3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

CHP`NİN 38. OLAĞAN KURULTAYI… PARTİ MECLİSİ SEÇİMİNDE OYUNU KULLANAN CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “HEM PARTİ İÇİ DEMOKRASİYİ ARTIRMAYA HEM DE TÜRKİYE`YE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


CHP`nin 38. Olağan Kurultayı`nda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Parti Meclisi üyeleri seçimi için oyunu kullandı. Özel, oyunu kullandıktan sonra sandık başında; “CHP`deki bu parti içi demokrasinin bütün Türkiye`ye örnek olmasını diliyoruz. Bundan sonrası süreçte, hem partimizdeki parti içi demokrasiyi artırmaya hem de Türkiye`ye örnek olmaya ve bundan sonraki süreçte; partimizin içindeki demokrasiyi Türkiye`ye yansıtmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Tarih : 6 Kasım 2023 Pazartesi 02:48   Okunma : 252

Haber: TAMER ARDA ERŞİN – GÜLARA SUBAŞI / Kamera: DURSUN ALKAYA – EYLEM LADİN DEĞER / Fotoğraflar: TÜMAY BERKİN

CHP`nin 38. Olağan Kurultayı`nda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel; Parti Meclisi üyeleri seçimi için oyunu kullandı. Özel, oyunu kullandıktan sonra sandık başında; “CHP`deki bu parti içi demokrasinin bütün Türkiye`ye örnek olmasını diliyoruz. Bundan sonrası süreçte, hem partimizdeki parti içi demokrasiyi artırmaya hem de Türkiye`ye örnek olmaya ve bundan sonraki süreçte; partimizin içindeki demokrasiyi Türkiye`ye yansıtmaya devam edeceğiz” dedi.

CHP`nin 38. Olağan Kurultayı`nda; Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu seçimleri için oy kullanma işlemi saat 01.40`ta başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu 3 numaralı sandıkta kullandı. Özel, oyunu kullandıktan sonra açıklama yaptı, gazetecilerin sorularını yanıtladı:

“İki gün boyunca, CHP`nin bütün Türkiye`ye örnek olacak bir demokrasi şöleni yaşanıyor. Dün bir Genel Başkan`ın demokratik bir yarışla, çoklu bir yarışla değişebileceğini bütün Türkiye gördü. Bu, CHP açısından, Türkiye açısından çok önemli bir göstergeydi; demokrasi açısından.

Bugün de partiyi yönetecek kadroların; Disiplin Kurulu`nun ve Parti Meclisi`nin çarşaf listeyle isteyen herkesin aday olabildiği ve delegelerimizin özgür iradesi ile karar verdiği şekilde seçildiği bir seçimi yaşadık.

Bu ülkede, ülkeyi yöneten parti; genel başkanını ve yönetim kadrolarını yaptığı seçimi 1 buçuk saat içinde tamamlıyor. CHP`de bu seçim iki gün ve üzerinde tartışılarak, görüşülerek, uzun uzun karar verilerek ve her birisi için tek tek işaret konularak seçiliyor. Demokrasi bu demek.

CHP`deki bu parti içi demokrasinin bütün Türkiye`ye örnek olmasını diliyoruz. Bundan sonrası süreçte, hem partimizdeki parti içi demokrasiyi artırmaya hem de Türkiye`ye örnek olmaya ve bundan sonraki süreçte; partimizin içindeki demokrasiyi Türkiye`ye yansıtmaya devam edeceğiz.

Gecenin 2`sindeyiz. Milletvekillerimiz burada, yöneticilerimiz burada. Bu demokrasi şölenine katkı sağlayan herkese ve siz basın mensuplarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. İyi ki CHP var, iyi ki Cumhuriyet var, iyi ki demokrasi var.”

“ERDOĞAN`IN STRESİNİ ANLIYORUM”

Özel, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kemal Kılıçdaroğlu ile bir görüşmesinin olup olmadığı ile ilgili soruya Özel, “Telefonla görüştük. Önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir de devir teslim törenini bir de bütün Türkiye`nin gözü önünde partimize yakışır bir şekilde yapacağız” yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın, dün; kendisinin CHP Genel Başkanı olarak seçilmesi ile ilgili değerlendirmesinin anımsatılması üzerine Özel, “Erdoğan, bundan sonra her günün kendisi açısından daha zor, bizim açımızdan daha moralli olacağını biliyor. Erdoğan`ın içindeki stresi, Erdoğan`ın içindeki karabasanı anlıyorum. CHP`den endişe etmeye devam etsin” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA