29 Nisan 2024 Pazartesi

16:30   GÜLÜSTAN KILIÇ KOÇYİĞİT: "TAHİR ELÇİ`NİN KATİLLERİNİN ADALET ÖNÜNDE HESAP VERMESİ İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"   16:14   EKREM İMAMOĞLU`NA TAŞLI SALDIRI DAVASI 24 HAZİRAN`A ERTELENDİ   16:05   TARSUS BELEDIYESI’NDE KIRSAL MAHALLELERDE YOL BAKIM ÇALIŞMA SEFERBERLİĞİ   16:01   TOROSLAR AKADEMİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE SINAVA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERE ETÜT DESTEĞİ    15:48   SEZGİN TANRIKULU: “MÜTALAA, TAHİR ELÇİ`NİN ÖLDÜRÜLMESİNE İLİŞKİN SORUŞTURMANIN NASIL YANLIŞ YÜRÜTÜLDÜĞÜNÜ ORTAYA KOYUYOR”   15:36   YARGITAY, 28 TURDUR BAŞKANINI SEÇEMİYOR… SEÇİMİN YARIN YAPILACAK 29. TURUNDA MUHSİN ŞENTÜRK VE ÖMER KERKEZ YARIŞACAK   15:15   BİRLİK SAĞLIK SEN MUĞLA İL TEMSİLCİSİ GÜL: "YIKIM KARARI VERİLEN MENTEŞE DEVLET HASTANESİ`NE BADANA VE BOYASI İÇİN 800 BİN LİRA ÖDENEK ÇIKARTILDI"   14:53   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ YENİ ANAYASA TEKLİFİ İÇİN PARTİ GRUPLARINA ZİYARETE BAŞLAYACAK   14:27   UTKU ÇAKIRÖZER, MİNE ÖZERDEN VE ÇİĞDEM MATER`İ BAKIRKÖY CEZAEVİ`NDE ZİYARET ETTİ: "GEZİ DAVASI TUTUKLULARI DERHAL SERBEST BIRAKILMALI"   14:27   ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ MERSİN YÖNETİMİNDEN VAHAP SEÇER`E ZİYARET   14:23   BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI... AHMET AKIN: "ASLA `ENKAZ DEVRALDIK` DEMEYECEĞİZ. MAZERET DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ"   14:16   GAMZE TAŞCIER`DEN ALİ YERLİKAYA`YA `1 MAYIS` TEPKİSİ   14:07   TAHİR ELÇİ CİNAYETİ DAVASINDA SAVCILIK MÜTALAASI: "SUÇUN SANIK POLİS MEMURLARI TARAFINDAN İŞLENDİĞİNİN SABİT OLMAMASI NEDENİYLE BERAATİNE KARAR VERİLMESİ TALEP OLUNUR"   14:04   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, AMEDSPOR KULÜBÜ BAŞKANINA TEBRİK TELEFONU   14:03   CHP AKDENİZ İLÇE BAŞKANI PALAMUT’TAN 1 MAYIS MESAJI   13:55   TÜRKİYE, NATO GENEL SEKRETERLİĞİ İÇİN HOLLANDA BAŞBAKANI RUTTE`NİN ADAYLIĞINA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLADI   13:20   KAYSERİ`DEN İSTANBUL`A GİTMEK İÇİN YOLA ÇIKAN "YÜRÜYEN ADAM" LAKAPLI NEŞET TURAN, AKSARAY`DA KAMYONET ÇARPMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ   13:15   ÖZGÜR ÖZEL, BAKAN YERLİKAYA İLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ, TAKSİM KARARININ YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİNİ TALEP ETTİ   12:46   SİNAN ATEŞ SORUŞTURMASI TAMAMLANDI: 22 KİŞİ HAKKINDA ``TASARLAYARAK ÖLDÜRME" SUÇUNDAN İDDİANAME DÜZENLENDİ   12:20   MÜZEYYEN ŞEVKİN: "BİR TARAFTA LÜKS YAŞAM DİĞER TARAFTA VATANDAŞIN MİLYARLARCA LİRALIK BORCU VAR"  
 
     
   

ÖZGÜR ÇELİK DİSK VE İSTANBUL BAROSU`NU ZİYARET EDEREK ÇARŞAMBA GÜNÜ İSTANBUL ADLİYESİ ÖNÜNDEKİ ADALET NÖBETİNİ SONLANDIRACAKLARI BASIN AÇIKLAMASINA DAVET ETTİ


CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve beraberindeki parti heyeti, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu`nu (DİSK) ve İstanbul Barosu`nu ziyaret etti. Çelik, çarşamba günü İstanbul Adliyesi önünde adalet nöbetinin sonlandırılması ve bundan sonra devam edecek demokratik mücadelelerin duyurusunu yapacakları basın açıklamasına DİSK`i ve İstanbul Barosu`nu davet etti.

 

Tarih : 27 Kasım 2023 Pazartesi 23:30   Okunma : 340

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve beraberindeki parti heyeti, Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu`nu (DİSK) ve İstanbul Barosu`nu ziyaret etti. Çelik, çarşamba günü İstanbul Adliyesi önünde adalet nöbetinin sonlandırılması ve bundan sonra devam edecek demokratik mücadelelerin duyurusunu yapacakları basın açıklamasına DİSK`i ve İstanbul Barosu`nu davet etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve beraberindeki parti heyeti, Beşiktaş`ta bulunan DİSK Genel Merkezi`ni ve Taksim`deki İstanbul Barosu`nu bugün ziyaret etti. Çelik`in DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu ve konfederasyon yönetimi ile yaptığı görüşmede, emekçilerin ekonomik kriz nedeniyle yaşadığı yoksulluk gündeme geldi. Çerkezoğlu, geçtiğimiz günlerde “gelirde adalet, vergide adalet” talebiyle İstanbul`dan Ankara`ya yaptıkları yürüyüş hakkında Çelik`i ve parti heyetini bilgilendirdi.

Özgür Çelik ve CHP heyeti, DİSK`in ardından İstanbul Barosu`nu ziyaret ederek Baro Başkanı Filiz Saraç ve yönetim kurulu ile bir görüştü. Tutuklu Türkiye İşçi Partisi (TİP)Hatay Milletvekili Can Atalay`ın üzerinden başlayan, Anayasa Mahkemesi ile Yargıtay arasında devam eden krizin konuşulduğu görüşmede Çelik, iktidarın yargıyı dizayn etme girişimlerinin devam ettiğine dikkat çekti.

“NÖBETLER YOĞUN KATILIMLI GERÇEKLEŞTİ”

CHP olarak Anayasa Mahkemesi`ne ve Anayasa`ya dönük bu müdahaleye karşı durduklarını vurgulayan Çelik, geçen haftalarda Fatih`teki Sirkeci Büyük Postane önünde ve ardından Çağlayan`da bulunan İstanbul Adliyesi önünde güçlü ve kalabalık basın açıklamaları gerçekleştirdiklerini hatırlattı. Sonrasında İstanbul Adliyesi önünde 10 gün süren ve her gün CHP`li 3 ilçe örgütünün ve yurttaşların katılımıyla süren “adalet nöbeti” başlattıklarını belirten Çelik, bu nöbetlerin de yoğun katılımlı geçtiğini dile getirdi.

“DAHA FAZLA İŞ BİRLİĞİ İÇİN GÖRÜŞMELERE DEVAM EDECEĞİZ”

Çelik, çarşamba günü İstanbul Adliyesi önünde adalet nöbetinin sonlandırılması ve bundan sonra devam edecek demokratik mücadelelerin duyurusunu yapacakları basın açıklamasına DİSK`i ve İstanbul Barosu`nu davet etti. Çelik, heyetler aracılığıyla toplumun tüm kesimlerinin bu açıklamaya katılım sağlaması için meslek örgütleriyle, barolarla, sendikalarla ve demokratik kitle örgütleriyle görüştüklerini ve daha fazla iş birliği için görüşmelere devam edeceklerinin mesajını verdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA