ Belediye Başkanımız Adem Barış Aşkın`a teşekkür ediyorum. O zor günlerde bizlere yardım elini uzattılar. 

CHP, ZOR GÜNLERİN PARTİSİDİR: Türkiye zor günlerden geçiyor. Ekonomi bitmiş, insanlar geçinebilmek için çok büyük sıkıntılar yaşıyorlar. Evet, kabul edeceğiz, CHP de zor günlerden geçiyor. Ama hiçbir zaman unutmayacağız, CHP zor günlerin partisidir. CHP, bu devleti kuran partidir, Kuvay-i Milliye`nin partisidir, zor günleri aşmayı bilen bir parti olmuştur, her zaman olmuştur, olacaktır da. 99 yılında partimiz baraj altı kaldığında hep birlikte çok üzüldük. Ama 2002 yılında yine şahlandık, ayaklandık ve yeniden parlamentoya girdik. 

UMUTSUZLUK POMPALANMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ: Bugünlerde sıkıntılar yaşıyoruz. Ama sevgili CHP`liler unutmayın ki yiğit düştüğü yerden kalkarmış. Düştüğümüz yerden yeniden kalkacağız, kalkmayı bileceğiz ve yeniden CHP`yi daha yukarılara çıkarmak için mücadele vereceğiz. Son günlerde özellikle medyadan izliyoruz, bakıyoruz, efendim yerel seçimlere giderken CHP`de duygusal kopuşlar var, yerel seçimlerde sıkıntı olacak, şu olacak, bu olacak diye biraz AK Parti ağzıyla konuşanlar var. Ankaralılar, 2019 yılında Tayyip Erdoğan`ın en güçlü olduğu dönemde Ankara Büyükşehir AKP`nin elindeyken biz, Ankara Büyükşehir`i almayı bildik, 2024`te yine bizde olacak, yine CHP`nin bayrağı Ankara Büyükşehir`de dalgalanacak. Umutsuzluğa yer yok. Birilerinin çıkıp umutsuzluk pompalamasına asla izin vermeyeceğiz. O gün kazandık, yarın yine kazanacağız. Bunu herkesin farkına varması gerekiyor. 

DIŞARIDAN CHP`Yİ DİZAYN ETMEK İSTEYENLER VAR: Hiçbir şekilde endişeye gerek duymuyoruz. CHP, Türkiye`ye kurulan tuzakları aşan, kaldıran partidir. CHP, kendisine kurulan tuzakları da aşacaktır. Son günlerde izliyorsunuz, dışarıdan CHP`yi dizayn etmek isteyenler var. Parti dışından, başka partilerden. Daha düne kadar beraber yan yana oturduğumuz ortaklık yaptığımız bazı isimler, CHP`yi dizayn etmeye çalışıyorlar. Bunlara CHP`liler izin vermezler, vermeyecekler. Bizler, CHP`nin evlatları, CHP`liler var oldukça bu partiyi dışardan dizayna izin vermeyeceğiz. Tartışabiliriz, konuşabiliriz, kendi aramızda bir yarış içerisinde olabiliriz ama hiçbir parmağın gelip partimizi karıştırmasına izin vermeyeceğiz, vermemeliyiz. 

YAŞASIN CHP, YAŞASIN ATATÜRK`ÜN CUMHURİYET`İ, YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ: Sizden bir kardeşiniz olarak ricam; 47 yıl sonra Kahramanmaraş`ta iki milletvekilini örgütüyle çıkarmış bir kardeşiniz olarak ricam, fitne, fesata izin vermeyin. Fitneye, fesata kim geliyorsa onu da dışlayalım partiden hep beraber. Burada iki kardeşin yarışı yaşanacak. Burada kaybeden olmayacak. Hep birlikte Ankara İl Kongremizden el ele verip çıkacağız. İnşallah 2024 yılında Ankara Büyükşehir`in, Çankaya, Yenimahalle, Elmadağ`ın da yanına Mamak`ı da Altındağ`ı da Keçiören`i de koyacağız. CHP, 100 yaşında. 100 yaşında dünyada başka bir parti yoktur. O yüzden yaşasın CHP, yaşasın Mustafa Kemal Atatürk`ün Cumhuriyet`i, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA