18 Mayıs 2024 Cumartesi

16:36   GÜLCAN KIŞ’TAN 19 MAYIS MESAJI   16:27   YAPAY ZEKAYA GÖRE EN GÜZELİ “TARSUS”!   16:21   MOTOKURYELER, ATA EMRE AKMAN İÇİN BİR ARAYA GELDİ   16:18   YENİŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH ÖZYİĞİT’TEN 19 MAYIS MESAJI   15:37   TASARRUF TEDBİRLERİYLE KAMUYA PERSONEL ALIMI SINIRLAMASI GETİRİLİNCE GENÇLER KPSS`YE HAZIRLANMAYI BIRAKMAYA BAŞLADI   14:58   VAHAP SEÇER, AKÜLÜ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ`NE KATILDI... “HER ŞEY SİZİN İÇİN”   14:41   28 ŞUBAT DAVASI HÜKÜMLÜSÜ KOMUTANLAR TAHLİYE EDİLDİ   14:18   ALİ BABACAN, KOBANİ DAVASI KARARINI DEĞERLENDİRDİ   13:29   DEM PARTİ`DEN KOBANİ DAVASI KARARI SONRASI ÜÇ İLDE BULUŞMA ÇAĞRISI...   12:58   CHP MEZİTLİ İLÇE BAŞKANI YILMAZ’DAN 19 MAYIS MESAJI   12:54   GÜLCAN KIŞ, GIDA FİYATLARININ DÜŞMESİ İÇİN ÇİFTÇİNİN, ÜRETİCİNİN, NAKLİYECİNİN DESTEKLENMESİ GEREKTİĞİNE İŞARET ETTİ   12:51   YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN DOĞA TUTKUNLARINA MÜJDE    12:07   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER`DEN ‘19 MAYIS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI` MESAJI   09:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN ‘ORTOPEDİK ENGELLİLER BOCCE TURNUVASI’ TAMAMLANDI   08:42   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ   15:12   CARETTA CARETTALARIN YUVALANDIĞI KAZANLI SAHİLİ TEMİZLENDİ   14:21   KOBANİ DAVASI`NDA DURUŞMANIN ERTELENME TALEBİ REDDEDİLDİ   14:04   CHP`DE TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI SEÇİMİ İÇİN SÜREÇ BAŞLIYOR   13:44   CAN ATALAY İÇİN ADALET NÖBETİ   12:06   MERSİN’DE 5 GÜN BOYUNCA 19 MAYIS RÜZGARI ESECEK  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ULUSLARARASI SPOR ORGANİZASYONLARI MERSİN’E KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR


2022 ve 2023 yıllarında Avrupa Triatlon Kupası ile Avrupa Triatlon Gençler Kupası’na ev sahipliği yapan Mersin Yenişehir Belediyesi, 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası’nı Mersin’e taşıyacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ile Türkiye Triatlon Federasyonu(TTF) Organizasyon Kurulu Başkanı Ender Baş arasında iş birliği protokolü imzalandı.

 

Tarih : 15 Aralık 2023 Cuma 14:14   Okunma : 256

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in göreve gelmesiyle 2019 yılında Yenişehir Triatlonu’nu düzenleyen Mersin Yenişehir Belediyesi, gösterdiği başarıyla kısa sürede Avrupa’nın en önemli triatlon organizasyonlarını ve önde gelen triatletleri Mersin’e çekti. 2019 yılında ilk kez Mersin’de bir triatlon yarışı düzenlenmesini sağlayan Yenişehir Belediyesi, şimdi de Dünya Paratriatlon Kupası’na ev sahipliği yapacak. Yenişehir’de düzenlenecek Dünya Paratriatlon Kupası’nda mücadele eden sporcular olimpiyatlara katılmak için puan toplamak için yarışacak.

BAŞKAN ÖZYİĞİT “YENİŞEHİR’İ DÜNYA ÇAPINDA BİR SPOR KENTİ HALİNE GETİRİYORUZ.”

Türkiye Triatlon Federasyonu(TTF) Organizasyon Kurulu Başkanı Ender Baş arasında iş birliği protokolü imzalayan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yenişehir’i Dünya çapında bir spor kenti haline getiriyoruz. Amacımız, sporun gücünü ve birleştirici etkisini kullanarak şehrimizi uluslararası alanda tanıtmak ve sporun yaygınlaşmasına katkıda bulunmaktır. ÇBK Mersin kadın basketbol takımımızla Avrupa’nın en büyük kadın basketbol kulüpleri Yenişehir’e geliyor. Geçtiğimiz yıl Avrupa’nın kadın basketboldaki en büyük kupasında ikinci olduk.Triatlonda da aynı şekilde Yenişehir bir marka haline geldi. Buraya gelen tüm sporcular kentimize hayran kaldı. Büyük ve bütüncül bir kazanım olacak. Kentimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YALÇINKAYA “AVRUPA TRİATLON BİRLİĞİNİN YENİŞEHİR'E VERDİĞİ ÖNEMİ BİR KEZ DAHA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYUYORUZ.”

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İbrahim Yalçınkaya ise "Avrupa Triatlon Birliğinin Yenişehir'e verdiği önemi bir kez daha görmekten mutluluk duyuyoruz. Triatlon ailesi olarak nisan ayında harika bir sezon açılışı yapacağımıza yürekten inanıyorum." şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  Yenişehir Belediyesi, Mersin, Abdullah Özyiğit

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA