3 Mayıs 2024 Cuma

15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR   12:18   CHP’Lİ YILMAZ’DAN 3 MAYIS DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ MESAJI   12:16   UTKU ÇAKIRÖZER, NİSAN AYI BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇIKLADI   11:46   BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN SUYU KESİLEN KADİRLİLİ ÇİFTÇİ: "BİZ KÖYLÜYÜZ BENİM HİÇBİR ŞEYİM YOK BENİM"   11:33   ÖMER FETHİ GÜRER, KIRMIZI ET ÜRETİMİNDEKİ FARKLI RAKAMLARA DİKKAT ÇEKTİ: ``557 BİN TON FAZLA KIRMIZI ET ÜRETİMİ NASIL OLUŞTU?``   11:20   ÇHD: TAKSİM YASAĞINA KARŞI ÇIKAN 47 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI   11:13   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZETECİLERİN HABERLERİ NEDENİYLE CEZAEVİNDE OLMAYACAKLARI BİR ÜLKEYİ SAĞLAMAK İÇİN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"   11:06   KENT LOKANTASI ÖNÜNDE SIRA BEKLEYEN VATANDAŞLAR: ``KİMİ ISTAKOZ, KİMİ MANDA YOĞURDU YİYOR... BİZ BOL BOL BETON ÜRETTİK TÜRKİYE`DE...   10:56   ATEŞ, TAVUK ÜRÜNLERİ İHRACATINA GETİRİLEN KISITLAMAYI ELEŞTİRDİ: "YÜKSEK TAVUK ETİ FİYATININ SEBEBİ İHRACAT DEĞİL, İKTİDARIN YANLIŞ TARIM POLİTİKALARI"   10:56   UZMANLARDAN UYARI: "ÇOCUKLARINIZI SOSYAL MEDYADA MALZEME HALİNE GETİRMEYİN, MAHREMİYETLERİNİ İHLAL ETMEYİN"  
 
     
   

ÖZGÜR ÖZEL, CHP GENÇLİK KOLLARI İL BAŞKANLARI İLE MANİSA`NIN TARİHİ VE TURİSTİK BÖLGELERİNİ GEZDİ: "BU ÜLKEYİ CUMHURİYET`İN BÜTÜN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKARAK DÜNYANIN EN İLERİ ÜLKESİ YAPMAK İSTİYORUZ"


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gençlik Kolları İl Başkanları ile Manisa`nın tarihi ve turistik bölgelerini gezdi. Özel ayrıca Gençlik Kolları İl Başkanlarına çocukluğunun geçtiği yerleri anlattı ve yurttaşlarla fotoğraf çekildi. Özel, "Biz ilericiyiz, çağdaşız, Fatih Sultan Mehmet`i de Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü de çok çok seviyoruz ve bu ülkeyi yeniden yükselişe geçeceği, yeniden çağ açıp çağ kapatabileceği, icatlarda bulunabileceği ve kurulmuş olan Cumhuriyet`in bütün değerlerine sahip çıkarak dünyanın en ileri ülkesi yapmak istiyoruz. Bizi seven arkamızdan gelsin, Atatürk`ü seven arkamızdan gelsin, bu ülkeyi seven arkamızdan gelsin" dedi.

 

Tarih : 16 Aralık 2023 Cumartesi 19:09   Okunma : 924

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gençlik Kolları İl Başkanları ile Manisa`nın tarihi ve turistik bölgelerini gezdi. Özel, "Biz ilericiyiz, çağdaşız, Fatih Sultan Mehmet`i de Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü de çok çok seviyoruz ve bu ülkeyi yeniden yükselişe geçeceği, yeniden çağ açıp çağ kapatabileceği, icatlarda bulunabileceği ve kurulmuş olan Cumhuriyet`in bütün değerlerine sahip çıkarak dünyanın en ileri ülkesi yapmak istiyoruz. Bizi seven arkamızdan gelsin, Atatürk`ü seven arkamızdan gelsin, bu ülkeyi seven arkamızdan gelsin" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Gençlik Kolları İl Başkanları ile Manisa`nın tarihi ve turistik bölgelerini gezdi. Özel ayrıca Gençlik Kolları İl Başkanlarına çocukluğunun geçtiği yerleri anlattı ve yurttaşlarla fotoğraf çekildi.

Özel, Fatih Sultan Mehmet`in tahta çıkmadan önce kaldığı Hasbahçe`deki heykeli önünde CHP Gençlik Kolları İl Başkanlarına şöyle seslendi:

"CHP şöyle bir zorluk yaşar, biz Osmanlı`nın tamamına karşıymışız gibi. Biz, Osmanlı`nın getirdiği medeniyete, yaptıklarına, geliştirdiklerine karşı değiliz. Biz sadece Osmanlı`ya matbaanın geç gelmiş olmasını, Sened-i İttifak`ın uygulanmamış olmasını, Meşrutiyet`in ilanından sonra parlamentonun 33 yıl kapatılmış olmasını, donanmanın 33 yıl Haliç`te bekletilip Kıbrıs`ın tek kurşun atılmadan kaybedilmiş olmasın eleştiririz. Çöküş dönemini eleştiririz. Ama Osmanlı`ya baktığınızda hepimizin ortak tarihi açısından Fatih Sultan Mehmet Manisa`da yetişmiş, Türkiye`nin diğer şehirlerinde yetişmiş şehzadeleri ya da Galata Kulesi`nden uçan Hazarfen Ahmet Çelebi... Biz o Hazarfen Ahmet Çelebi`yiz. Biz ilericiliği, bilimi, uçma hayalini savunuyoruz. Birileri Hazarfen uçarken uçamasın da düşsün diye ona ok attıranlar. Biz CHP olarak tarihi ve ortak değerleriyle barışık ama bilimden, santtan, kültürden ve ilericilikten yana olan bir partiyiz.


Biz ilericiyiz, çağdaşız, Fatih Sultan Mehmet`i de Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü de çok çok seviyoruz ve bu ülkeyi yeniden yükselişe geçeceği, yeniden çağ açıp çağ kapatabileceği, icatlarda bulunabileceği ve kurulmuş olan Cumhuriyet`in bütün değerlerine sahip çıkarak dünyanın en ileri ülkesi yapmak istiyoruz. Bizi seven arkamızdan gelsin, Atatürk`ü seven arkamızdan gelsin, bu ülkeyi seven arkamızdan gelsin."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA